Банер
44XNXDG_-PQ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

СПОРАЗУМЕНИЯ С ИЗВЪНЗЕМНИ
Написано от Маг Селена   
Вторник, 06 Март 2007 00:00
Пришълците са задължени да връщат живи и здрави изследваните от тях хора при условие, че те няма да помнят нищо за периода, през който са били при тях.

Споразумения с извънземни

Според разсекретени документи на Агенцията по национална безопасност бившият президент на САЩ Айзенхауер е сключил тайно споразумение с извънземни през 1954 г. Наречено е "Договорът от Гренада" според Фил шнайдер.

До него се стига след разработването на радио-комуникационната система "Сигма", с чиято помощ е засечен редовен и доста интензивен информационен обмен в ефира на Космоса, който водят помежду си неидентифицираните космически обекти. Излъчените с нея радиосигнали успяват да привлекат вниманието на извънземните и в последствие се стигнало до нещо като информационен обмен с тях. В хода на това "общуване" емисарите на САЩ така и не могли да получат отговор на основния вълнуващ ги въпрос: Какви са намеренията на извънземните?

Преломът в тези деликатни пилотни преговори настъпил през нощта между 20 и 21 февруари 1954 г. Тогава президентът Айзенхауер внезапно "изчезнал" и нито един негов биограф не може да посочат със сигурност къде се е намирал той в тази нощ. Според анализаторите целта на Айзенхауер е била осъществяването на първата предварително подготвената среща с представители на извънземна раса.

Става известно, че след 21 февруари 1954 г. са били осъществени още две или три тайни срещи за постигането на сепаративни съглашения с представители най-малко на още една извънземна цивилизация. Целта на съглашението е било изгодите от него да са в интерес на САЩ. Известно е също така, че на 21 февруари емисарите на планета от друга Слънчева система ултимативно настоявали да се постигне съглашение, което да ни задължава да не влизаме в контакти с други представители на извънземни цивилизации, която била наречена условно "Сивите". Емисарят на извънземните обещал на президента Айзенхауер и екипа му, че ако съглашението бъде подписано с тях, неговата раса ще ни помогне да се избавим от расата на тези "безмилостни завоеватели". Чуждият посланик заявил още, че неговата раса би желала да работи за повдигането на духовния и интелектуален потенциал на земляните. Когато президентът попитал "посланика" дали неговите съпланетяни са готови да споделят с американците някои техни върхови технологии, отговорът бил отрицателен. Този отказ станал повод за неуспешното завършване на първите преговори. Преди финала им обаче чуждият емисар настоял да бъде прекратено развитието на всички технологии, свързани с усъвършенстването на оръжията.

Според Уилям Купър през 1954 г. са били подписани следните клаузи с расата на Сивите: - Пришълците няма да се намесват в делата на земляните. - Правителството на САЩ се задължава да държи в тайна присъствието на пришълците на нашата планета. - Пришълците ще окажат на САЩ помощ в технологично отношение. - На извънземните им се позволява да отвличат хора за провеждането на генетични изследвания, целящи контролираното развитие на човечеството. - Пришълците са задължени да връщат живи и здрави изследваните от тях хора при условие, че те няма да помнят нищо за периода, през който са били при тях.

Постепенно обаче (Отново според Фил Шнайдер) извънземните нарушaват договора и накрая, към края на 70-те години, изцяло престават да го спазват.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .