НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Ное 24, 2024 5:49 pm Вижте мненията без отговор
ЗА МЕН - ДЕНИ!
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
Това което притеснява понякога моята душа е чувството и усещането, че на определно място в стаята понякога .... как да кажа въздуха е по-тежък. Не виждам нищо, но знам вътре в мен, нещото от вътре с което виждаме незримото го усеща. Не е лошо, нито злонамерено. Просто е там. Опитах се да разкажа на съпруга ми за този приятел Smile който е с мен от години, но не успях да кажа нещо съществено..... не ми пречи... просто се чудя какво е

Това просто е духовна същност, която те закриля и пази. Наричат ги "Лични Ангели-Хранители".

Всеки човек има поне един Ангел-Хранител.

Тези хора, които тънат в невежество имат естествено само един, другите, които са по-разбиращи и стремящи се към добри дела имат и по два такива, а високо извисените хора имат и до 30-40 такива.

Това е истината и няма защо да се чудиш! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Когато аз проимах макар и доста бегъл контакт с подобни неща - веднага, бързо и мъжествено избягах.Намирам това за максимално разумно, защото тези неща могат да се случат на всеки, но дали е готов...? или просто ще закрачи бодро към лудницата?Първо човек трябва в максимална степен да има душевно равновесие и устойчивост и чак после може да си позволи да контактува на други нива - това е моето мнение.

Изненадаааааа ... много си помъдряла нещо напоследък ти, Пенка!!! Very Happy Laughing

Но твоето мнение е просто абсолютно правилно, за съжаление това е пълната истина! Rolling Eyes

Благодаря ти и ...БРАВО НА ТЕБ! Very Happy

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

katysto написа:
Аз пук след смъртта на баща ми, понеже му бях много сърдита непрекъснато имах усещането, че е той е до мен и ме милва по главата, по ръката.
Много ме беше страх в началото.
Незнам дали това е мое внушение или не , но след като спрях да му се сърдя това усещане изчезна.
Възможно ли е или е само период на адаптация след тежка загуба?

О, да, katysto!

Не само, че е възможно, но е и бил точно баща ти.

И добре, че си му простила, защото е щял да остане още дълго време пленник на твоята обида.

А така си го освободила и той се е отправил с удоволствие към астралните полета, където му е и мястото.

Впрочем ... пиша един материал именно за астралните полета - техните нива и равнища и поднива. Много е интересен и когато го напиша ще имате възможността да го прочетете всички в "Публикации" - те н раздела за "Отвъдното".

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ASD написа:
penka съгласна съм с теб на 100%. Аз не съм готова за нещата които се случавт с Дени.

И много правилно!

След малко ще дам отговор на Дени и ще разберете защо?!

Дано само Дени не ни погроми от моя отговор, защото е твърде неуравновесена и наистина има нужда от много сериозна помощ.

Но ... не магическа помощ, разбира се!

Става въпрос за нещо много по-сериозно ... Rolling Eyes

Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А как да се свържа с моя?Телепатично ли?Или им е забранено да разговарят с нас...

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 2:00 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

...ставаше думата за "Ангела-Хранител"

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 2:35 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена, благодаря за пътечката в непознатото и непонятно Smile Аз лично предопчитам да бързам бавно.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 2:47 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ДеНиЦааа написа:
Добро утро Селена, виждам че сте тук и се надявам да можете да ми отговорите! Crying or Very sad

Добър ден, Дени! Smile

Разполагам с много малко време, но ще се опитам да ти отговоря.

Още от сега ще те помоля обаче да не беснееш след като чуеш истината. Защото каквото и да ти кажа, то все още е поправимо, тъй като си само на 18 год.

Започвам ...

Цитат:
Спомням си как цялото ми тяло започна да вибрира и постепенно се сковах цялата, неможех да мръдна! След известно време усетих как нещо ме тласка нагоре и като погледнах надолу към леглото аз изтръпнах от ужас...там видях себе си!!!

При теб това явление се нарича кататонен ступор, защото просто е свързано със сковаване на тялото. При астралното отделяне няма такъв ефект. Там тялото остава леко и отпуснато, без каквото и да е напрежение.

Да, но и при кататонния ступор човека също може да отдели астралното си тяло, така, както е станало в твоя случай. Това е рядко явление, но се случва, особено, ако то е предшествано преди това и от епилептичен гърч, забележи - не казвам припадък, а гърч.

Епилептичните гърчове са два вида: птимали и грандмали. Птималите могат да бъдат понякога направо незабелижими, без особени припадъци. Но могат да се регистрира така например трепване на зеницата, нейното мигновено разширяване и мигновено свиване, трепване на даден мускул. Докато грандмалите това са големите гърчове със силно изразени припадъци, които са познати на всички като действителни епилептични припадъци. Навярно с теб се е случило нещо подобно от рода на птималите!

Дени, просто ще те помоля да говориш с родителите ти да отидеш с някой от тях при психоневролог, за да ти бъде направено ЕЕГ (електроенцефалографско) изследване на мозъчните ритми, за да се види дали нямаш някакви огнищни изменения в мозъчната кора, които да те вкарват в това нелепо състояние.

Лошото е, че то може да прогресира и придобие друга форма на много по-сериозен псипроблем, който да е свързан с халюцинаторни елементи.

Цитат:
Изведнаш както си седя на леглото ми се появи облик на мъж, беше ярка светлина, направо ми светеше в очите!!! Той започна да говори, но аз не го чувах! Затворих очи и си казах "това е лудост, я се стегни", отворих очи и той пак говореше! След което аз вече бях убедена че не съм ненормална и му казах да се маха, да се върне там откадето е дошло, тогава то изчезна!!!

Тук вече доста се притесних, като прочетох този пасаж. Не, че видения няма, има, но това просто е предшествано от състояние, което говори за нещо друго, не говори точно за видение.
Цитат:

Скоро тази година имах други видения, те приличаха на малки динозавърчета и ми говориха съвсем ясно, казаха ми че ще продължават да ме плашат и че няма да ме оставят намира.

Когато ми говориха това аз бях в будно състояние и те ми се явиха като малка картинка срещу очите ми! Аз много се уплаших, но им казах да се махат и да ме оставят на мира....но нямаше резултат, напротив.

Точно до прозореца ми чувах диви котки които си говориха и ръмжаха страховито, тръпки ме побиха!!!

Точно до мен беше моя приятел и като се обърнах да го попитам дали ги чува, видях как едно от зверовете е върху него и го е зграпчил.....като се има в предвид, че приятеля ми беше буден и той нищо не е разбрал.

Приятеля ми каза, че нищо не е чул освен това, че аз съм била с отворени очи и че съм издавала странни звуци!!!

Най странното от всичко това което стана беше, че аз докато съм в това състояние аз и веждам и чувам, тоест не съм заспала....ох незнам как да го обясня, направо се оплетах...

А това вече направо ме разстрои, защо то просто е халюцинация, не е нищо друго. Crying or Very sad

Мила Дени, не мога със сигурност да ти сложа каквато и да е диагноза, но след като тия състояния те спохождат нарядко, това говори, че са инцидентни и могат да бъдат овладяни с правилен начин на медикаментозно лечение.

Стига да ме разбереш правилно и да се възползваш от съвета ми!

Нестабилното ти психично състояние, поради което и си толкова агресивна, може да е свързано в много голяма степен и с хормонално отклонение и да са в резултата на него.

Струва ми се, че имаш проблеми с половите хормони - фоликостимулиращ, лутеинов и естрадиол. Не на последно място ми дава отклонение при теб и мъжкия полов хормон прогестерон. Изследвай тези хормони на всяка цена при ендокринолог!!!

Освен това не си добре и с щитовидната жлеза. Затова няма да бъде зле да си направиш изследвания и на нейните хормони: TSH, FT3, FT4, ТАТ и МАТ.

Щитовидната жлеза е свързана с хипофизната, а от своя страна тя е свързана с хипоталамуса. Това е един сложен механизъм, който контролира и регулира всички функции в тялото.Щитовидната жлеза е "кралицата" на всички жлези и лично аз не един път съм виждала как много болни от нея са попадали в психиатрията.

Имах един случай, при който по настояване на майката на една от тези жени, която беше настанена в психиатрия, й направиха изследванията на щитовидната жлеза. Оказа се, че жената имаше много сериозни отклонения относно нея. Започнаха лечение и тя напусна психиатрията като съвсем нормален човек.

Говоря ти всичко това, за да вземеш сериозни мерки за себе си, защото агресията ти, както и останалата част от грубото ти и цинично поведение, просто са свързани със сериозен здравословен псипроблем при теб.

Цитат:
Спомням си как моя приятел ми е говорил нещо докато аз съм излизала от тялото си и после като успея да го предотвратя му разказвам всичко което той ми е говорил....и то е точно така, чак ми се чуди как аз знам!!!

А този пасаж ме обнадежди, че нещата при теб не са чак толкова непоправими! Какъвто и да е психичния ти проблем, то според мен можеш да приключиш окончателно с него, ако си направиш съответните изследвания, които ти споменах в целия си този постинг.

Ще те помоля обаче, ако наистина ме послушаш, разбира се, да ме държиш в течение, защото може да се наложи да ти препоръчам още някои неща, които могат да ти бъдат от полза.

Желая ти всичко най-добро! Smile

Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Сеп 11, 2007 12:59 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 3:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

При състоянието ми го приемам като кататонен ступор, но всъщност това не е ступор, тялото ми не отговаря на състоянието, което описваш ти! Нито имам признаците на епилептични припадъци - гарантирам за това! Нито характерните зеници, нито, не дай боже, епилептична дъга. Нямам нито един от характерните белези на епилептичен припадък, не само за състоянието на тялото и очите, но и някои по-специфични соматични белези - нито един от тях не е наличен.

В такъв случай какво бихте ми казали? Симптоматичната диагностика, която ви казвам, е напълно точна.

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 4:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Вече казах, каквото имах да казвам и стоя твърдо зад думите си!

Когато направиш изследванията, за които ти споменах, едва тогава мога да кажа нещо или пък... нищо. Говоря за всичките изследвания, разбира се!!!Rolling Eyes

Наскоро на една от потребителките й обясних, че дъщеря й, която е на 13-14 год., има същата симптоматика, за която обясних и на теб.

Там също нямаше никакви видими проявления за еписимтоматика, но тя жената отиде там, където й препоръчах и наистина се доказа, че дъщеря й има огнищни изменения.

Поведението й беше горе-долу досущ като твоето, това на дъщерята на потребителката, разбира се!

Назначиха лечение на детето чрез подходящи за целта медикаменти и момичето сега се чувства много по-добре от преди.

Ако потребителката желае да се разкрие коя е, нека сподели с теб!

Аз нямам правото да я разкривам. Rolling Eyes

Това е. Smile

Местожителство: Пловдив
Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 4:42 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Савсем откачих вече, ами ако не си направя иследвания дали ще е пагубно за мен?
И много съжалявам че те занимавам така, но съм откачила тотално!!! Вкарваш ми доста мисли в главата!

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 5:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

С течение на времето това, от което страдаш придобива просто дълготраен рецидив.

Не ти вкарвам доста мисли в глава, просто се опитвам да разбереш, че имаш проблеми и да вземеш да се справиш с тях, докато имаш тази възможност.

Защо трябва да рецидивира и се усложнява състоянието ти?! Sad Rolling Eyes

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 6:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
А как да се свържа с моя?Телепатично ли?Или им е забранено да разговарят с нас...

Както намериш за добре!!! Wink Laughing

По-скоро много малка част от хората могат да разговарят с тях, отколкото да им е забранено ...

Гледай сега, откъде я измисли тая глупост, че може да им е забранено?! Sad

Просто трябва да имаш допуск ти лично до тях, а ще имаш допуск, ако умееш да ги различиш от себе си, а ще можеш да ги различиш от себе си, ако познаваш достатъчно до себе си.

Иначе те са винаги със и до теб.

Това е.

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 8:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Иначе те са винаги със и до теб.

Ясно...Ама доста са се забавлявал...за моя сметка Smile

А всеки от тях само за по един човек ли "отговаря"?

(Аз ще поканя моя на разговор.А ако не съм стигнал ''нивото'",че да разговаряме открито,то ще го помоля да ми подскаже какво да правя)

Излиза,че никога не сме сами!!! Shocked

Пуснато наПуснато на: Чет Авг 23, 2007 9:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Smile Laughing Това ми звучи като "да седнем на една маса и да си поговорим с него",ама до колкото те познавам,знам,че подобни засядания на маса не са ти присъщи и по сърце,та остава да го призовеш медитирайки или да ти отправи на сън послания или пък да се вслушваш повече във вътрешния си глас,ако имаш връзка с него,защото повечето хора я гyбят. Cool Wink
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта