НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 5:29 pm Вижте мненията без отговор
ЕНЕРГИЙНОТО ЛЕЧЕНИЕ - полезно и опасно!!!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Маг Живин

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Забраняват го на обществени места, а не го инкриминират като наркотиците. Защо не забранят алкохола, месото, политиците и всичко останало, което вреди много повече. От алкохол можеш да стигнеш до границата на смъртта само за шест месеца. С тютюна отнема поне години...

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Забраните по принцип не са най-верния път за повечето неща.Няма да изчезнат,а за някои забраненият плод е най-сладък.Нужно е друго,ама е много сложно за осъществяване,а и нямат сметка.Колко ще фалират.Същото и с горивото за автомобили - досега сто пъти са можели да внедрат масово алтернативни варианти,ама...щесе изчака,докато се изчерпат природните горива и тогава може да задишаме по-чист въздух.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Забраняват го на обществени места, а не го инкриминират като наркотиците. Защо не забранят алкохола, месото, политиците и всичко останало, което вреди много повече. От алкохол можеш да стигнеш до границата на смъртта само за шест месеца. ...

...от политици-и по-малко...

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Надявай се Very Happy Те също трябва да се "добиват, обработват" и т.н.

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това за самовнушението и аз съм си го мислила.В случая с кръвоизлива може и да е това. В случая с Кашпировски няма как - аз просто бях пуснала телевизора да жужи и чистех с прахосмукачката, дори не съм го гледала или слушала.Чак по-късно ми направи впечатление, че гърдите ми са здрави.А имах записан час за понеделника да играе ножа /това се случи в неделя след обяд/.А що се отнася до плацебо ефекта - дори и да е така, то защо пък да е лошо. Нали е важен крайният резултат - а именно, че човекът се е излекувал.Дори така е по-добре, защото всъщност излиза, че се е излекувал само със силата на своята мисъл и самовнушение - т.е. - не е пил лекарства, не си е увредил странично организма.Ако можеше всички да се лекуваме чрез плацебо ефекта, или чрез самовнушение щеше да е много хубаво!Е, може би ще е лошо за фармацефтичните компании.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Т...Дори така е по-добре, защото всъщност излиза, че се е излекувал само със силата на своята мисъл и самовнушение - т.е. - не е пил лекарства, не си е увредил странично организма.Ако можеше всички да се лекуваме чрез плацебо ефекта, или чрез самовнушение щеше да е много хубаво!...

Именно затова говоря. След като ти сам си си сугестор, за какво ти е посредникът? За авторитет? За да те излъже някой страничен и да отключи веригата на плацебо ефекта? Че кой е по голям авторитет по отношение на самия теб освен самият ти? Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За човекът, овладял своята мисъл и можещ да я насочи в желаната от него посока, посредник, разбира се, че не е необходим.За останалите - да, трябва. А което ти трябва и не го можеш - си плащаш за него /по един или друг начин/.
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Така е. Sad Сетих се, че трябва да постегна колата. Опитах и със сугестия и с плацебо, но май ще трябва техник Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 10:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy
kati

Пуснато наПуснато на: Съб Юни 09, 2007 10:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Живин написа:
Така е. Sad Сетих се, че трябва да постегна колата. Опитах и със сугестия и с плацебо, но май ще трябва техник Rolling Eyes

трябваше да пробваш с хипноза...

А по този повод се сетих,че съм чела разни теории на някои хора как уредите и машините,въобще техниката, призвани да ни служат,също се "държат" според нашето отношение към тях.Не ства въпрос само поддръжка в техническа изправност.Така например,ако не сме достатъчно грижовни и уважителни към тях,може да ни извътят някой нежелан номер,да откажат да работят без сериозни технически причини в "знак на протест" и да ни понакажат.Така например една млада дама се отнасяла много немърливо към колата си,не я почиствала редовно и отвътре,ругаела я и хлопала зверски вратите.И колата в най-неподходящия момент отказвала да запали без причина.По някое време решила да се коригира,започнала да я "глези",дори се обръщала към нея галъовно.Веднъж тъкмо влязла вътре и отнякъде се задали едни хулигани,искали да я нападнат и ограбят или и нещо друго.Тъкмо понечили да отворят вратата,и в този момент всички врати на колата се заключили сами.Хулиганите поблъскали,пък си отишли.И момичето смята,че колата я е "спасила".Това звучи като фантасмагория и аз много не се връвам на такива разкази,но по принцип машинките трябвало да ги коткаш с повече уважение,все е дно,че са одушевени.Понякога,като запецнат дори и да им се "попримолиш нежно" да заработят.Подобни случаи се разказват и за компютри,дом.електроуреди.Идеята да се примолвам на пералнята да не ми прави номер,дето отвреме на време прави много не ме кефи,ама понякога си мисля,че може пък и да помага.Не става въпрос за интелекта у умните машини,дето е любима тема на писателите-фантасти,нищо,че голяма част от тях се оказват пророци за последващи времена.Та в този смисъл,не знам дали да не пуснем нова тема "имат ли душа и машините и въобще създадените от човека и да служат на човека технически уреди,помагала и пр."?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 10:43 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

С колата сме съвършен тандем и не си отказваме и не се зарязваме, но железарията трябва да се подменя. Колкото и да ти е вярно нещо, то все пак се износва. Или както пишеше един голям сладур Ромен Гари в книгата си "Голям гальовник" (така май бяха я превели на български): "Не е достатъчно само да обичаш един питон, трябва и да го храниш" Razz

Колкото до другото, пускай темата и се не бой. Само да опишем случките, които ние правим с техниката без дори да я пипаме, ще напълнят поне десетина форум страници Very Happy

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 10:46 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Щом не звучи много налудничаво и несериосно фантасмагорично,може и да я пусна по някое време. Smile
Pi

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:07 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС Е НАЙ-ДОБРИЯ ЛЕЧИТЕЛ ЗА СЕБЕ СИ!!!

Преди десетина години опрях до ножа- докторите откриха гинекологично образувание, на което единственото лечение било операция, проба за злокачественост и т.н... Цяла седмица ме изследваха предоперационно... Назначиха и ден за интервенцията. Аз бях изпаднала в ужас- имам невероятен страх от такива неща.. Помолих да я отложат с 1 седмица ( щото в деня на операцията луната беше в скорпион, т.е. неблагоприятно за гинекологични интервенции- естествено това не го казах на доктора Laughing ) Та тази една седмица си купих една книжка от славейков- източни упражнения за здраве (не помня името и ) и съчетано с молитви-мои и на майка ми... Когато след седмица влязох в болницата и в деня на операцията ме прегледаха- нямаше вече нищо... Very Happy
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:24 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Пи, това е страхотно! Да можех и аз така... Crying or Very sad Кати, това за машините - забрави. Те са си само желязо и чаркове - образно казано.Просто човек е склонен да одушевява предметите, с които живее и които са му нужни.Малко е близо до тотемите.А що се отнася до компютрите - нагледала съм се на хора, идващи в офиса ни, които сериозно си мислят, че компютърът има душа, или че е по-умен от тях /то това понякога е вярно/, или че има характер и т.н. LaughingДаже му се карат, сърдят или го подканят да работи.Такива ми ти работи.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Юни 10, 2007 11:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
Маг Селена написа:

РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС Е НАЙ-ДОБРИЯ ЛЕЧИТЕЛ ЗА СЕБЕ СИ!!!

Преди десетина години опрях до ножа- докторите откриха гинекологично образувание, на което единственото лечение било операция, проба за злокачественост и т.н...
... в деня на операцията ме прегледаха- нямаше вече нищо... Very Happy

А на мен в 10 клас ми откриха диабет,а аз тъй им се разсърдих,че само след няколко дни бях здрав,а те се пулеха Laughing

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта