Банер
f19a01221872f0fb3be5394d9269ef9c.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Библията предсказва бъдещето?
Написано от Стоян Захариев   
Вторник, 20 Март 2007 00:00

Компютърна програма чете в Светото писание предстоящи съдбоносни събития?

Досега в Бибилията са засечени 9 кода или матрици започващи с думата “Армагедон”, 15 кода, съдържащи израза “трета световна война”, 14 кода с “атомна бомба”, “атомен холокост” или “код на атомната бомба”, 31 със “смърт”, 10 с “кръв” и 19 с “терор”...

2007 година според “Кодът на Бибилията” е началото на Армагедон, който ще продължи до 2012 година.

Това е и последната година от календара на маите и границата в предсказанията на Нострадамус. Отвъд 2012 г. Земята ще е коренно различна.

“Кодът на библията” е компютърна система за откриване на кодирани и криптирани съобщения в свещените текстове чрез използване на специална програма. Неин създател е израелският математик проф. Елия Рипс. Компютърът елиминира пространствата между думите и пресява единния текст на определени интервали, търсейки предварително зададени фрази или имена. Над 5000 са откритите досега библейски кодове, които разказват с места имена и дати за Христовата смърт на кръста, Втората Световна война, Хитлер, холокоста, Хирошима, Колумб, Айнщайн, атомната бомба, краят на СССР, катастрофата на совалката :Колумбия”, убийствата на Джон и Робърт Кенеди, атентата срещу израелския премиер Ицхак Рабин (1995 г.), атаките срещу Световния търговски център (2001), бомбените атентати в Мадрид (2004) и Лондон (2005), Антихриста, глобалното затопляне и потенциалния атомен апокалипсис. Думата тероризъм присъства в един от библейските кодове до “световна война”, “трета”, , “атомен холокост”, “атомно оръжие”, “Йерусалим”, разкрива американският журналист Майкъл Дроснин. Армагедон ще започне с терористичен акт срещу Йерусалим, убеден е той. Код от “Второзаконие” гласи “Атомен Йерусалим – Рамала – внезапно – анихилация – унищожение – руини – поразен – дим – смърт – паника - терор – сълзи”.

Досега в Бибилията са засечени 9 кода или матрици започващи с думата “Армагедон”, 15 кода, съдържащи израза “трета световна война”, 14 кода с “атомна бомба”, “атомен холокост” или “код на атомната бомба”, 31 със “смърт”, 10 с “кръв” и 19 с “терор”.

5 изрично посочват годината 2007. Според тях през 2007 година:

· Приливна вълна ще удари Маями, Флорида (матрицата съдържа думите “2007 – прилив – вълна – маями”)

· “Ал-Кайда ще разработи или използва бактериологично оръжие (кодът е “2007 – смърт – бактерия – аафия”; Аафия Сидики е единствената жена-лидер в Ал-Кайда”, биолог по професия)

· астероид ще падне в океана, вдигайки гигантска приливна вълна, междувременно ще започне епидемия (“астероид – 2007 – вълна – комета – чума – 7 дни – плъзва – кръв – огън”); епидемията може да е свързана с болестта ебола, тъйа като според библейския код през 2007 г. тя ще стане сериозна заплаха за човека (матрицата е “смъртни случаи – ебола – 2007”)

· болестта “Луда крава” ще се събуди отново (“луда крава – жертви – хиляди – 2007”)

· Ета Карина – масивната екзотична умираща звезда в Галактиката ни, която за 6 секунди изхвърля в Космоса толкова енергия, колкото Слънцето за цяла година, ще преживее мощна експлозия или ще избухне в свръхнова през 2007 г. (“карина – звяр – нова – ядрен синтез – 2007”)

По същото време ще започнат военни конфликти ( “начало на война – кръв – 2007”) и ще бъде разгадан таен шифър, може би библейският (“матрицата – 2007 – ще се отвори”).

В Стария завет са заложени 5 кода с името на Осама бен Ладен, 4 със Заркауи, 4 с Ал-Кайда, 38 с Джордж Буш и 44 с Исус.

Четири матрици се отнасят до Европа и гласят: “религията в ЕС е безчувственост”, “от тероризма ще израстнем – ЕС”, “евро – братство – масони”, “залезът на Бог е коситбата на мъртва Европа – антимесията – съд/присъда”.

Историята на пророческия шифър

През юни 1992 г. американският журналист Майкъл Дроснин се среща в Израел с офицвер от израелското разузнаване, за да говорят за ескалиращата война в Персийския залив.

Приближава го млад войник, който му предлага да се види с проф. Елия Ропс, топматематик от Йерусалим. Той открил в Библията точнатадата, на която ще започне войната в залива.

Рипс прочита на Дроснин откъс от книга на Елиаху бен Шломо Залман от Вилнюс – кабалист и равин, живял през XVIII век: “Правилото е, че всичко, което е било, което е и което ще бъде до края на времената е заключено в Тората (първите 5 книги на Библията) – от първата до последната дума. И не просто в най-общ смисъл, а с подробности, за всеки вид и за всеки човек, и с подробности за подробностите за всичко, което му се е случило – от деня на неговата поява до неговата смърт.”

Рипс показва на Дроснин компютърна програма, съдържаща староеврейски букви, маркирани с 5 различни цвята и разположени в мрежа, приличаща на кръстословица. Мрежата е староеврейският оригинал на Библията без интервали между думите. Тя представлява поредица от 304 805 букви в 64 реда, всеки от 4 772 знака. Проф. Рипс заедно с колегата си Дорон Уитцтум разчитат уникални кодирани съобщения в “Битие”. С компютърната програма те “преслушват” текста, използвайки метод, наречен “равнооратоящи буквени поредици”. В него откриват точни данни за холокоста, убийството на Джон Кенеди и Френската революция, заложени с прецизност и честота, каквито обикновения шанс изключва. Според Рипс в свещения текст има безкрайно количество информация, тъй като намирането на нова дума или фраза отвежда към друга, забелязана вертикално, хоризонтално или диагонално от компютъра. Така Рипс открива в “Битие” думите “Хюсеин”, “Скъд” и “руска ракета”, заедно с изречението “Хюсеин избра деня”. В глава 14 на “Битие” попада и на фразата “огън на трети шават” – споредеврейския календар това е датата 18 януари 1991 година – денят, в който Ирак изстрелва първата ракета “Скъд” срещу Израел. Рипс попада на тази информация 3 дни по-рано.

По материали от в. 168 часа


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .