Автор |
Съобщение |
kati
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 2:32 pm
Заглавие :
|
|
|
След оттеглянето ви от оня форум,те решиха,че са победили и само некролог дето не са ви спретнали,щели да го поливат..."Метеорът" им бил помогнал."О,свещена простота" няма граници,нека си тънат в "блатото на невежеството",като им се подаде ръка да ги измъкне,те я захапаха,т.е. пробваха се.... |
|
|
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Подкрепям мнението ти,Кати!Маг Селена се опита да им покаже светлинката и правилния път,но те като не искат да я видят си е техен проблем!Рано или късно,ще го разберат!Дано не е прекалено късно! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Didi написа: | ...Дано не е прекалено късно! |
Има хора, за които вече е прекалено късно още преди да са започнали да се опитат да започнат нещо |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Didi
Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:11 pm
Заглавие :
|
|
|
Дали?
Защо да е късно? |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:12 pm
Заглавие :
|
|
|
Защото не могат да минат през и най-вече отвъд предразсъдъците си. |
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | Защото не могат да минат през и най-вече отвъд предразсъдъците си. |
Да се цитирам като идиот, но и да се доизясня - хората наричат предразсъдъците по различен начин - норми, принципи, истини и т.н. Когато се оградят, си изковават крепост от предразсъдъци някаква, която според тях ги пази и оттам извършват набези в света, за да го променят и да го превръщат в голяма крепост - разбирай тюрма. Войнстваща доброта - истината, наложена с огън и меч, а коя истина никой не ти казва, защото по едно време огънят и мечът стават важното, а останалото всички го забравят. |
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:20 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | След оттеглянето ви от оня форум,те решиха,че са победили и само некролог дето не са ви спретнали,щели да го поливат..."Метеорът" им бил помогнал."О,свещена простота" няма граници,нека си тънат в "блатото на невежеството",като им се подаде ръка да ги измъкне,те я захапаха,т.е. пробваха се.... |
А сигурни ли сте, че вече не са ми спретнали и некролог, а?!
При такава силна злоба, омраза и отмъстителност, и завист, и - защо пък не и чист ЕГОИЗЪМ ... и т.н., просто не ми се изброяват другите им негативни характеристики, и това могат да направят - нищо не ме изненадва в патологичното им поведение.
Не ме изненадва дори и това, че казват :"Нека с мълчание я убием!", а не престават да си събеседват самички ,без моето присъствие там ... Голямо мълчание му удрят ...
Нека си "мълчат" хората сега, какво пък толкова ... нека ме погребват ... аз знам един такъв дето все ме погребва вече цели 25 год., а самият той и с двата крака вече е в отвъдното - просто "жив" мъртвец ... като ония там, дето ме убиват с мълчание ...
По-скоро убиват себе си - едните от страх, другите от завист, третите от злоба, четвъртите от егоизъм, и т.н. "велики" и твърде забавни съчетания ... патологични ...
Най-смешното е, че се правят на мен ... забележете, че използват мои думи, мои стил, та чак се опитват да го докарат и на мои похвати ... аз се забавлявам щуро с тях ... нека се изживяват като нещо по съществено сега пък ...
Ми ... малко снизхождение към неразбиращите, в никакъв случай не бива да проявяваме жестокост към самите тях, щото собствената им жестокост и без това ги е принизила до едни от най-нисшите равнища на съществуване... |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Сеп 27, 2007 6:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Те дори нямат способност за смислен разговор,като няма с кого да се заяждат няма какво да кажат,активизират се само когато се появи някой върху когото да си насочат агресията,през останалото време циклят.Говоря за няколкото човека,не за останалите дето си намират някакви теми,а доколко са интересни и заслужаващи вмнимание е отделен въпрос,тяхна си работа.Нека си живеят така както умеят. |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Селена написа: | Най-смешното е, че се правят на мен ... забележете, че използват мои думи, мои стил, та чак се опитват да го докарат и на мои похвати ... аз се забавлявам щуро с тях ... нека се изживяват като нещо по съществено сега |
О,феноевете се държат доста непредсказуемо понякога.
Ама туй са рисковете на "обществената личност".
..Аз що искам да съм неизвестен милиардер... |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 5:52 pm
Заглавие :
|
|
|
AUDAN написа: | ...Аз що искам да съм неизвестен милиардер... |
Трудна работа,всяка година има нещо като класaция на такива с имена и цифри.Единственият начин за инкогнито е да живееш скромничко и тихичко,ама тогава за какво са ти милиарди,можеш да се задоволиш и с милиони. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 6:17 pm
Заглавие :
|
|
|
За да му спретнат едно ЗОМБИРАНЕ чрез някоя "свирка" и да си поиграят с него като котка с мишка ... че колко му е ...
То и Катероника ("метеор" със "нестор") искаше милиони, пък сега гледа да се скрие като мишка в някоя дупка ... само дето не може да си намъкне всичките несметни богатства в старата си дупка ...
Тъй, че и с милионите внимавайте, че току виж до моя некролог легнал и този на Аудан - милост няма, иееййййй ... умната, чееее ... хкмкхм-мъхъм ... навсякъде е пълно с какви ли не щеш "перковци" психясали ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 6:20 pm
Заглавие :
|
|
|
Ами и аз това намеквам,ама той - "йок! - Джакпот,та Джакпот!...". |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 6:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Всеки с ценностната си система, де ... к,во ся, пък толкоз ...
Нищо, че аз се опитвам да водя темата за зомбирането - ДА или НЕ ...
Дори мислех да ви разкажа и втората случка, от най-новите, ама явно няма да стане тази вечер ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 6:33 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз се шегувам в негов тон,но не мисля сериозно лоши неща относно ценностната му система,по-скоро е нещо продиктувано от моментни обстоятелства .
Ще бъде интересно да прочетем всяка случка от подобен характер за да знаем да се предпазваме,а и другите около нас. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 6:47 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Аз се шегувам в негов тон ... |
Аз също ... но все пак ще оставя разказчето си за утре, всъщност имам няколко разказчета, амммааа ... ще видим ...
Ейййй, ако ми видите некролога не им вярвайте! ... просто ще бъде художестевна приумица, породена от завист ... при това най-вероятно некадърна ... ами то ЗАВИСТТА не може да породи нищо хубаво!
Я да вземете да прочетете темата "Четири стъпки по пътя към съвършенството" за да разберете ЩО Е ТО ТОВА ЗАВИСТ И НЕЙНИТЕ ПРОЯВЛЕНИЯ ... много е сладка.
Всъщност ... аз и от оня свят знам какво да правя в този тук ... вече имам доста богат опит, ще знаете!
Така, че ... споко. |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|