Банер
IMGP2847-copy.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

За какво всъщност служи Ясновидството

Ясновидството не е явление, което служи за забавление. То не е гадаене за развлечение или "квартални гледанки" при поредната от много "известните" гледачки, гадателки или "феномени".

Селена, за какво служи ясновидството? Има ли то някаква определена цел? На какъв принцип работиш ти в това отношение?

Ясновидството не е явление, което служи за забавление, нито пък просто за проява на любопитство какво ще се случи на дадена личност напред във времето...

Често при мен идват хора, които искат да им говоря ей така на, направо, какво виждам за тяхното бъдеще?! Това говори, че те не са мотивирани и нямат ясна цел пред себе си. Подобен род личности са се оставили да ги “влачи течението на живота им”. Те очакват единствено проявата на чудото и се надяват, че именно то ще ги измъкне от тинята, в която са попаднали, именно то ще оправи окончателно живота им. Но, уви, чудеса няма. Те живеят единствено във развинтеното въображение на хората. Всички феноменални явления са проявление на дадени физични, химични и биологични процеси, всички са проявление на строго определени взаимодействия на вселенските закономерности! Важното тук е човека да се научи да ги асимилира и разбира като такива. А що се отнася до това, за какво служи ясновидството мога да кажа, че то играе ролята на ориентир, който да дава правилната посока на мислене или действие от страна на човека. Когато предвидиш една реална възможност за сбъдването на предстоящо събитие, то това ще даде на дадения човек изгодната позиция да постъпи така, че да повлияе на това събитие. Разбира се можеш да повлияеш по два начина: по позитивен или негативен, зависи вече от личностните нагласи на този човек. Ще дам един пример.

При мен беше дошла г-жа Радева. Тя имаше доста висок коефициент на интелигентност и интуицията явно ий подсказваше, че трябва да задава конкретно поставени въпроси. Съпругът й беше бизнесмен и много често пътуваше във връзка с работата си из България. Госпожата сподели с мен, че се тревожи за него, когато той пътува. Попита ме виждам ли някаква опасност за него по време на път? Аз видях, че съпругът й е решил след около месец да пътува отново и, че ще минава през автомагистрала “Тракия”. Казах й, че там той ще направи много тежка катастрофа и че не бива да минава по този път, това може да бъде фатално за живота му. Нека заобиколи през подбалканските пътища. Обясних й, че предстоящото събитие въпреки всичко ще се случи, но ако мине през подбалканските пътища, то ще бъде ударен само единия фар на колата и няма да бъде наранен съпруга й. Казах й, че той ще вземе решение да пътува на една определена дата, предупредих я да не пътува на тази дата, а да я отмени с два-три дена. Съпругът на въпросната госпожа беше пълен атеист и не вярваше в подобен род предсказания. Въпреки всичко, тя му предала моите думи. След две-три седмици събитията започнали да се развиват както съм й предсказала аз. Тя ударила на плач и горещо започнала да моли съпруга си да мине през подбалканските пътища и да отложи датата, на която е решил да пътува. Само от съжаление към нейната особа, той се съгласил да послуша съвета й. Така избягна голямата катастрофа и се отърва наистина само с един счупен фар, без каквато и да е драскотина по себе си.

Наистина аз работя по определен принцип. Задължително е когато при мен дойде клиент, той да ми задава въпросите, свързани с проблемите, които го тревожат. На никого не започвам да говоря направо от вратата защо идва при мен и какво му предстои в бъдещето, защото това е грубо и неправомерно вмешателство в съдбата на човека и неговото лично енергийно пространство. Т.е., аз предпазвам по този начин човека от внезапни енергийни удари, които биха могли да му навредят неимоверно много и да променят в нежелената посока неговия жизнен път. А още повече, когато въпросът е ясен, точен и конкретен, ясен, точен и конкретен ще бъде и отговора, стига да владееш до съвършенство ясновидството, разбира се.


При теб хората винаги ли идват с дълбока вяра, че наистина можеш да им помгнеш в объркания им живот?


За голяма жалост при мен идват хора, които вече са на ръба на пълното отчаяние, които са изгубили всякакъв ориентир в живота си. Определено идват изключително тежки случаи. Много рядко при мен ще дойде човек, който да не вярва в способностите ми, обезверен от дългите митарства при прехвалени и единствени в областта “колеги”. Но на мен това не ми пречи! Моята цел не е да се сдобивам със голяма слава и признание, моята цел е да има правилно разбиране по дадения въпрос, за който ме пита съответно човека. Ако той има и правилното слушане, то тогава аз съм си свършила много добре работата. Защо му е на някого си ясновидството, ако то няма да му послужи да промени себе си и дадените обстоятелства около себе си? Безсмислено е да говориш на някого какво му предстои в бъдещето, ако той не е готов да го промени в положителен аспект за самия себе си. В това се крие смисъла на работата ми и там е тайната на успехите ми. В контактите си с хората влагам много усилия, тактичност и деликатност, когато им поднасям дадената информация, като се стремя простичко да обяснявам ситуациите, в които се е “задънил” питащия ме. Ако те проникнат в ясния им смисъл, то проблемите им естествено ще бъдат разрешени безспорно.

Бях получила един път едно доста неграмотно написано писмо от една госпожа, която живее в едно пловдивско село. Тя се интересуваше единствено за здравето почти за всички от семейството й, а то беше многочленно. Жената не се отличаваше с голяма интелигентност, но по писмото й личеше, че е много сърдечен и добър човек. Проявих усилия и направих пълна здравна диагностика на всички членове от семейството й. Видях, че синът й може да умре в отстояние най-много на една година време. Това, разбира се, не й го казах, но й обясних, че незабавно трябва да се направят изследвания на сина й за черния му дроб, бъбреците, стомаха и т.н. Тя отива при личния им лекар и изисква направления за изследванията, както й бях обяснила в писмото. Резултатите бяха направо изумително точни. От изследванията се видя, че синът й страда от напреднала фаза на цироза на черния дроб, установи се, че има камъни в бъбреците и язва на стомаха. Бяха взети незабавни мерки за лечението на момчето, което и до ден днешен е живо. Това е един ярък пример за правилното разбиране от страна на питащия. Ако той вземе правилното решение просто излиза дори и от смъртоносни ситуации, независимо от какво естество са те.


Случвало ли ти се е в практиката да имаш случаи, за които да не можеш да дадеш нужната информация на питащия човек? Или пък да си имала провокации от някои личности например?


Въпросът не опира до това дали мога да дам информацията, а дали трябва да я дам. Аз мога да отговоря на всички поставени ми въпроси от човека, но дали самият той трябва да ги знае, това е друг въпрос. Имах следния случай в практиката си: г-жа Димитрова беше дошла при мен, за да разбере единствено това, дали съпруга й изневерява. Тя беше потънала в дълбока депресия и виждах, че беше решила да сложи край на живота си, ако той наистина й изневерява. Ако й кажех истината, аз просто щях да я убия, затова на този въпрос не й отговорих. За мен нейната безопасност просто беше по-важна от моето ясновидство!!!.А що се отнася до провокациите, да, имала съм много такива. Идвали са подставени лица, които да ме “изпитват” за вече дадена информация на първо лице. Но, уви, истината просто си остава истина. Каквато информация бях дала на първото лице, абсолютно същата информация дадох и на “подставените” лица. Самите те си го признаха след сеанса. Случвало ми се е също да дойде някоя личност при мен и да каже: “Я ми кажи, какво ми се е случило в миналото еди кога си? Искам да видя дали наистина можеш да познаваш!” Подобен човек мога най-тактично да го отпратя да си ходи там, откъдето е дошъл, защото той е дошъл да се забавлява с мен, а не да решавава наболелите си проблеми.

Преди четири години беше дошла една майка, която се оплакваше от дъщеря си. Дъщеря й изобщо не я уважавала, нагрубявала я много често, ругаела я непрекъснато. В дома й бил истински ад. Дъщерята напрекъснато критикувала майка си защо гледа тъпите сапунени сериали, защо излиза да си говори със съседките, защо споделя с тях, защо яде тази, а не онази храна и други подобни. Надникнах назад в миналото на майката. Видях, че тя има само едно единствено дете – въпросната лоша дъщеря. През целия си досегашен живот тази жена прекалено много е треперила над живота и здравето на детето си, непрекъснато го е глезила и изпълнявала безприкословно всяко едно нейно желание. И така беше възпитала една пълна егоистка, която впоследствие започва да контролира нейния живот.

Не се церемоних, описах детайлно какво е правила тази майка в миналото си, като й посочих основните грешки във възпитанието на нейната дъщеря. Тя се разплака и каза, че всичко това, което съм й разказала е пълната истина. В това семейство настъпи пълна хармония във взаимоотношенията, защото майката промени отношението към дъщеря си и й даде да разбере, че освен нея, право на личен живот имат и другите хора около нея. Ето, в това е смисъла на ясноводството, да можеш да помогнеш на човека да разбере какво трябва да направи, за да го спохождат положителни явления в живота му, за да може да разбере как да преодолява отрицателните без да вреди на себе си и другите, за да можеш да му помогнеш да живее в хармония. То не е дадено да задоволяваш просто нечие любопитство или да величаеш себе си чрез собствената си дарба!

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .