НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 8:39 am Вижте мненията без отговор
ОТ НЕРЕАЛНОТО КЪМ РЕАЛНОТО ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 8:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И това не е сигурно,понякога обратното,може сам да пропуснеш нещо,гонейки друго.Сега като се замисля,доста и аз съм повоювала с това-онова или с някакви хора,та не съм си плавала безметежно.И не са ми се изплъзнали нещата - и хубави/много ги имаше/ и лоши.Е,някои неща може и да се изплъзнат,ама такъв е живота,то не може да имаме всичко на куп.По-важно е да оценяваме това,дето го имаме,щото не се знае кога ще го загубим,ама се усещаме късно понякога.И това е вид плаване по течението.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 8:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
а ако пък спря някъде по средата на теченеието...пътя ми пак ще е недовършен! Razz

Няма начин да спреш,освен ако не се случи най-лошото,ама и тогава не спираш,а продължаваш по друго течение.Просто може да смениш посоката или да понаправиш някой завой.Все си пътуваш нанякъде.И есествено стигаш някъде - а къде - "...това е въпросът"/казал Хамлет/.Животът си е един път... Smile Smile Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
merigi

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 8:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Животът ни подминава, докато ние бързаме, носим се по течението Razz И нещата, които не сме научили в живота е,че има един вход в него, а изхода от него?.И то все някой ни учи цял живот как да живеем!А наистина за нещата, които са ценни осъзнаваме чак, когато ги изгубим.Тогава сме ги гледали нереално, а като ги изгубим вече ги виждаме реално, че са истинските
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
merigi

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Кати, съгласна съм, че живота е един път, но как ще бъде извървян той? Това е изкуство, мисля аз Rolling Eyes
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Права си.Сигурно това са уроците на живота.Ако се усетим навреме може да спрем да губим нещата,които са останали незагубени още.И да спечелим нови даже.
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
Very Happy Кати, съгласна съм, че живота е един път, но как ще бъде извървян той? Това е изкуство, мисля аз Rolling Eyes

Very Happy Ами,не помня кой ми беше казал веднъж по някакъв повод:"Не е лесно да си жив".И аз почнах доста често да го цитирам по различни поводи,а такива колкото щеш!
Very Happy Very Happy Wink
merigi

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами има и неща, които са били излишни, ама чак като се лишим от тях разбираме за това, нали? Незнам,но нали като спечелиш нещо , губиш друго...и обратното, то от това се учим
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Понякога това,което ни е изглеждало нереално се оказва по-реално от онова,което сме считали за реално.Дори нещо повече - не сме го и забелязвали и знаели,че съществува,в един момент го виждаме и осъзнаваме като реалност.И другото отива на заден план,избледнява,докато съсвем стане нереално и спира да ни интересува.Въпрос на разбиране и осъзнаване.Ама и за това в повечето случаи се извървява път.

Тук вече го каза много точно ... Very Happy

Няма начин да не се съглася с теб ... Rolling Eyes

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Юни 17, 2007 9:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Razz Не е лесно да си жив! Това ми хареса! Звучи ми като ,че ли се раждаме на този свят без право на помилване!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
Smile Може би сте прави! Но не сте ли се замисляли, че на хората им е по-лесно да тръгнат по утъпкания път, път на водачи и спътници?

Хората тъпчат на едно място и по един и същи път с хилядолетия и хилядолетия, въпреки че има Високо Посветени Учители /водачи/, и ... тънат в бездуховност.

Така е, защот страдат от болестта на духовната ленност. Така е, защото не разбират кое е реалното, и кое не е.

А не разбират, защото наистина са алчни - във всичко, във всяко едно направление!

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
Very Happy Дааа преминаването от един вид в друг-това е всъщност рожденния ден на вечността!

Хаааа ... страхотен бисер! Направо невероятен ... браво на теб, merigi!

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
Ами има и неща, които са били излишни, ама чак като се лишим от тях разбираме за това, нали? Незнам,но нали като спечелиш нещо , губиш друго...и обратното, то от това се учим

Smile Като се лишим и усетим,че можем и без тях,или като се лишим от други ценни неща,разбираме кои са били важните и кой излишни.И наистина се учим от това. Smile
merigi

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да, тъпчат по утъпканите пътеки, защото не знаят кое е реалното и са като стадо овце Razz Живеят не като свободни, а като роби..все по нечий акъл се водим, а не по собствения си
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:24 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:
а ако пък спря някъде по средата на теченеието...пътя ми пак ще е недовършен! Razz

... но ако различаваш нещата едно от друго, то със сигурност няма да зациклиш "някъде по-средата на течението".

Бъди сигурна в това!

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

merigi написа:

Учим се от житейския си опит, merigi, от нищо друго!

Но има хора, които и от това не се учат.

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта