НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 6:42 pm Вижте мненията без отговор
Как да разпознаваме любовните знаци ?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
MeGaN_

Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

INDIGO* написа:
А какво става с подараците ,слу4ва ли се 4есто накоя мадама да откаже 4исто ново кабрио ,което приятелят и подарил еи така ? Rolling Eyes

Аз бих го отказала...! Ако искам кола ще спестявам, за да си я купя, пък било то и след 20 години Confused Rolling Eyes ! Но поне ще знам, че си е моя Razz ... иначе /дори и да ми е подарена/ не бих я чувствал като моя...! Ако въпросният приятел ми е съпруг може... /стига това да не е някакво извинение за направена грешка от негова страна, защото в такъв случай и самолет да ми подари само ще усложни нещата още повече Cool и в много неблагоприятна насока за него Razz /.

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

INDIGO* написа:
А какво става с подараците ,слу4ва ли се 4есто накоя мадама да откаже 4исто ново кабрио ,което приятелят и подарил еи така ? Rolling Eyes

Това не знам, ама се случва подаряващият да си вземе обратно подаръка,щото дамата нещо не слушка или пък е решил, че е по-подходящо да го подари на друга дама. Rolling Eyes Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
INDIGO*

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аахаааа ето я и другата опция Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Опции колкото щеш! Very Happy Very Happy Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
INDIGO*

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Жалко за този ,който няма право да избира Embarassed
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Можем да избираме според възможностите си за избор.Може на тези, дето изглежда, че са им големи възможностите всъщност изборът им да е по-ограничен.Не мисля, че са за завиждане. Smile
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

INDIGO* написа:
Жалко за този ,който няма право да избира Embarassed

Де да знам.Може и да спечелил,ма наистина не знам.Уж "любовта е по-важна от парите" го чувам от всяка втора жерна,но след години се оказа,че това било..."шега",меко казано.Особено след като се появят децата.Тогава те са козът за психологически тормоз от типа:"Мухльо,направи нещо".ЛКато че мъжът й е някакъв вълшебник и ..ма ай да не уточнявам.Достатъчно идеи и сами имате за продълженията и вариантите.
Да не забравяме и мъжете тип "гларус",обаче.И те са за "под ножа"

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile А, "гларусът" е легендарен типаж, със заслуги за развитието на родния туризъм по черноморието по времето на соц-а, трябва паметник да му издигнат. Laughing А за жените с децата може би това си е биологичния стемеж за опазване на поколението както при всички самки в животинския свят/и ние хората сме част от него/.
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Smile Smile Smile А, "гларусът" е легендарен типаж, със заслуги за развитието на родния туризъм по черноморието по времето на соц-а, трябва паметник да му издигнат. Laughing А за жените с децата може би това си е биологичния стемеж за опазване на поколението както при всички самки в животинския свят/и ние хората сме част от него/.

За морският труженик е малко по-иначе.Той е нещо като подобрителят на шредския генотип,най-вече.Но там ставаше дума за секс-туризъм.
Аз говоря за типа мислене на някои мъже

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 2:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Слава-Богу с такива не съм си имала взимане-даване, а и едва ли ще им представлявам интерес. Даже не ми се е налагало да общувам по различни поводи.Повечето, които познавам са възпитани това да им е под достойнството.Ама виж, ако хванеш бабата-милионерка ще те подкрепим в името на приятелството. Very Happy Ех, къде сте гларуси, можехме да ги лансираме в Евросъюза като наша си запазена марка.Поляците се фукат с техния "водопроводчик", ние пък си имахме "гларус" Smile Smile Smile
Светулка

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 5:13 pm
МнениеЗаглавие : ???? ??????
Отговорете с цитат

Наистина много интересна тема. Сега мимоходом пускам едно стихче на Емили Дикинсън, което много обичам, и в което - мисля - става дума именно за любовните знаци и любовния език.
Цитат:

* * *
Научихме любовта добре –
буквите – думите – първа глава
от книгата – и откровението –
сякаш пресъхна подир това.
И тогава всеки от нас –
видя във другите очи –
светло незнание на дете –
детско незнание – да личи.
Което единият не бе разбрал –
искаше на другия да обясни.
Уви! Голяма е мъдростта –
и истината – с много страни!

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеICQ Номер Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 5:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy Поезията не ми е силаната страна, но стихчето ми хареса! Благодаря от сърце,хубаво е понякога да има и такива постинги със стихове да ни става светло на душите! Very Happy Very Happy Very Happy
penka

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 7:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво значи любовни знаци? За един човек- те са едни, за друг - други.Аз мисля, че когато любовта те обземе, няма нищо за разпознаване, нищо за питане, защото ти си само любов и ако има съмнение, то значи, че не е това.Струва ми се, че доста хора бъркат любовта със секса или с други заместители на емоции /включително - скъпи подаръци и извеждане в хай-лайфа и т.н./За това ли говорим тук, или за любов?
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 8:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Smile Smile Да те е грижа за другия и да си готов на саможертва, /макар и след време да съжаляваш/ "да обичаш не АКО, а ВЪПРЕКИ" /това не съм го измислила, а е известен цитат/.А знаците вярно, че са много и различни,всеки по различен начин го изразява, кой както може, ако въобще е способен.Има едни неща, дето са се превърнали в клишета, та като чуя за тях вече хич и не горя от желание да ми ги демонстрират защото непрекъснатото им експониране "утрепа" романтиката, а ние жените си падаме и по нея: "Вечеря на свещи, шанпанско и т.н.".Като почнат всички да го спрягат, на човек да му се отще.А тук говорехме, че прекалените демонстрации на любов всъщност може да не означават точно истинска любов, но и това не е задължително.
INDIGO*

Пуснато наПуснато на: Нед Мар 25, 2007 8:19 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не Пенке не си говорим за пари и коли и хай-лайф. А затова по -рядко да грешим в лябовта ,каквато и за тебе да е тя .За да не тьрсим в другите вина ,за собствените си дела,любов непременно зна4и секс ,затова нещтасни има колкото си штеш
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта