НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 6:26 pm Вижте мненията без отговор
Учени развенчават популярни здравни митове
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 28, 2007 10:29 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:

Това значи ли,че "сините хора" са се обезцветили,подобно на белите мечки,които,всъщност,би трябвало да наричаме "безцветни мечки"?

Да, значи ... ама не е точно така, защото имаме поне няколко цветни раси на Земята ... Confused

Бели, черни, червени, жълти, не знам точно мулатите към кои се числят ... пък има и сини, и какви ли не още, ама трябва да поразпитаме Мулдашев след предстоящата му експедиция къде точно се намират и какъв им е цвета, ако е успял избощо да ги види???!!!

А може да поразпитаме и българския лекар, който официално е поканен да присъства на тази експедиция, още повече, че сме лични познати с него!!! Razz Wink

Павката му спрягаше тук името и координатите ...
Cool

Пуснато наПуснато на: Пет Дек 28, 2007 2:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN, ти ме сащиса!Не бях срещала никъде това за фараоните.Е как така руси и със сини очи?Как са стигнали до там и какво са правили там?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 28, 2007 4:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
AUDAN, ти ме сащиса!Не бях срещала никъде това за фараоните.Е как така руси и със сини очи?Как са стигнали до там и какво са правили там?

penka,мисклех просто да ти пусна една снимчица,но намерих цял материал,та сега го превеждам и ще го пуснаWink

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 28, 2007 11:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Казва му се Преселение на народите, поради екологична катастрофа ... или промяна на Земните полюсите.

А как, защо и ...кога, е това вече е друга тема и то много обширна при това ... Wink

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта