НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пон Ное 25, 2024 1:02 am Вижте мненията без отговор
Кармична връзка
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
ASD

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 4:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN да разбереш всички е невъзможно. Само защото не разполагаш с необходимото време за това. Аз не съм убедена, че и себе си познавам напълно. Моето учудване дойде по повод на това, че много млади хора 20-23г задават тези въпроси. 350лв е чистата месечна заплата в момента на медицинска сестра с 27г. трудов стаж. не знам.... нито упреквам, нито нещо лошо искам да кажа, просто се чудех
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
sweetlady

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 5:03 pm
МнениеЗаглавие : ?????????
Отговорете с цитат

Аз съм напълно съмласна с AUDAN И искам да кажа, че за любовта и болката няма измерения! Човек прави всичко, за да обича и да бъде обичан и не означава, че ако не си съумял да израстнеш духовно трябва да бъдеш подложен на нападки и да ти се казва " Опознай се!!!" В момент на болка едва ли мислиш за вътрешното ти АЗ трезво, тъй като и това АЗ страда наравно с теб!!!
sweetlady

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 5:08 pm
МнениеЗаглавие : ?????????!
Отговорете с цитат

ASD искам да ти кажа, че когато се намираш в момент на отчаяние и имаш финансовата възможност не мослиш дали са 250 или са 3500000 лева просто правиш това, което ти казва сърцето, може и да не го казва сърцето ти, но то страда! И не ти пожелавам да изпадаш в такава ситуация!!!
penka

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 5:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много емоция, много нещо! Very Happy Абе, колежки-жени, не ви ли се струва малко обидно един мъж да бъде с теб, защото му е направена магия? Ами това си е вид изнасилване, само че на един по-друг пласт. Ако аз не съумея да се справя с това да привлека и задържа човека, който желая, е ...значи той не е за мен, или пък аз не съм за него - все едно, просто не сме един за друг. Болката...боли само егото. Не че е хубаво /говоря от опит/, но нека не бъркаме тази болка с любов. Най е гадничко като виждаш, че друга жена се е справила с лекота там, където ти си ударила на камък. Обаче - такъв е живота. Very Happy Минава, момичета, вЕрвайте ми!
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 5:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Чудесно да опознаем себе си.но ... нека осъзнаем,че всеки си е различен и че щом е направил нещо,то си има своята си логика и причини.

НО ... не и своето оправдание, нито пък своето оневинение, защото незнанието не оневиня!!!

AUDAN написа:
Т.е. не мислете,че щом разбирате себе си,сте разбрали всички.
Поне аз така смятам.

Най-трудно е човек да разбере себе си, а по-лесно е да разбере другите, защото ако разбира себе си, поставяйки се на мястото на другите ще разбере и тях.

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:08 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????????
Отговорете с цитат

sweetlady написа:
... и не означава, че ако не си съумял да израстнеш духовно трябва да бъдеш подложен на нападки и да ти се казва " Опознай се!!!"

Бива, бива ... защото ако се отнасят съжалително към теб в никакъв случай няма да те боли така, щото да можеш да разбереш чрез страданието мъката си поради собствената си грешка, никога няма да се научиш да прощаваш на себе си, а после и на другите. А научавайки се на това опознаваш себе си!

Няма лесни неща в този живот и в този свят! По-лесно е да се обидим, но по-трудно е да се научим!!!

sweetlady написа:
В момент на болка едва ли мислиш за вътрешното ти АЗ трезво, тъй като и това АЗ страда наравно с теб!!!

В момент на болка започваш да изпитваш състрадание към всички страдащи същества, защото започваш чрез нея да ги разбираш по-добре!

В момента на болката не мислиш, което е още по-добре, защото влизаш в един свого рода медитативен процес, който те води не до мисленето, което е продукт на ограничения ум плод на егоистичното Его, а те въвежда в безбережните хоризонти на не-мисленето, което е твоето естествено интелигентно състояние, където намираш истинските отговори без питане.

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:13 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Най-трудно е човек да разбере себе си, а по-лесно е да разбере другите, защото ако разбира себе си, поставяйки се на мястото на другите ще разбере и тях.

И аз смятам,че е по-лесно да разбереш другите. Обикновено,когато в разговор с някого относно поведението на треи човек,когато отсрещната страна е недоволствала такъв повод и аз съм се опитвала да обясня по някакъв начин думите,постъпките е било защото съм се поставяла на мястото на въпросния човек,въпреки,че лично аз едва ли бих постъпила точно така.За съжаление съм срещала неразбиране и упрек,че опонирам или го "защитавам", а аз просто опитвайки се да го разбера съм се опитвала да накарам и отсрещния да разбере.Но не всеки успява да се постави на чуждото място,изхождайки от това,че той "не би постъпил така".

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
350лв е чистата месечна заплата в момента на медицинска сестра с 27г. трудов стаж. не знам.... нито упреквам, нито нещо лошо искам да кажа, просто се чудех

Незнанието и невежеството се заплащат с много висока цена, която не винаги се изразява във финикийски знаци.

Всъщност ... 350 лв. за "бяла любовна магия" е твърде ниска цена, която се котира най-вече в ниските нива на окултните достижения.

Чувала съм пък и съм виждала как някои "колеги" вземат най-малко от 1000 лв. та дор до 20 000 евро!!! Shocked Cool

Затова Учителите идват при нас ... за да ни помогнат да излезем от заблужденията и илюзиите си.

Който иска нека го направи, който не иска - нека му изцеждат джобовете, както и физическото и психическо здраве - това е ...

Няма насилие, няма принуда - има само избор според вътрешните ни житейски нагласи и разбирания.

Нищо друго и ... нищо повече.

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Много емоция, много нещо! Very Happy Абе, колежки-жени, не ви ли се струва малко обидно един мъж да бъде с теб, защото му е направена магия? Ами това си е вид изнасилване, само че на един по-друг пласт. Ако аз не съумея да се справя с това да привлека и задържа човека, който желая, е ...значи той не е за мен, или пък аз не съм за него - все едно, просто не сме един за друг. Болката...боли само егото. Не че е хубаво /говоря от опит/, но нека не бъркаме тази болка с любов. Най е гадничко като виждаш, че друга жена се е справила с лекота там, където ти си ударила на камък. Обаче - такъв е живота. Very Happy Минава, момичета, вЕрвайте ми!

Бравус, Пенка! Ашколсун, ашколсун ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Туй за изнасилването ми хареса, защото "бялата любовна магия" си е точно това - нищо друго. Ама някой му викат: "Да си върна любовта!"

А изобщо и не се досещат дори, че ако е имало любов, то е нямало да има и раздяла.

Разбира се, че боли само и единствено Егото - нищо друго.

А любовта е свободна и не се помещава в ограничените рамки на ума и Егото - тя пребивава в не-ума и липсата на Его.

Никак даже не е гадничко "като виждаш, че друга жена се е справила с лекота там, където ти си ударила на камък", защото тази жена все още живее в заслепение и не вижда с какво се е сдобила и какъв хал я чака.

Напротив ... ако ти си наясно с негативните характерови особености на човека с когото си се разделила, то едва ли ще мислиш по този начин, а пък и едва ли и ще страдаш по същия начин.

Важно е правилното разбиране и ясно виждане на дадената ситуация.

ВЕрвай ми, Пенка ... Crying or Very sad Laughing

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
За съжаление съм срещала неразбиране и упрек,че опонирам или го "защитавам", а аз просто опитвайки се да го разбера съм се опитвала да накарам и отсрещния да разбере.

Нали знаеш, Кати, че разбира само този, който страда! Cool Confused Wink

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Спомних си,че шашманките в "чусдесния" сайт бяха дефинирали кармичната връзка/в любовен или семеен план/ като нещо мъчително,което обезателно носи страдания и раздяла, затова може би някои хора тук са зациклили и им е трудно да проумеят същността.Това в някои случаи може и да е така,защото е дадена на съответните хора да научат някакви уроци,вкл. и един от друг,важното е да го осъзнаят.Но и не е задължително кармичната връзка да протича мъчително и в страдания - както сте описали в началото тя може да е и хармонична и пълноценна като между сродни души,които са се намерили на някакво ниво. И това трябва да се осъзнае,защото понякога емоциите приемани от изживяващите ги като любов могат да заблудят,че са точно в такава връзка и лошия развой на нещата ги хвърля в голяма болка и неразбиране.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
sweetlady

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 8:09 pm
МнениеЗаглавие : ?????????!
Отговорете с цитат

Маг Селена:
Цитат:
"Никак даже не е гадничко "като виждаш, че друга жена се е справила с лекота там, където ти си ударила на камък", защото тази жена все още живее в заслепение и не вижда с какво се е сдобила и какъв хал я чака. "

Според Вас, какъв "хал" я чака сегашната приятелка на вече бившия ми приятел, при положение, че той е един невероятен човек и аз съм виновната сега да не съм до негоSad Какъв "хал" може да чака жена, до кавалер, като него.....
penka

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 9:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз мисля така. Не винаги човекът, когото не сме успели да спечелим е лош. Някой път - ние сме лошите, или поне - не достатъчно добри. Така че, напълно е възможно, срещайки подходящата си половинка /ама не сме ние/ те да са съвсем щастливи.Животът е много шарен, това му е интересното. Що се отнася до "кармичната връзка", то не може да се дефинира дали тя е свързана с любов, щастие и хармония или - с точно обратното. Според мен "кармична" е всяка връзка, която ти помага да изкачиш още едно стъпало по своя духовен път - без значение дали това е станало по приятния начин, или - с цената на много мъка, проблеми и самота.
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 9:42 pm
МнениеЗаглавие : Re: ?????????!
Отговорете с цитат

sweetlady написа:
Маг Селена:
Цитат:
"Никак даже не е гадничко "като виждаш, че друга жена се е справила с лекота там, където ти си ударила на камък", защото тази жена все още живее в заслепение и не вижда с какво се е сдобила и какъв хал я чака. "

Според Вас, какъв "хал" я чака сегашната приятелка на вече бившия ми приятел, при положение, че той е един невероятен човек и аз съм виновната сега да не съм до негоSad Какъв "хал" може да чака жена, до кавалер, като него.....

Има една руска поговорка: "Поживем, увидем!"

Не е нужно да дърпам "Дявола за опашката" само и само за да ти докажа, sweetlady, какъв хал я чака, нито ще го анализирам и коментирам този "хал" без да имам и ни най-малката представа коя е всъщност новата приятелка на В.

Не е нужно също така да храня и въображението ти с какви ли не представи, само и само за да те успокоя!

Едно е видно тук, във форума - доста от недоволните от отговорите ми потребители се завръщат отново в него и си признават, че е станало точно така, както съм казала аз.

Няма значение, че съм го казала аз, но има значение, че това което съм казала просто се е случило.

И не бих желала да изливаш непрекъснато разочарованието си върху мен, само и само за да разбереш или се убедиш в нещо, което съм ти казала или да ми противоречиш в яда си, че ти си проиграла шанса си.

Прави каквото искаш - кеф ти при Сесилия, кеф ти Марсилия, кеф ти при Ная, Вая, Дая, Аджа, Маджа, Мира, Семира, Зефира или каквато там си избереш "магическа обещавачка" - претъпкано е навсякъде с такива.

Нека да ти върнат невероятния В. - стига да могат - и живей щастливо.

В противен случай, ако искаш да излезеш от ситуацията си и да тръгнеш по нормалния си житейски път, без да циклиш в емоционалните си сривове, вземи и мобилизирай психическите си сили и преодолей най-после тази раздяла, защото нещата няма да се променят, каквато и "бяла любовна магия" да направиш - при когото и да я направиш.

Повече не виждам какво бих могла да ти кажа аз относно патовата ти ситуация - патова, защото не желаяеш да излезеш от нея.

Това е. Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2008 9:48 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
И аз мисля така. Не винаги човекът, когото не сме успели да спечелим е лош. Някой път - ние сме лошите, или поне - не достатъчно добри.

В ситуацията на sweetlady изобщо няма никакво значение от това кой е добрия и кой лошият...

Важното е, че бившият й партньор е въздал и отработил кармичния си дълг към нея и ... е приключил връзката - пито-платено.

И понастоящем каквото и да се прави относно завръщането на неповторимия В. просто ще е безсмислено, защото няма да се получи никаква компактна партньорска връзка, а напротив - ще има насилие чрез магическо въздействие, което ще създава измамната представа, че всичко е наред, но всички знаем, че на лъжата краката са много къси и ... илюзорно-приказните й кули бързо рухват

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта