Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:54 pm
Заглавие :
|
|
|
Като знаят,че "тежката артилерия" ще ги смаже и ще ги отнесе като...как беше..."куцо пиле домат". |
|
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:55 pm
Заглавие :
|
|
|
ами ще печелят от тях/нали "Маг Светлин"-ако не ме бърка паметта така припечелваше човека,ама то и някакви девойки "Магове"някъде из форума четох че така "лекували"/ей хората и на това са му намерили цаката и пак ще печелят. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:56 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | шегата настрани.аз отсега си представям каква картинка ще се получи ако има и други участници,а на всичкото отгоре ако са и "самоопределили се"за феномени-така ще ги поставите на мястото им/ако не си наложите да се сдържите де/. |
Всъщност Танче, то записа е готов вече ... но никой друг не се осмели и да припари изобщо щото темата е "Ясновидецът на България"!!!
Стиска ли им?!
Това да не е като да плещиш простотии из някои форуми, пред някои познати и т.н., и т.н. "доброжелатели" ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
tan4eto77
Местожителство: Разград
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
Ама как да им стиска Маг Селена???То и ние форумците познаваме амаааааааааааааа когато сме гладни например.Ако имаха очи да дойдат и да се докажат като Вас щяха да се защитят,ама то май няма какво да защитават де/в смисъл че нещата не опират основно до ясновидството ами май до психо атака и психология относно това какво би очаквал да чуе човека срещу теб и да му е добре/ |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:59 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Като знаят,че "тежката артилерия" ще ги смаже и ще ги отнесе като...как беше..."куцо пиле домат". |
Пак ме разсмяхте, значииии ...
Ама аз ще ходя да подправя салата и да вечеряме с маг ми Живин, щото пак не сме вечеряли ... и да не сте посмели да пишете най-различни рецепти готварски след мен!!! Чееее ще има ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:01 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | ами ще печелят от тях/нали "Маг Светлин"-ако не ме бърка паметта така припечелваше човека,ама то и някакви девойки "Магове"някъде из форума четох че така "лекували"/ей хората и на това са му намерили цаката и пак ще печелят. |
Де да бяха девойки, маргаритки да им поднесеш! Майка и дъщеря ли беше, свекърва и снаха ли/представяш ли си/.Само Маг Пантелей ще ги оправи всичките/това е пародия от едно тв.шоу,не е истински,ама така добре ги охарактеризира всички с тв.им изяви,че като се сетя, още ми е смешно / |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:02 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | ами ще печелят от тях/нали "Маг Светлин"-ако не ме бърка паметта така припечелваше човека,ама то и някакви девойки "Магове"някъде из форума четох че така "лекували"/ей хората и на това са му намерили цаката и пак ще печелят. |
Важното е пари да падат, Танчеееййй ... пък аз ще ям неподправена зелена салата ... |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 10:04 pm
Заглавие :
|
|
|
tan4eto77 написа: | Ама как да им стиска Маг Селена???То и ние форумците познаваме амаааааааааааааа когато сме гладни например.Ако имаха очи да дойдат и да се докажат като Вас щяха да се защитят,ама то май няма какво да защитават де/в смисъл че нещата не опират основно до ясновидството ами май до психо атака и психология относно това какво би очаквал да чуе човека срещу теб и да му е добре/ |
Абсолютно права си, Танче, ама аз отивам да си подправя салата все пак ... |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Апр 17, 2007 5:36 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
|
|
MeGaN_
Местожителство: Велинград
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 5:19 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: |
Ми страх лозе пази, ако им блеснат задниците шарлатански к,во че пряват тогази?! |
|
|
_________________ Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!! |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 5:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Чак сега видях, че се римува ... |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 10:00 pm
Заглавие :
|
|
|
Тъй като 27.04.2007г се пада в петък и някои хора в 10:00 са на работа,то ето един сайт,на който можете да гледате на живо от компютъра си на цял екран,ако пожелаете:
http://bg.gledai.tv/
Ако нещо не става,то има и друг сайт,на който можете да гледате и на живо и на запис(аз гледам "Кой е по-по-най" с Баьи Йенчу)Но тук опцията "Цял екран" е пожелание...
www.neterra.tv
И двата сайта изискват регистрация
Има и трети сайт,но обикновено не се налага да опирам до него. |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Вто Апр 17, 2007 10:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Това е важна информация, дано повече хора я видят. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 6:40 pm
Заглавие :
|
|
|
Браво на Аудан, значи ... пак я измисли ... |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 12:01 pm
Заглавие :
|
|
|
Така е, но Искрено&Лично има повторения всяка сутрин от 5:00 часа. Всеки, който наистина държи да ви гледа, няма да е проблем да стане толкова рано и да пусне телевизора. Но не съм съвсем сигурна дали повтарят същото предаване от предишния ден. |
|
|
|
|
|
reveta
|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 12:05 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Жалко, че напоследък Мигленчето си прави предаванията на запис, та няма възможност за пряка ефирна тел. връзка. Щяхме да Ви поздравим в ефир и да кажем наколко добри думи за ужас на фарисеите. |
Дори да беше на живо предаването, не бих се решила да се обадя. Това съвсем не означава че не се радвам че гостуват там, напротив. |
|
|
|
|
|
|