НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 6:45 am Вижте мненията без отговор
ЗЛАТНА И ДОХОДОНОСНА ЛИ Е "ТИНЯТА" ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
tan4eto77

Местожителство: Разград
Пуснато наПуснато на: Съб Май 26, 2007 12:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

то това за "искам още и още...." е с цел тинята да им стигне до върха на косата като затънат в нея,а след това започва чуденето "абе аз защо пък чак толкова много исках Laughing Laughing
аз имам един познат който като го питаш искаш ли от нещо още отговорът му меше "ми не искам ОЩЕ"/един вид ако може всичко да е за него ще му е най-добре/ Crying or Very sad
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Май 26, 2007 12:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Тези,дето не искат много от живота на днешно време ги смятат за нередовни.Нямали стремления и амбиции./то зависи какво не искат и какво искат де/.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
tan4eto77

Пуснато наПуснато на: Съб Май 26, 2007 12:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

по-вечето се стремят към материалното, а покрай него намазват и с психичните отклонения/страх,фобии и т.н/.затова е по-добре с малки суми но редовно,че да не започне човек сам да си измисля кой от кой ъгъл го дебне Laughing
Маг Живин

Пуснато наПуснато на: Съб Май 26, 2007 9:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Те затова взимат кални бани до върха на косата, Танче, за да успокоят нервата Razz

Пуснато наПуснато на: Съб Май 26, 2007 10:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Имаше някакъв скеч,не го помня точно по повод на правенето на кал взаимно от нас българите.Яд ме е че го забравих в момента,ама като сe сетя...а може някой друг да се сети преди мен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
tan4eto77

Пуснато наПуснато на: Съб Май 26, 2007 11:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

то и аз в момента съм основно на кални бани ама не е заради това заболяване ами заради кожното Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 12:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Браво на вас ... ми вярно!

Че защо да не използвам и аз "тинята" за лечение ... например - да се излекувам от излишната си загриженост към хора, които сами не ги е еня какво им се случва или пък какво ще им се случи ... или пък как се гаврят с тях и за какви цели ги използват!

Седнала съм да им отварям очите! На кого отварям очите и аз - на хора, които ме възприемат като някакви си нищожество допотопно, което си дрънка някакви си там врели-некипели - от злоба ...

Да живеят както намерят за добре и да правят каквото намерят за добре, а когато затънат в собствените си миязми да не са посмесли да ме потърсят за помощ, щото ... винаги ние с маг Живин сме последната инстанция за такива като тях!

Ами да им се случва пък каквото ще, а аз ще си свиркам през това време и ще си гледам кефа!

Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 3:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Може пък след влизане в ЕВРОПА да се оправят някои неща.
Rolling Eyes
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 3:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря ти за веселушките , амммааа ... туй да го видя в България, просто няма да го повярвам!

Извинявай, ама ще си помисля, че най-малкото сънувам, а иначе, че ... сигурно съм попаднала в отвъдното! Кикикикикикики ... Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 4:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile А може и да ни стане прекалено скучно.Друго си е да има emoziи,не като при ония "сухари",нито има кой да те поопръска с кал,нито да се поскараш с някого на улицата или по съседски и като ти тегли една...музика за душата,мило и родно.
Smile
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 8:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Малко за изплуване и проясняване от "тинята"
МЪДРИ МИСЛИ Smile
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 9:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Кати, преди да се "хвърля" във ваната, изгледах клипчето "Мъдри мисли".

И ... се "хвърлих" в онзи тих и красив екстаз, при който ти текат сами по лицето сълзи - незнайно защо ... И ти е безкрайно леко и хубаво, само защото всичкото това го има ... !!!

Цялото съдържание на това малко клипче е моята душа, то е в мен и аз съм в него!

Всички тези мъдри мисли са в мен и аз съм в тях!

Мисля, че това е живота!

Благодаря ти много за щастливите минути!

И още веднъж лека и ... приятна вечер, дори нека бъде по-приятна от моята, както и сънищата ти по-приятни от моите!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Пуснато наПуснато на: Нед Май 27, 2007 9:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Благодаря!Радвам се,че Ви е доставило приятни минути,дано и за другите да е така.Това е малък подарък за всички форумци от сърце.Лека вечер и на Вас.А сънищата,те доста често са наистина приятни,рядко ми се случват неприятни.Дано и Вашите да са приятни.
Smile Smile Smile
penka

Пуснато наПуснато на: Пон Май 28, 2007 4:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз тия дни /по празниците/ се учих да съм жива в непосредствена близост /10 метра/ от силни чалгаджийски купони.Всичките четири дена до нас в хотела имаше по две сватби - на обяд и вечер.Отвратена съм /знам, че не трябва да допускам да изпитвам подобно чувство, но не мога!/Въпреки че много не се задържах в къщи, когато и да бях - кънтеше от най-долнопробна чалга и викове и гърмежи.Отчаяна съм от народа български.За каква духовност, моля ви се, си говорим и пишем тук.То не само духовност, ами и елементарно чувство за съобразяване с околните и/или възпитание липсва - а ние тук - просветление!?Тинята е много гъста и лепкава и вече ни е до устата.А да не ви обяснявам каква мръсотия оставиха, как си тръгваха в 3 часа през нощта пияни и се качваха по колите да шофират и как те са единствено правите, и защо лошите хора искат да им пречат да се забавляват?Всичко трябва да бъде удавено в пачки пари, алкохол, децибели и яко плюскане.Плюс потни, дебели, разгърдени лелки и космати шкембести чичковци.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Май 28, 2007 7:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Тинята е много гъста и лепкава и вече ни е до устата.А да не ви обяснявам каква мръсотия оставиха, как си тръгваха в 3 часа през нощта пияни и се качваха по колите да шофират и как те са единствено правите, и защо лошите хора искат да им пречат да се забавляват?Всичко трябва да бъде удавено в пачки пари, алкохол, децибели и яко плюскане.Плюс потни, дебели, разгърдени лелки и космати шкембести чичковци.

Отвратително и неприемливо е за нас Пенка, но както явно си се убедила за тях това е "твърде елитно и престижно" - това е идеалния живот, това е смисъла на живота им
Цитат:
Всичко трябва да бъде удавено в пачки пари, алкохол, децибели и яко плюскане.Плюс потни, дебели, разгърдени лелки и космати шкембести чичковци.
Това е просто идилията ...

А само
Цитат:
.....потни, дебели, разгърдени лелки и космати шкембести чичковци...
ли?!

Ето тук не ти вярвам изобщооооо ... ням аначин да не е имало "красиви, млади и надеждни мацки, на които "коланите" им са в най-долната част на половите органи, а ония неща от коит обозаят бебетата им са били по-разгърдени и то на самите лелки и косматите шкембаци на чичковците, щото те са били стона сто технете майки и татковци и т.н. близки и родните ...

А всички знаем, че сходното привлича сходното ... или ражда, създава такова себеподобно ...

А тя "тинята" като ни дойде до устата, както казва често маг Живин, трябва да вдигнем горе главата ... но горе главата ще бъде вдигната на осъзнатите духовно, останалите нищо ще се осъзнаят, нито ще си вдигнат горе главите, за да излезнат от нея, а напротив ... ще се удавят в тиняка и то с голямо удоволствие, докато викат : "Ами това е живота, един се живее!", макар, че не етака, нали?!

Пенка, ами и ние през тия почивни дни бяхме така ... нямаше квартална кръчма, нито пък вход от които да не се вдигаше абитуриентска тупурдия ... досущ като описаните ексцесии то теб ...

Ми ... това е живота!!!, и ние сме си избрали да го живеем точно тук, на тези места, в тази държава ... сигурно в миналите си животи всичките тези от които се възмущаваме сме ги драли живи ... не виждам друг начин за изкупване и изчистване на кармата, освен този, дето сме потърпевши от подобни издевателства ... а хората на това му казват щастие!!!

Боже, какъв ужас!!!

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта