Банер
f29071aa74c52eed0f21f9cfa755b4af.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПО ВЪГЛЕНИТЕ ДО СВЕТЛИНАТА - новата ми книга
Написано от Маг Селена   
Неделя, 25 Декември 2011 15:03

Книгата на Селена като карта по трасето на духовните лабиринти 

От допира по страниците пръстите потръпват, конвулсират, за да интегрират в клетъчните аури на епидермиса векторния интензитет от фотонни тайфуни.

От съприкосновението с думите - информационни носители, мозъчните клетки вибрират в съприкосновение с енергетиката на познанието. Текстът на тази книга не е писание на псевдо-пробуден словоблудец, нито натрапчиво нравоучителстване за казармен ред на беземоционалност и маршируване по пътя към Възнесението.

Произведението на Селена е книга-разговор, книга-обръщение не само към просветените, начетените, езотериците, йогите, знаещите, а към всички хора. Защото хората са тези, които са едновременно клиенти, търсещи разбиране и тълкувание на болежките си, но те са и божествените искри, „светулките”, както ги нарича авторката. Хората са онези частици от душата на Бога, които като пчелици се роят около ясновидката за да намерят разрешение на заплетения си проблем, да намерят покой за съвестта си, да намерят цяр за страданието на майка си, лек за сълзите на детето си.

Селена търпеливо обяснява на читателите си, че тя не лекува, а участва в лечението като позволява на хората сами да достигнат до причината на болестта си и да заживеят живот, недопускащ последващо разболяване, да преизградят житейската си стълба в дръзновение, а не в карма. Селена дори достига по-далеч. Тя доверчиво се обляга на рамото на читателя и му споделя най-личните си съкровености, които е трупала през не лекия си житейски път, и от които е съградила своите постулати, своите правила, своите рецепти, всичко това по законите на споделянето, на съчувствието, на емпатията, на Любовта.

 Тя - ред след ред ненатрапчиво, но целенасочено и систематично разяснява понятия, термини, за да не бъдат те вече празни вербални мъглявини, а реални образи и действия в съзнанието и живота на хората. Едно от тези понятия, на които Селена доста задълбочено се спира, това е кармата. Тя не забравя да направи паралел с дхармата, като отново търпеливо обяснява от къде се генерират истински обвързващите душевни вериги и кармични обременености.

Книгата на Селена е карта, която държим в ръцете си за да не се изгубим в лабиринта на духовността, душевността и пробуждането. Книгата на Селена е и указател, в който читателят може да намери картотекиран проблема си, чувствата си, зависимостите си, мислите си и стойността и цената на действията си.

Не случайно душе-терапевтката Селена не дава консултации по телефона, не обременява клиентите си с предположения и не ги кара да се чувстват под въздействието на магии, проклинания, уроки и лоши очи.

В кигата се чува и гласът на Ванга, немощен от състоянието на физическото й тяло, но мощен и кънтящ от висините на духовната си пиедестална извисеност. Авторката ни дава да разберем, че както тя е чула гласът на Ванга насън, така и всеки човек може да чуе учител, доброжелател или просто душевен странник в съня си. Но може да го срещне и в будно състояние.

Защото измеренията се преплитат, световете концентрично кръжат един около друг, един върху друг и един в друг. Този световъртеж, този изначален вортекс е част от ежедневието на авторката. Тя е била дете, когато се е докоснала до „Големите хора”, до малките феи, до духовете, до другоизмерните същности. В последствие чрез клиничната си смърт, тя е добила свое второ аз – една извисена душа и вече с години изживява пътя си на ръба на размития воал между световете, на границата на времената.

За Селена няма минало и бъдеще, няма долу и горе, няма добро и зло...това са човешки линейни категории, които тя е имала шанса да трансцедентира. И въпреки това тя служи на Светлината, на здравето, на доброто, на милостта, на красотата. Защото тя е човек, който умишлено не деинтегрира емоционалното си тяло. Тя не държи около нея и в нея да витае, да бушува емоцията, защото така се доближава до болките, до проблемите, до стремежите, до тайните и в крайна сметка до изцелението на хората. Дар, незаменяемо даден на тези, които могат да чувстват.

При Селена взаимовръзката Сън – Чувство има силно присъствие в живота й. Отново Ванга, отново в съня й посочва бъдещия другар и съратник по житейските пътеки - Маг Живин. Тя го вижда в съня си, среща го в бита си и го приема в живота си. Той нея също. И те тръгват ръка за ръка, водени от чувството по пътя на човешката драма за да посяват Любов и Здраве.

Когато четеш тази книга, в парадигмата на твоето същество, в плетеницата на твоята синтагматика от тела, на преливащи се степени на вибрация, се спуска

 спокойност от състоянието на баланс, което струи вербално от изреченията. Имаш чувството, че всяка дума е отдавна написана, че си я чел на стената на подсъзнанието си, че всяка строфа е изографисана някъде върху Акашовите структури на летописа на твоята вечност. Иска ти се да запазиш Вселената, такава, каквато е между редовете на книгата, да възкресиш романтиката от всички едновремешни и едновременни детства, разбирайки, че всяко детство е твое, че всяко дете си ти.

Понякога докато четеш, изпод клепките на емоционалното ти тяло набъбва сълза, пречистваща капка, с всеки написано-прочетен ред, с всяка дума, строфа, запетая, с всеки епизод от книгата състоянието на емотивността ти е сякаш за ръка водено към катарзис. Иска ти се да си този, който възстава срещу инвазиите спрямо майката Земя, да си този, който носи в генетиката на паметта си светлинната наситеност на многоизмерността. Иска ти се да си този, чиито устни шепнат продиктуваното от енергиите на Архангели и Възнесени Учители...

Поемайки глътки словестност от книгата на Селена, ти в крайна сметка разбираш, че това, което визуализираш докато четеш, си наистина ти, в твоята предишна, сегашна и бъдещна същност, в твоята константна единна индивидуално-деперсонална съвкупност от намерения и сътворения, от не-ум и дълбокомислена безмисловност, от енергетични мудри на Крия-дзен битието. Ти, четейки осъзнаваш единността си с Твореца, с Любовта на Източника. Защото с всеки ред поемаш добронамереността на приятелската покрепа. Защото, макар и по въглените на триизмерното ежедневие вървиш към Светлината. 

 Уважаеми читатели, който иска да си закупи книгата онлайн може да го направи на този адрес: 

 http://zdravoslovno.biz/КНИЖАРНИЦА-ОНЛАЙН/ПО-ВЪГЛЕНИТЕ-ДО-СВЕТЛИНАТА/flypage.tpl.html

 

Въведението към новата ми книга "По въглените към Светлината" 

Рум Марк





Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .