Банер
44XNXDG_-PQ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Писани развалят зли магии
Написано от Стоян Захариев   
Четвъртък, 20 Август 2009 11:01

Ако шарена котка ви пресече пътя, ще ви спаси от загуба на пари

Mаците общуват с човека телепатично, в песовете се вселяват духове

Котката винаги бдиСпоред фън шуй животните зареждат с активна положителна енергия. Не всяко същество обаче има позитивно влияние върху обитателите на дома. Най-ефективен проводник на космическата енергия безспорно е котката. При домашната писана външното спокойствие се съчетава с предпазливост и постоянна готовност за защита на собственото пространство.

Котката не прави нито едно случайно движение. Всяка нейна стъпка е изпълнена със смисъл. Тя постоянно следи за реда в дома, търси къде е лошо, къде трябва да се очисти пространството и кой от членовете на семейството има нужда от помощ. Известно е, че тя добре вижда призраците, прекрасно чувства магнитните полета и колебанията на земята.

Така че без ни най-малко съмнение писаната е умел екстрасенс. Тя може да се справи със съществата от астралния свят и да защити своя стопанин от отрицателната енергия. Освен това може да отклони бедата от дома и дори да предпази от смърт. Котката никога не бива да се обижда или наказва без основателна причина. В противен случай човек ще си навлече беля, ще стане жертва на нейното отмъщение.

Всяка писана, била тя домашен любимец или дворен обитател, се опитва да снеме негативната енергия от околните или да предупреди човека за нещо. Ако пътя ви пресече сива котка - тя ви е спасила от загуба на ценна вещ, ако е била пъстра - спестила ви е загубата на пари. Противно на разпространения мит черна, която пресича пътя, ще ви спаси от магия. В същата ситуация бялата дарява човек с втори живот, предпазвайки го от смъртна опасност.

Според фън шуй котката в дома трябва да бъде една. Ако вие гледате две, то не може да очаквате от тях никаква астрална и енергийна защита, те ще бъдат заети само със себе си. Писаната е способна да общува с човека телепатично, може да проследява своя стопанин в енергетичното пространство, дори ако той се намира много далече.

И кучетата бдят, но не за нечисти силиЩо се отнася до кучетата, то те общуват на ментално равнище. Те могат да транслират своите мисли на човека и да го карат да мисли по същия начин. Тази транслация се осъществява независимо от нашите желания. Нещо повече, кучетата имат способност да предават своя характер на човека. С тях човек трябва да бъде внимателен, тъй като в момент на силно раздразнение и озлобление те могат да „прокълнат" стопанина си.

Когато песът е ангажиран със задълженията на пазач, той няма да влияе върху енергетиката на човек.

За разлика от котките кучетата се страхуват от нечистите сили

Твърди се, че различни демонични създания от отвъдното най-лесно се вселяват в кучетата, особено ако те са черни. Това е много сериозна ситуация, която изисква намесата на „експерти" в окултните науки.


 

Птиците на са по бденето, а по клюките...Птиците са известни като генератор на информационно поле. Ако не ви достига информация и живеете усамотено, то домашната птица може да ви окаже неоценима услуга. В условията на урбанизация и огромен поток от информация обаче отглеждането на повече крилати, особено в семейство с деца, не е най-добрият избор от гледна точка на фън шуй. Твърди се, че общуването с тях води до оглупяване, приказливост, непослушание и прекалена гордост.

В енергийно отношение птиците не се понасят нито с котките, нито с кучетата. И работата не е само в това, че котките ще ловуват пернатите.

Птиците разрушават енергийната защита,

създавана от писаните. Канарчета, папагали, скорци се „разбират" само с рибките или земноводните, но това заплашва стопаните с психическо пренапрежение.

Прекрасно средство за хармонизация на пространството са рибките. Те създават хармонична атмосфера, захранват енергетиката на човек и дори са способни да възстановяват енергетиката вътре в чакрите в зависимост от цвета. Аквариумът с рибки представлява много мощно средство на фън шуй. Но то трябва да се използва много внимателно, тъй като неправилното разположение на аквариума в пространството не само че няма до доведе до финансови успехи, но дори обратното, ще стимулира паричните загуби.

Що се отнася до гризачите, то те задържат духовния и материалния растеж на своите стопани, тласкайки ги само към битови ангажименти. Друго нещо е костенурката. Тя създава атмосфера на покой, уют и изпълва дома с мъдрост и неотклонно движение напред. Костенурката и рибките прекрасно се допълват едни други и добре се „разбират" помежду си, носейки хармония на своите стопани.

Вестник Монитор



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .