НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 4:36 pm Вижте мненията без отговор
УЖАС
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 21, 2007 10:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Знаете ли, че аз ще се бухкам да ...

Така, чеее ... лека нощ и на вас и много, много приятни сънищаааа ... и до утре, ей!

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 21, 2007 10:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Сигурно...Много активно медитираше...Един друг "медитиращ" докато аз пак медитирах над кафето с вестника преди няколко месеца викаше:"..Айде да се вземем"/ма това си беше сериозно предложение/,казах му:"като те гледам май ще трябва да те мятам на гръб и да те нося,ако ще се взимаме,иначе не можеш да ходиш".Обиди се...Сигурно ми тежи кармично тази обида. Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 21, 2007 10:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Чет Юни 21, 2007 11:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати, явно кафенцето в комбинация с цигарка и вестник ти действат палаво на езика Laughing Laughing Laughing ти им казваш истината на "веселите младежи" а те хукват през глава да бягат Laughing Laughing Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Чет Юни 21, 2007 11:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Crying or Very sad Де да бяха младежи,Танчеее,е почти,някои в сравнение с мен може и за такива да минат.Лошото е,че фиркани,ако не са,се гласят да го направят.Ей това не мога да го разбера.И без друго Аудан каза,че сме отворили тема за "млад наркоман",поне и за този порок няколко думи.Имам предложение в съответните програми за лечение да има опция да им направят видеозаписи да се видят отстрани как изглеждат,как говорят,как се движат в такова състояние,ама да се гледат на трезва глава.Ако това не подейства,не знам...Мен би ме било срам.Ти му викаш,че е пиян,то ти се обижда.А погледът му фокусиран в няколко точки,езикът му се връзва на фльонга,центърут на тежестта му е слязъл в краката,и седнало и да флиртува,почерпки предлагат.Като се наливат посред бял ден,та и други да приобщят.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 10:22 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Crying or Very sad ...Като се наливат посред бял ден,та и други да приобщят.

Сам не е сладко, може би Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 10:23 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Едно време за малко бях нещо като сътрудник в местно вестниче тип клюкарско и там, като не можехме да намерим актуални клюкарски материали си ги съчинявахме. Писала съм неща от типа "Американски учени откриха, че червеното червило не действа възбуждащо на мъжете, а напротив..." или "Агнешкото месо е вредно за подрастващи..." и отдолу вместо автор се пишеше "по материали от чуждастранния печат". Много пъти се е писало за едно и също нещо противоположни изводи. Ако някой може нека провери, кои са тези материали и кои са американските учени с червилата и прочие. Та не вземам насериозно такива публикации. Аз съм заклет любител на кафето и макар че нито ме събужда, нито ме тонизира си го пия с кеф Smile
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 10:30 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Сам не е сладко, може би Rolling Eyes

Като не им е сладко,да си ходят на сборния пункт.

Това за съчинените публикации съм го чувала и от моите хора,които бяха в този бизнес.Ставаше и въпрос за едни издания,където се публикуваха читателски писма с лични драми и истории.Все пак голямо въображение се иска за това,да си ги изсмучат от пръстите.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 10:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
А.... вие веднага - рязане на глави. Crying or Very sad Ми това е минало. В предишен живот, може би.Сега положението не е такова - ако беше сигурно пак щяхме да си ги режем, но не е.

Минал живот,бъдещ живот..Нали Маг Живин уточни ,че са "по едно и също време"?Разбирай различните прераждания като плуване на състезатели в различни коридори.С тая разлика,че всички участници са...ти.
Т.е. логично е,ако сега си добра и си оправиш отношениата с някои хора в това си прераждане,то автоматично да има подобрение(поне в мисленето) и в другите прераждания...Нали всичко е свързано?
penka написа:
Лорд Ричард и Граф Пенчо - голяма картинка сме! Very Happy Той -боза, аз - джин с тоник. Laughing

Само Лимобадения Джо липсваSmile Laughing

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 11:18 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

valeria-anita написа:
Едно време за малко бях нещо като сътрудник в местно вестниче тип клюкарско и там, като не можехме да намерим актуални клюкарски материали си ги съчинявахме. Писала съм неща от типа "Американски учени откриха, че червеното червило не действа възбуждащо на мъжете, а напротив..." или "Агнешкото месо е вредно за подрастващи..." и отдолу вместо автор се пишеше "по материали от чуждастранния печат". Много пъти се е писало за едно и също нещо противоположни изводи. Ако някой може нека провери, кои са тези материали и кои са американските учени с червилата и прочие. Та не вземам насериозно такива публикации. Аз съм заклет любител на кафето и макар че нито ме събужда, нито ме тонизира си го пия с кеф Smile

То и сега повечето вестници от един определен цветови диапазон, както и някои сайтове в същия диапазон използват твоите "американски източници", като основен извор на достоверна информация. Laughing

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 11:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile А дотук никoй нищо не казва за пурите.... Rolling Eyes

Ми-и-и аз...ъъъ...таковата мога да споделя опит.
Не понасям тютюн,но съм с "изследователски дух",та съм пробвал какво ли не: "Беломорканал","Сlan" и други гадости.Но пура не бях,та като ми предложиха-не отказах.
Беше топла лятна вечер.През отвореният прозорец се чуваха оределите коли по бул."Ленин".А ние с един познат се тровехме и се залъгвахме един друг колко мъжествено изглеждаме с това димящо руло в устата.
Пура се пуши дълго време,но ние,понеже бяхме "истински мъже",я претупахме за 20-ина минути...
След още толкова ми се прииска да изляза на балкона и да разгледам сателитната чиния на долия етаж...но не само заради това...
Чувствах се замаян,та като в сън попитах дали мога да си взема едно кисело мляко от хладилника.Българският бацил ми спаси живота...

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN, аз го четох това писание на Маг Живин, обаче все още не мога да го осъзная напълно.Хич не мога да проумея как едновременно примерно съм мъж в едно прераждане и да речем се колим с теб, а в друго - по съвсем друго време и все пак едновременно - съм жена... Crying or Very sad Нещо явно ми куца в мозъка и начина, по който възприемам времевите потоци е елементарно линеарен.Като започна да мисля за едновременност и изгубвам опорната си точка, а без нея изпадам в пълен логически абсурд.Явно трябва не да мисля по това, защото сигурно мозъкът ми пречи, а да се оставя да го почувствам.Ще опитам в едно по-друго състояние... Wink , защото през деня съм силно логична и прагматична дама. Laughing
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 2:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
AUDAN, аз го четох това писание на Маг Живин, обаче все още не мога да го осъзная напълно.Хич не мога да проумея как едновременно примерно съм мъж в едно прераждане и да речем се колим с теб, а в друго - по съвсем друго време и все пак едновременно - съм жена...

Ти си нещо като "оригинална матрица'',а проявленията тук-копия,макар и полуавтономни,заради свободната воля.Обаче всички те имат връзка едно с друго,предполагам.
Сиреч и сега и "тогава" не си ти,а само копие.Затова и унищожението на едно копие,не унищожава оригинала,макар всяка да се отбелязва

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 4:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това нещо като система клиенти-сървър ли е? Rolling Eyes
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Юни 22, 2007 7:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Все пак голямо въображение се иска за това,да си ги изсмучат от пръстите.

Аз лично не мисля, че това е голямо въображение!

Според мен това по-скоро е болно въображение.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта