Банер
ПЕРУН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ГЕНЕТИКАТА И ПРИСТАРСТЕНОСТТА КЪМ НЕЯ
Написано от Маг Селена   
Вторник, 15 Януари 2008 00:00
Днес се признават опити във връзка с клонирането, въпреки, че то се върши от десетилетия предимно в САЩ в подземни бази.

Непрекъснато ни се говори за генетика, генно инженерство, хибридни експерименти и т.н. Пристрастеността им към генетиката е довела тук извънземните, за да експериментират с древните земни хора. Пристрастеността им към генетиката е отразена в “правилната” женитба – за да се запазят влечугоподобните генетични линии от смесване със земните.

Днес се признават опити във връзка с клонирането, въпреки, че то се върши от десетилетия предимно в САЩ в подземни бази. Страхуват се от смъртта. Използвай одобрените режими за диети и упражнения, опитай се да си удължиш живота, пий лекарства при всяко най-малко неразположение. Смъртта е нещо лошо, което ще ти се случи.

Ако правиш каквото казваме, ще живееш по-дълго. ТОВА са мантрите на последователно инкарниращите се  извънземни – това е област, в която те са много активни на Земята. Тук трябва да добавим красотата и младостта. Чух, че вече щяло да бъде възможно да подмениш лицето си с лицето на някой, който е умрял.

Всички тези глупости показват как последователно инкарниращите се извънземни се е...ват със земните хора. За съжаление, болшинството от вторите се ловят на въдицата.

Духът, който оживява тялото решава какво ще се случи независимо от генетиката. Инкарнация от средно ниво може да направи чудеса с генетично слабо тяло. Напредналата – може да преодолее всички препятствия, за да успее по своя път. Помнете, че извънземните са създали черната раса като робска раса. Хора от тази раса не позволяват това да ги спре. Недъгав човек става блестящ учен. Да върви по дяволите генетиката!

В последните дни на Атлантида атлантите също са били пристрастени към генетиката – това не им е помогнало. Истинският растеж идва с духовното израстване, което означава да НЕ отдавате силата си на никого – развивайте се духовно. Помнете времето и начина на вашата смърт е избрана от вашия Висш аз преди да се родите.


ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ НА ЗЕМЯТА


Има различни групи извънземни тук на земята, които наблюдават земните в естественото им обкръжение. Не всички от тях са влечугоподобни. Някои приличат достатъчно много на хора, за да минат за такива, други са маскирани като хора. Владеят телепатия и могат да приемат мислите ви.

Но само защото пристигат тук в страхотни кораби и с техника не означава, че са повече от всеки тук. Колкото повече разчитат на технологиите, толкова по-малко разчитат на духовния напредък. Мнозина твърдят, че идват от пета плътност – не с всички е така, затова бъдете скептични към подобни твърдения.

ВСИЧКИ извънземни имат някакви планове – имам предвид ВСИЧКИ. Много сценарии се разиграват, за да ви отклонят от това да откриете кои наистина сте – мислят, че като разиграват какво ли не, ще ви отклонят от възможността да навлезете навътре. Трябва да спрете шума, обаче, за да чуете какво се опитва да ви каже вашия Висш аз – щом се свържете със своя висш аз, ТОГАВА гледайте цирковете, които се разиграват, за да ги видите като това, което наистина са.


ОТКАЗЪТ НА ИНФОРМАЦИЯ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНИТЕ ИНКАРНАЦИИ
Американското правителство е обзето от параноя, която е маскирана с фразата “национална сигурност”. Отричането на съществуването на извънземни и извънземна дейност е все още основното, за да държат едновременно инкарниращите се в изолация на Земята.

Ако сте достатъчно глупави да вярвате на правителството, ще мислите, че инцидентът в Розуел никога не се е случвал и никакви извънземни не са посещавали Земята, че Атлантида е мит и че Голямата пирамида е гробница на някакъв фараон. Списъкът с подобни лъжи е безкраен и продължава да расте под фашистката диктатура на Буш. Но вие какво очаквате от правилата на влечугоподобните/извънземните?

Инкарнациите на любимци сляпо се подчиняват на правителството. Инкарнациите до средно ниво се подчиняват в различни степени като част от преживяванията изисквани от техните Висши аз. Напредналите поставят всичко идващо от правителството под въпрос или напълно го отричат, тъй като е манипулативно.

Може би се чудите защо не разкрият информацията за извънземните пред масовата публика. Прозрачното оправдание е, че “хората ще се паникьосат”. И ще продължат така докато самите извънземни не се появат. Всъщност, те разчитат на тази паника и страх, за да контролират по-лесно хората, тъй като, ако те се страхуват ще се съгласят на всичко само и само да не бъдат отстранени.

Правителството е разполагало с десетки години, за да запознае хората със съществуването на извънземните, но не го е направило, защото не е в негов интерес. А целта на съществуването им се подлага на съмнение, осмива се във вицове и т.н.

Не вярвайте на правителството и на военните – те изпълняват заповедите на последователно инкарниращите се. Целта им е да ни затрудняват и да ни пречат, но с това само ни правят по-силни – идеята е да се научите да не вярвате на външни сили, а преди всичко и главно да вярвате на своя Висш аз.


ВИСШИТЕ АЗ СА НА НИВОТО НА 5-ТА И 6-ТА ПЛЪТНОСТ

Когато излязох от моя Висш аз,  видях множество други Висши аз със стотици проекции излизащи от тях, водещи до трета и четвърта плътности. Онези, които са ангажирани в земните едновременни преживявания, са “близо” едно до друго – може би в случай, че е необходима комуникация помежду им.

Затова, когато някой ви каже, че е от пета плътност, кажете: “И аз. Избрал съм пътя на едновременните инкарнации – бързата писта. Не се безпокой, евентуално ще ме настигнеш.” Казвам ви, НЕ се предполага да знаете това докато сте инкарнирани на Земята преди своята Финална инкарнация и това е първата Финална инкарнация, която е имала смелостта да осигури този важен прозорец в Играта.

Те успешно се опитват да шашнат земните с технологии и екзотични появи (в повечето случаи) и тази схема работи, освен ако си Много Напреднала инкарнация. Забележете, че повечето контактьори са ниско образовани и ниско до средно ниво като инкарнации.

Повечето извънземни групи имат зашеметяващи технологии и кораби. Съществата от по-висока плътност нямат нужда от това, защото могат всичко със силата на волята си. Не се оставяйте да ви баламосват. Тази информация ще е от голяма полза за вашите Доминантни и Финална инкарнации, където и във времето да са. Това познание е част от сценария за Края на Играта.

Земните инкарнации нямат минала или следваща инкарнация – те се инкарнират едновременно в различни времеви периоди. Помнете – линейното време НЕ съществува.

Военно време, дневно време, стандартно време, лятно време и т.н. показва, че то е изкуствено създадено по определени правила на Земята. В един щат е три часа, а в други – два макар той да е съседен на първия. Ако времето беше фиксирано, нямаше да е възможно глупави хора да го променят с глупавите си закони.

Много пъти чувам “Кога ще дойдат извънземните да ни спасят?” – това са хора, които търсят помощта от ВЪНШЕН източник. Не трябва да приемате казаното от извънземни като вярно единствено и само защото са го казали – не винаги ви казват истината – понякога искат просто да ви заблудят и се интересуват повече от собствените си войни с Орион.

Получаването на информация от извънземни определено Е интересно и аз много обичам да обсъждам различните култури с тях, но само това, че имат страхотни технологии не означава нищо. Аз мога да пътувам из галактиката без никакъв кораб и технологии. Както и вие.

Често казват, че не правят това или онова, за да не се намесват и т.н. – но след като са установили контакт със съответния човек, те вече са се намесили.

Затова трябва да гледаме на това като на нещо интересно, но не бива да позволявате то да ви отклонява от главната ви цел на Земята. Слушайте информациите, преценявайте ги, а след това си продължавайте със своя живот и своето вътрешно развитие. Всеки висш аз има път, който е уникален, затова слушайте своя Висш аз. И спрете да чакате спасители отвън – само ВИЕ можете да спасите себе си – ВИЕ сте своя Висш аз.

Препоръчвам ви книгите на Дейвид Айк – в “Децата на матрицата” той говори за поставянето на микрочиповве на населението – процесът е в ход и трябва да решите каква позиция ще заемете вие относно това.  Дейвид  обаче отправя предизвикателство към Играта и се опитва да се бори с нея. По-добре се придържайте към наблюдението и личния напредък и излизането от Играта – избягвайте да я предизвиквате директно.

Ключовият момент е ВАШЕТО участие в нея – не се опитвайте да я провалите, както много от привържениците на светлите сили ви карат. В книгите му обаче има и неверни неща. Например в една от тях пише: когато две полярности - мъжка и женска - се слеят, това води до създаването на трета сила с фантастичен съзидателен потенциал, който може да ни извади вибрационно от Матрицата”.

Пълна глупост. Това идва директно от ДНК-командите, вложени от влечугоподобните. Всеки дух е и мъжки и женски и няма нужда от сливане, за да се получи едно цяло – няма мъжки дух и женски дух. Това намеква, че не можете да излезете от Играта без противоположния пол – точно обратното е вярно.

Затова казвам, че книгите му са отлични, но винаги трябва да бъдете нащрек и да внимавате, защото има и неточности. Например той казва, че влечугоподобните са от 4-та плътност и притежават човешки тела от една страна, а от друга говори как те си променят формата във физически влечугоподобни и имат нужда да пият кръв.

Едно уточнение: съществата от 4-та плътност нямат нужда от кръв и плът, НО физическите влечугоподобни имат. Що се отнася до тези от 4-та плътност – те се хранят със страх и други негативни вибрации. Те нямат нужда от кръв, за да съществуват физически.

ИМА влечугоподобни в долния астрал, но те работят с влечугоподобните от 3-та плътност. Това са два типа влечугоподобни.

Астралните слабо ви интересуват, защото ако не сте обзети от страх, те нямат власт над вас. Физическите, обаче, са съвсем друго нещо.

Дейвид наистина дава чудесна информация, но и той си има своите задръжки.

"МАТРИЦА V"
изд. Вал Валериан


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .