НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 5:37 pm Вижте мненията без отговор
Нумерология
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 2:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Амии ... то нали знаеш, че когато фактите говорят и Боговете мълчат!

Няма значение от коя религия са.

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 3:11 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ще си позволя да напомня на Маг Селена, че тези форуми нямат пряка образователна цел и всяко изнасяне на чисто техническа информация е нежелателно. Моля да внесе нужните корекции в постинга си.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 3:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile То ние по-образовани надали ще станем,но да не се възползва някой "колега" и да се направи на много "знаещ".Иначе като за лична информация ни беше полезно,аз лично само сравних някои неща дето ги бях констатирала преди и се потвърдиха. Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 3:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

admin написа:
Ще си позволя да напомня на Маг Селена, че тези форуми нямат пряка образователна цел и всяко изнасяне на чисто техническа информация е нежелателно. Моля да внесе нужните корекции в постинга си.

Моите извинения, админе!!!

Веднага ще нанеса съответните корекции в съответния пост.

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 3:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

tarizanova написа:
Става въпрос за значението на числата като съдбовен път и се получават като сбор от рожденната дата. Например 20.06.1983
2+6+1+9+8+3=29 2+9=11
1,2,3,4,5,6,7,8,9,11 и 22 като всяко число си носи своя заряд и мисия и нито едно не е по малко важно или значимо от останалите!

Какво искате - подробен нумерологичен анализ ли? Като толкова ви интересува, обърнете се към астролози, платете си консултациите и след това правете каквото искате!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
kati

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 3:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Споко! Всичко е под контрол! Smile Wink
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 3:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
tarizanova написа:
Става въпрос за значението на числата като съдбовен път и се получават като сбор от рожденната дата. Например 20.06.1983
2+6+1+9+8+3=29 2+9=11
1,2,3,4,5,6,7,8,9,11 и 22 като всяко число си носи своя заряд и мисия и нито едно не е по малко важно или значимо от останалите!

Какво искате - подробен нумерологичен анализ ли? Като толкова ви интересува, обърнете се към астролози, платете си консултациите и след това правете каквото искате!

"КОЛЕГИ" ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing КАКВО ДА ГИ ПРАВИ ЧОВЕК?! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

А КОЙ КАКВОТО ИСКА И СИ ГО ТЪРСИ - ЩЕ СИ ГО НАМЕРИ, НАЛИ ЗНАЕШ РЕВЕТА КАК СТАВАТ ТУК НЕЩАТА?

АМА КАК ТАКА ЩЕ ПЛАЩАТ ПЪК И ТИ?! АКО СА "КОЛЕГИ" И ДОЙДАТ ДО ВРАТАТА МИ ПРОСТО ЩЕ ГИ ИЗХВЪРЛЯ ОЩЕ ПРЕДИ ДА СА Я ДОКОСНАЛИ, А КО ПЪК НЕ СА (КОЕТО ЕДВА ЛИ Е ТАКА!!!) ... МИ ЩО ДА НЕ МИНЕ ГРАТИС дамата, НАЛИ СТАВА ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРКА, ВСЕ ПАК???!!!

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 3:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
... МИ ЩО ДА НЕ МИНЕ ГРАТИС дамата, НАЛИ СТАВА ВЪПРОС ЗА БЪЛГАРКА, ВСЕ ПАК???!!!

Тя не е българка! Cool

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Странно. A каква е тогава? Laughing
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:14 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мииии ... сигурно извънземна, на която й "свеждат" информация от поне 1857 канала всички висши Богове и извънземните в това число ...

Ама май трябваше да се досетим по-рано ...

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Laughing Ако не я познава лично,та да знае каква е по народност,значи е засегнат по линия на родолюбие и патриотизъм,а в другата тема го разискваме - там има една аналогия с други,с които се родеем, та и някои качества може да са ни сходни. Laughing Wink
reveta

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Знам, че за нея става въпрос ... но е добре и другите да го знаят! Wink Laughing Бравус ... за останалото написано от теб в темата! Very Happy
И аз имам какво още да добавя за тази дама ... Rolling Eyes Ми не мога де са сдържа, к,во ся ... Laughing

Коя дама?! Да не е тази, за която си мислим всички т.е. изгонената от този форум?!
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

reveta написа:
Маг Селена написа:
Знам, че за нея става въпрос ... но е добре и другите да го знаят! Wink Laughing Бравус ... за останалото написано от теб в темата! Very Happy
И аз имам какво още да добавя за тази дама ... Rolling Eyes Ми не мога де са сдържа, к,во ся ... Laughing

Коя дама?! Да не е тази, за която си мислим всички т.е. изгонената от този форум?!
е не е българка,имах предвид,че един представител на такъв народ би се държал спокойно,уважително към всяко мнение и т.н.Шегите са признак на интелект,но когато има заядливост,то или е в лош период или...

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Rolling Eyes Ааа,българите ли уважават чуждото мнение?! Някой - да,някои - не,ама голяма част май - не и като че ли това е един от големите ни проблеми.Дори не го "чуват",камо ли да го "слушат",та да го и уважат.Rolling Eyes Sad
AUDAN

Пуснато наПуснато на: Нед Авг 26, 2007 4:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

kati,за да е "българин" не стига да има документ за гражданство на Република България.защото някои са българи и без него.
Недостойните хора не са от никой народ.Те са от "Интернационала на простаците"...грубо казано

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта