НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 28, 2024 10:51 am Вижте мненията без отговор
ИЗВАДКИ ОТ ДЕЛНИКА ИЛИ АЛЕЯ НА БЕЗСМЪРТНОТО
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati написа:
Laughing Laughing Laughing Тъкмо пишех и ме изпреварихте.Това май е "популярно" име от бранша,ама не ми е ясно защо искаше от вас потвърждение за дарбите си и упътване как се черпи инфо от Акаша? Rolling Eyes Razz

Ха .. че как така не можеш да се досетиш пък и ти сега?! Cool Razz Laughing

Аммммииииии .... изпробва ме за да види дали ще разбера аз каква
"велика ясновидко-лечителка-шаманко-магеса-медиумо-бяла жрица от 34 степен-гуру с постоянен достъп до Шамбала" е самата тя ?! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Такова "величие" е изгряло на окултния небосвод, пък аз да не взема сега да не го разпозная, разбираш ли и ...да пропусна да ударя чело о земи пред собственото й "величие" ..... ???!!!

Затова, значи ........брррррррр, че отварт ... зарязвам всичко и отивам да спя. Cool

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Ама това с гуруто дето имало постоянен достъп до Шамбала е върхът!!! Laughing Laughing Laughing
Кой казва,че хуморът в България бил умрял?! Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Чет Ное 08, 2007 9:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Shocked "Гуру" значи...34-то.....Хмхм. Rolling Eyes

Wink Ами приятни сънища/или пътешествия из Акаша,дано не се засечете с 34-тото Гуру там/ Rolling Eyes Wink

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
reveta

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 09, 2007 9:23 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Някой от вас спомня ли си как Катероника тогава защитаваше тази измамница?!
Това беше едно от първите ни разногласия с нея във форума.
А някой спомня ли си за тази "феноменка" изобщо ....

Да, спомням си. И досега не мога да си обясня от какъв зор я защитаваше. Даже й беше подхвърлила: "би ли могла да ми хвърлиш и на мене едни карти?", за което беше веднага изтрита. Когато аз казах че картите за игра са си карти за игра, Катето едва ли не го прие като лична обида, може би и затова, че маг Живин изтри нейния пост, а не моя.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 09, 2007 11:40 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Точно така беше ... и аз си го спомня този момент. Wink Smile

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 09, 2007 11:59 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Защитаваше я, защото й беше кеф да всява интриги и разправии във форума. И после казваше че злобата идвала от нас (а не от нея, представете си) Laughing
reveta

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 09, 2007 12:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Ето кака изглежда фактически и въпросната лъжкиня dida_m84 - Димитрина Григорова:

Излишно е да ви казвам какви неличими болести може да "лекува" тази толкова болна жена ... нали ... Sad Rolling Eyes

Taка като й гледам дълбокото деколте и прочее, хич няма излъчване на човек с дарба както се изтъква в интервюто.
И вместо да се опитва да "лекува" другите, по-добре първо да излекува себе си от забележителното си наднормено тегло, че е срамота с такава чудовищна телесна маса да излиза в ефира на СКАТ или където и да е. Laughing Laughing Laughing
reveta

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 09, 2007 12:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Цитат:
Изключителните и способности са открити от ясновидката на икони кака Петранка от Бургас през 1979г. Петранка започва обучението й като бял маг, а по-късно Сибила го завършва при ясновидката от Ямбол - Милка, която й предава всичките си умения.
Сибила е 34-та степен бяла жрица, гуру с постоянен достъп до Шамбала.

Най-много някога да е била жрица на любовта. Wink
kati

Пуснато наПуснато на: Пет Ное 09, 2007 12:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Ааа,тя е напълняла вероятно от много поглъщане отрицателната енергия на страдащите,така твърдеше за себе си "Всемирният лечител"-Даниела /не и помня другото име/ по тв /собствено предаване/ в отговор на разни запитвания,защото тя се промени на шир буквално пред очите на зрителите за отрицателно време/бях споменавала за нея по преди тук/ Rolling Eyes

Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 11, 2007 3:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Наскоро в "магическата аура" един наш "любимец 13" (нали преди 2 дни беше новолуДие!!!) беше дал отправка към едно интервю "направено" с мен в един вестник.

Ей така се изцъклих Shocked като го видях, защото никога не съм давала подобно, общо повече пък за въпросния вестник!!!

Но ... прочетох такава невероятна компилация, сглобена от какви ли не мои интервюта от други вестници, като отгоре на всичко бяха давани и прогнози, които никога не съм правила и които - естестествено - не са вярни, защото просто са измислени - не знам от кого ... Rolling Eyes

Дори не се и ядосах ... но какво ли не правят журналистите когато я закъсат, значи?! Confused

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 11, 2007 3:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Другото, което ме изумява и мога да напиша в тази тема е:

Възмутена съм от некомпетентните компилации на Зор Алеф, както и от неадекватните му тълкования, които е "натряскал" в книгите си ...

На всичкото отгоре във в-к "В-а" непрекъснато се мъдрят и отпечатват във фолиото (средната част на вестника) доста от невнятните му брътвежи и и пригодени измислици относно окултизма, които въвеждат и СА въвели много от хората в тотална заблуда.

Такъв човек, роб на огромното си Его, никога не може да бъде критерий за когото и да било...

Просто, ако някой е попаднал на "великите му творения" и ги е прочел - моля, да не му вярва и да не позволява на такъв непросветен духовно "елемент" да го заблуждава ... много моля!!! Crying or Very sad

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 11, 2007 3:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Следващата "веселушка", която има да ви съобщавам е, че:

"маго-адептесата-лечителка -лекарка холистична-ясновидка Евина", разбирайте Евелина Лютова ... е станала "месия"???!!! Shocked Shocked Shocked

И всичкото това е станало не къде да е, а точно в ... Гърция, където се готвеха "българските гърци" да й направят публичен кютек и ... линч???!!! Shocked Cool Laughing

Как може да се лъже така безочливо, толкова безумно и безцеремонно, и най-вече толкова БЕЗСРАМНО?!

Щото Евелина Лютова изобщо не е била в Гърция, амаааа ... рекламмммааааа ... реклама, какво ли ни може да измисли един ограничен и болен ум относно нея?! Просто ... край няммммааааа ... Rolling Eyes

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 11, 2007 3:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Станала Месия?Може сега да очакваме разпъване на кръст...без възкръстванеWink

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 11, 2007 3:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing В това "чудо"вече не вярвам ... тия винаги "възкръсват" от някъде ... ей така на, изневиделица ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Пуснато наПуснато на: Нед Ное 11, 2007 5:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не знам дали тук му е мястото да го пиша, но май скоро ще доживеем в България да има и университет по трансцедентална медитация. Просто се чудя този Дейвид Линч толкова ли си няма работа, та се е спрял точно в нашата държава да осъществява налудничавите си идеи. Доста странно и съмнително ми се вижда всичко това, а и като се има предвид на какви филми е режисьор...
Вие какво мислите?

За повече информация: тук и тук
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети