НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 10:39 am Вижте мненията без отговор
Да поприказваме за ларвите ...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kati

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 27, 2007 9:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Истина е,чуваше се надалеч,а по-напред на Славейков индианците от Перу дето гастролират из България от години какъв концерт на живо правеха,бяха напред с техническото оборудване и се чуваше надалеч,но като стигнах спряха и не можах да ги послушам. Sad

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Вто Ное 27, 2007 9:08 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А аз когато отида при тях никога не спират да свирят и ми говорят: "Сеньорита, заповядай ... ето подарък" ... и продължават да свирят ... Shocked

Знаеш ли колко много подаръчета имам от тях ... всъщност на мен музиката им много ми харесва ... Very Happy но ... да не се отклоняваме от темата, дееее ...
Wink

Пуснато наПуснато на: Вто Ное 27, 2007 9:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Извинявам се за отклонението,само малко да допълня,и аз имам от преди години касета/само дето не е у мен сега/,а те си спряха,щото се бяха уморили явно започнаха да позират за снимки /както са накичени с перата/ с разни възрастни жени,че последните бяха много напористи.
Laughing Laughing /може да се появят на снимките и други изображения,особено като се има предвид,че беше вечер и светеха прожектори.Аз не можах да ги снимам заради лелите около тях/ Laughing Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
radea

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 13, 2008 10:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Може ли и аз да се включа в дискусията с малко снимчици Embarassed

Какво според вас е това горе вляво?:

За това тук съм малко объркана, защото се пушеше на масата може и да е цигарен дим:

A на тази снимка това долу вдясно със сигурност е цигарен дим. Не мога да твърдя обаче същото за ивицата пред последните 5 момичета вляво.. А и пред крака на момчето също има нещо:

Подобни се виждат на много от снимките правени тази вечер, но при положение че непрекъснато имаше по някоя димяща цигара, не мога добре да различа кое е аномалия и кое цигарен дим. На някои от снимките се виждаха и мисловни сферички.

Апропо сферички, какво ще кажете за това:

Снимката е правена в града, в който живея на Нова година. Може би това са мислите на празнуващото множество?

Пуснато наПуснато на: Пон Юли 14, 2008 9:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ще коментирам снимките, но не сега ... може би утре, когато съм по-свободна!

Определено са интересни!

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 16, 2008 12:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да започна с отговорите, де ...

Това на първата снимка, горе в ляво е ектоплазмено образование, което е продукт от мислите на въпросния им носител от мъжки пол.

Те "излизат" хаотично поради своята неорганизираност и безконтролност.

Явно мозъка на субекта, който мисли толкова усилено или който изпитва по-скоро толкова силно желание към момичето до него буквално е наелектризиран до ента степен ... Razz Laughing

Емоциите какво ли не правят, значи, ейййй! Wink

На втората снимка, отзад зад едното момиче, там където е плота прикрипен към стената вече има ектоплазмени наслоения от безразборно излъчени мисли на хората, които присъстват в това помещение. Това не е никакъв цигарен дим - съжалявам ...

Подобни енергийни образования на един по-късен етап от времето могат да станат толкова компактни, че да се обособят като отделна демонична субстанция.

Казвам демонична, защото когато подобен енергиен поток не е канализиран съзнателно, а е излъчен несъзнателно, не може да образува нищо друго освен негативна същност - няма значение от какъв ранг ще е тя.

Ето как става и как може да изглежда на един по-късен етап подобно ектоплазмено отделяне ...

Демони малко преди пълното им оплътняване

На третата снимка вече може да се види как ектоплазмата вече става все по-компактна и приема съответна форма. Тук тя прилича на глава, но на какво - можем само да гадаем, все още.

Цигареният дим не излиза така на снимка!!!

На четвъртата снимка вече има организира сферична структура, която най-вероятно е носител на облика на съществото, което се е заформило в нея.

Ще опитам да разгадая, да видя какво точно се крие там, но по-късно ... не знам кога точно.

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 16, 2008 12:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Радея, снимката е с много ниско качество и не може да се обработи така, щото да се види все пак какво точно се крие в ... ектоплазмената сферичка.

Вижда се нещо като птица с разперени криле, което може да ни говори, че на един по-късен етап това образование ще прерастне в ларва на създание, което най-вероятно е породено от емоциите на хората намиращи се в близост до нея.

Но какво точно създание не може да се каже поради лошото качество на снимката, съжалявам ... Confused

Пуснато наПуснато на: Сря Юли 16, 2008 10:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена, благодаря Ви за коментара!

Маг Селена написа:

Това на първата снимка, горе в ляво е ектоплазмено образование, което е продукт от мислите на въпросния им носител от мъжки пол.

Те "излизат" хаотично поради своята неорганизираност и безконтролност.

Явно мозъка на субекта, който мисли толкова усилено или който изпитва по-скоро толкова силно желание към момичето до него буквално е наелектризиран до ента степен ... Razz Laughing

Емоциите какво ли не правят, значи, ейййй! Wink

Laughing Laughing Laughing
Той наистина е голям "мисляч" Laughing Използвам тази дума, защото "мислител" значи нещо малко по-различно от това, което той е Wink

А момичето на снимката е дългогодишната му приятелка, така че едва ли е имала нещо против мислите и емоциите му Laughing

Също така може би трябва да отбележа, че снимката е правена на Нова Година, когато доста си покупонясвахме всички, а той беше просто в еуфория Razz

Маг Селена написа:

На втората снимка, отзад зад едното момиче, там където е плота прикрипен към стената вече има ектоплазмени наслоения от безразборно излъчени мисли на хората, които присъстват в това помещение. Това не е никакъв цигарен дим - съжалявам ...

Сега като се замисля, и на мен ми се струва, че цигарения дим не може да излезе толкова плътен, а това нещо наистина е доста компактно.

Иначе е вярно, че онази вечер доста мисли бушуваха, защото хората от снимката не се бяхме събирали и виждали от десет години и естествено всеки си е мислел по нещо си за всеки един от останалите. Много неща се разказаха, но и много останаха "да витаят във въздуха" недоизказани. Иначе си прекарахме много приятно и е много вероятно да сме си мислели за сходни неща толкова интензивно, че да създадем такава компактна маса. Може би до формирането на демонична структура не се е стигнало, защото малко след като направихме груповата снимка, се разотидохме.

Маг Селена написа:

На четвъртата снимка вече има организира сферична структура, която най-вероятно е носител на облика на съществото, което се е заформило в нея.

Ето това, което успях да постигна с малко обработка на сферичката от четвъртата снимка.

За съжаление не разполагам с дигиталния оригинал, а за да се сдобия с него, ще трябва да обяснявам на "мисляча" за какво ми е притрябвало той да ми праща снимка на приятеля си как се прави на статуята на свободата като мога така или иначе да си я сваля оттам, откъдето всъщност я свалих Cool Rolling Eyes

На мен фигурата в сферичката ми прилича на голямо и красиво дърво. Като кедър например.

Беше ми интересно да разбера мнението ви за тази снимка, защото на около 5 метра зад момчето с фойерверка стоят контурите на разрушена до основи от нацистите синагога. Представете с каква злоба е било разрушавано, след като не е останало абсолютно нишо от сградата. След войната хората са очертали с червени павета контурите, по които може да се види къде са били стените и олтара, и са издигнали плоча. Та си мислех, че сферичките може и да са някакви структури свързани с мястото.

Но естествено факта, че наоколо беше пълно с ликуващ и празнуващ народ не е за подценяване.

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 17, 2008 10:40 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Определено не става въпрос за дърво, въпреки, че би могло да се приеме, че има нещо като зачатък на такова ... но, не - не е.

Първото нещо, което визирах беше свастика, но като концентрирах поглед и внимание видях, че не е това ...

Но ... както и да го гледам аз, виждам все едно и също - зачатък на птица, две птичи човки, зад които започват да се заформят и главите им, всъщност това може да е и някакъв герб създаден от болния мозък на Адолф Хитлер, въз основа на окултизма - ако искаш порови се да видиш има ли някакъв такъв герб, не разполагам днес с никакво време за това.

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 17, 2008 1:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

При мен ефекът може и да е от монитора...не знам. Но аз виждам съвсем ясно женска глава на жена на средна възраст /някъде около 30-40 години/. Прическата е къса, малко демоде - равно подстригана и без бретон, сресана назад. Има голямо изпъкнало чело с две подутини на него, правилен нос и малка уста. Ометнала е глава леко назад и гледа като от упор във фотоапарат.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 17, 2008 2:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Браво, Пенка! Very Happy

Благодаря ти, защото това е най-вярното, което казваш.

Напълно вярвам на твоя монитор - каквото показва той, това е.

Т.е. това е дух на жена, която вероятно е загинала, убита или умряла по някакъв начин от шок ... това е. Еврика!

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 17, 2008 2:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Еее, аз пък от два часа се ровя из свастики и гербове на нацисти

Те често са използвали орел в гербовете си. Намерих и гербове на свободните масони, в които е изобразен двуглав орел (напимер тук
и тук).

Иначе тази уличка, където е синагогата едно време се е казвала "Еврейската улица" и в града е имало еврейска общност още от 14ти век насам. Три пъти са ги гонили оттам като последния път е било по време на погрома през 1938, когато синагогата е изгорена. Тогава общността е наброявала около 1000 човека, около 300 са били избити.
Може тази жена да е една от тях.

Малка поправка на казаното от мен по-горе: контурите на помещенията са възстановени с бели мраморни павета, не с червени, а със сиви гранитни такива са очертани прозорците и входовете. Това е било направено преди 7 години официално от общината преди 7 години по инициатива на гражданите.

Пуснато наПуснато на: Чет Юли 17, 2008 9:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами значи както аз съм права, така и Пенка!!!

Виждат се и двете неща - герба със свастиката и убитата жена - това е.

Пуснато наПуснато на: Нед Юли 27, 2008 10:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Наскоро тази Велика Душа - Свами Ниранджананда - гостува в България. Дълбоко съжалявам, че не присъствах на неговите лекции, а бях най-официално поканена и дори снабдена с пропуск за целта!!! Embarassed

Защо качвам тук снимката ли?!

Вгледайте се внимателно в ръката на Свами Ниранджананда, под дланта му! - и ще разберете ...

Той просто разпръсква около себе си благодат от чиста благотворна енергия и това което виждате на снимката го доказва.

Подобни явления се проявяват и при Сай Баба ...

Невероятни Личности, невероятни Души с невероятна енергетика ...

Полюбувайте му се! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Пон Юли 28, 2008 4:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Преди два дни бях на събиране на което от тема на тема хората заговориха за ангелите. Коментираха снимки, на които има освен хората на тях и едни светли полукълба, може би подобни на тези по симките тук. Упорито твърдяха, че това са ангели хранители. Опитах да кажа че не е така лесно да снимаш ангела хранител на някой човек, но видях калко са убедени и се отказах да споря. За съжаление нямам снимки за да ги кача тук и да ги видите, на за мен това не е така просто.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта