НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 12:49 pm Вижте мненията без отговор
СТУД
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 1:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Виждам, че както в зимата има топли цветове и ... нагласи, така и в лятото има студени.

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 1:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз още го раздавам болна и пия антибиотици, но вече не ме свърта в къщи изобщо и тази сутрин се опаковах и се метнах на разходка. Първо теглихме един закъсал в преспите /човекът се въртеше безпомощно около хотела и дебнеше някой собственик на джип, че да го изтегли, а пък по тези сутрешни варварски часове бяхме само ние с кучето/, после си направихме една хубава разходка с доста тичане по снега, прибрахме се супер щастливи и измръзнали, баня, червен пелин с препечен черен хляб и пушена рибка и - вече съм готова оздравяла. Утре съм на работа! Very Happy AUDAN, сигурна съм, че само за една седмица да ми паднеш в ръчичките на този сняг, ще те метна на моя режим /сняг, разходки, тичане, червен пелин и т.н./ и ще станеш друг човек. Very Happy Вече няколко човека идват от София, целите закачулени в шалове и гледат само в къщи да стоят, ама на третия ден започват да питат: "Ще ходим ли на разходка? и "Има ли още от този пелин?".
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 1:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Very Happy AUDAN, сигурна съм, че само за една седмица да ми паднеш в ръчичките на този сняг, ще те метна на моя режим /сняг, разходки, тичане, червен пелин и т.н./ и ще станеш друг човек. Very Happy Вече няколко човека идват от София, целите закачулени в шалове и гледат само в къщи да стоят, ама на третия ден започват да питат: "Ще ходим ли на разходка? и "Има ли още от този пелин?".

Изобще не си познала.,,ама изобще!!!
В студено време си е жив мазохизъм да се правят разходки!!!
А пелин не пия и едва ли някога ще ми стане любим,пък Rolling Eyes

Студ = Смърт!
Лято = Любов!

Хм...макар че не знам защо,но точно зимата се влюбвам най-често...А уж лете хората се разкривали най-много...Хм! Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всеки сезон е красив и предразполага и към влюбване,и към романтика,и към съзерцание,стига да имаш очи за това и да се настроиш на съответните вибрации.А зимата въпреки студа и мрачното време си има своята красота и чар.Ауди,понеже си роден през лятото зимата трудно ти понася,но това с влюбването е може би,защото през зимата човек се настройва и жадува за уют.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Много е приятен въздуха , когато е зима!

Непрекъснато отварям прозореца ,а родителите ми се карат ,че изстивала стаята Mad ...

Минава през едното и заминава през другото ухо , обаче Laughing

Сега си спомних , като бях на екскурзия с класа ми преди няколко години , беше зима и самата хижа беше доста отдалечена !

Рано сутринта станахме с приятели и отидохме към една горичка ... !

Картината пред очите ми не мога да ви я опиша ... Беше наваляло сняг поне до коленете , а от където започваше гората беше точно като нарисувана картина , недокосната от човешка ръка... и толкова тихо и спокойно Smile

Иска ми се да се отделя пак така...за мъничко ,да послушам тишината и да се порадвам на зимата!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:28 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Халал да са ви и зимата и пролетта,та и есента!

На мен ми оставете лятото и ще съм с усмивка като тиква на Хелоуин

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Е, при мен са добре дошли всички сезони ...

Пенка, а туй с грипа, (не знам защо му казват така, че и заблуждават отгоре на това хората, че било вирус, а то са си различни видове бактериални инфекции) е просто епидемия ...

Лошото е, че бактериите вече мутират много бързо и ... трудно се лекуват, или пък на тяхно място идват други ...

Номера е в това - да си направиш намазки на гърлото и носа, и да си изследваш храчката.

Прави се за беда или за добро и антибиограма, за да се види към кой антибиотик бактерията не е резистентна и ... налапваш антибиотика със всичко останало, което може да неутрализира негативните подледици от него.

И си готова ... останалото просто е хронифициран процес - нищо повече. Rolling Eyes

А след това препечен хляб, рибка и ... винце, за лек, не за нещо друго - може и "Мерло" или пък "Савиньон", аз ги обичам.

Пък и хората за Коледа и Нова година са ни надонесли какви ли не щеш винца и ракийки домашни, които използвам много удачно и по предназначение за лечебни цели.

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 2:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Халал да са ви и зимата и пролетта,та и есента!

На мен ми оставете лятото и ще съм с усмивка като тиква на Хелоуин

Не си прав,ама никак.И аз усещам дискомфорти понякога покрай всички сезони,дори и през лятото,а зимата ще ми напомня и неприятни емоции от тук нататък /ако позволя/, но пък трябва да гледаме на нещата и откъм хубавите им страни,красотата и атмосферата.

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 3:01 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
... трябва да гледаме на нещата и откъм хубавите им страни,.

Щом казваш ... Rolling Eyes

"Гледай на живота откъм хубавата му страна",Монти Пайтън

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 3:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е парадия, но ... наистина самопожертвователноста и страданията на Исус са били изключително нужни на хората, защото само това е бил начина той да им покаже Истината за Просветлението и излизането от невежите човешки заблуди.

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 3:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да но след разпъването му е настъпил още по -голям хаос , разделение и спорове,преувеличаване или скриване на истината и това,което всъщност се е случило!

Поне аз имам такива впечатления.

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 4:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Това е заради ограничеността на хората,неразбиране или нежелание за вникване в смисъла,стремеж лъм разделение,въобще оковите на ума и Егото.А всичко можеше да бъде много по-просто и ясно. Rolling Eyes

Didi

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 4:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аз това го разбирам,Кати!

Просто ме е яд ,че се е получило така и има още хора,които вярват в тези разделения и се страхуват от Бога,а това не бива да е така!

Спазват някакви закони ,примерно да си покриват лицето и такива неща , наричат Бог с хиляди имена,а той е само един и има само едно име!

Ядосвам се защото съм спорила на тази тема с мой познати,които силно вярват в тези правила и съм им казвала ,че когато човек вярва в Бог той трябва да се чувства преди всичко свободен и единственото,което трябва да направи е да го преоткрие във себе си,а не да го разделя и да се кланя на икони и да ходи да се моли за прошка чрез посредници!

Бог не е икона и всички ние го знаем!

После аз съм богохулствала!!! Глупости на търкалета!

Дано някои ден да разберат и да не живеят в страх от Бог!

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 4:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Спомням си когато Папа Йоан Павел идва в България,едни мои близжи как коментираха,не бяха настроени добре към него заради забавянето на становейштето му относно "българската следа" в атентата и се възмущаваха,че нащия Патриарх му отдавал почит,а не трябвало,щото бил католически "глава".Яд ме беше да ги слушам не за дрруго,а заради "разделителните" разсъждения.Като че ли трябва да се делим,нали се опитват да се обединяват към добро и с "главата" на Мюсюлманите и тук в България/ако,че се деляха на два Синода и се джанкаха за какво ли не/.Е това всичко е от ограничения,условности,изкуствено създадени от ограничени, алчни и заслепени умове.

AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Яну 06, 2008 5:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Монти Пайтън пародират само онова,което уважават...
Това по смисъл им бяха думите в едно интервю.

Що се отнася до "Животът на Браян",откъдето е откъсът,то ако гледате филма,едва ли ще намерите обида срещу Исус Христос.А ако желаете разберете и защо този филм се е появил точно тогава и точно там,то поинтересувайте се за тогавашното обществено положение в Англия.

И за да ви помогна да си изясните нещата,ще споделя,че в Самоков хората са страшно религиозни,чак до фанатизъм.Затова не е учудващо,че именно там имаме явлението "Самоковска комуна" - един вид хармонизатор.
Също както е нормално в моя роден град -Исперих и околността му ,след като хората са по-скойни,толерантни и нерелигиозни,да е нямало и партизанско движение и всякакви изцепки преди и след 9.IX.

Всъщност героят на филма е събирателен образ на много водачи,някои от които са станали такива въпреки волята си.ЗА това последното става и дума ,най-вече.
ситуацията е и смешна,и тъна,и отговорна пред вярващите ти хора...сложна работа

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта