Банер
Image_4813049_407.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Храма на Единението
Написано от Маг Селена   
Сряда, 17 Октомври 2012 12:21
Приветствам и ви благославям вас, моите възлюбени, това е вашият приятел Адама. 
 
Днес аз съм тук заедно с Анамар, един от старейшините на Телос, който живее тук от самото начало на нашия живот в него, започнал преди малко повече от 12 000 години. Анамар е живял в Лемурия повече от 2000 години преди гибелта на нашия континент, но е съхранил своето юношеско тяло за повече от 14 000 години по вашето време. Той е много висок, енергичен и красив и изглежда на 35 години, или дори по-млад.

Във времената на Лемурия Анимар и неговия близнецов пламък построили храм с потресаваща красота, наречен „Храма на Единението”. Той е бил създаден в чест на Любовта и Съюза на Близнецовите Пламъци. От тогава и до днешен ден Анимар и неговия близнецов пламък остават хранители на неизискващият гориво пламък на Безсмъртната Любов. Сега аз отстъпвам мястото на Анамар, който ще продължи срещата.


Приветствам вас, аз съм Анамар.  

Благословение и любов на всички четящи това послание. По времената на Лемурия мнозинството мъже и жени са споделяли своя живот с любимите близнецови пламъци. Този величествен храм беше това място, където се извършваха церемониите на бракосъчетанието. Сключващите брак двойки много изящно и елегантно се украсяваха, за да осветят своя съюз с енергиите на неизползващият гориво пламък на Безсмъртната любов. Независимо че с потъването на Лемурия този пламък на Любовта угасна във вибрациите на повърхността на Земята. Той беше съхранен в Храма на Единението, който изцяло беше издигнат във вибрациите на 4-то измерение, когато беше унищожен нашия континент.

Този храм и до ден днешен съществува в района на планината Шаста, където той първоначално беше разположен, и в настоящето време вибрира на честотата на 5-то измерение. Независимо от това, че неговото предишно физическо здание повече не съществува във вашето 3-то измерение и е невидимо във вашата реалност, бъдете уверени, че то е напълно реално и осезаемо за нас. Този храм е напълно функционален и продължава да изпълнява тези функции, за които беше предназначен по времето на своето строителство. 

Той пребивава в кристалния Град на Светлината, който съществува в ефирното пространство на планината Шаста. Този град има дължина от 25 до 40 мили в диаметър. На вас ви беше обещано, че този забележителен Лемурийски град ще бъде в края на краищата спуснат в по-физическо изражение, и много от вас ще могат да го видят и посетят по покана. Вие питате, кога това ще се случи. Точното време за сега не ни е известно. Надяваме се, че това ще бъде към края на текущото десетилетие или не много по-късно. Когато това ще се стане, нашият храм, заедно с всички други чудеса на кристалния град, ще бъде достъпен за тези, които достигнат тази вибрация в своето духовно развитие.

В Лемурийските времена Аурелия, известна като Луиза Джоунс, имаше отношение към този храм. Преди няколко години тя откри местоположението на този храм, разхождайки се на няколко мили от своя дом в района на планината Шаста. Отначало тя разбра, че това е твърде специфично място, но не можа да разгадае неговата тайна. По причина, недостъпна на нейното съзнание, нея често я привличаше да се връща в тази местност за разходки и медитации. 

Няколко пъти в седмицата ние наблюдавахме, как тя се изкачва на хълма, подчинявайки се на волята на сърцето. Ние търпеливо очаквахме този ден, когато ще можем да встъпим в директно общуване с нея. Всеки път, идвайки тук, тя, безсъзнателно за нейния външен разум, получаваше на тънкия план нашите топли приветствия, а също така много любов, внимание и топли обятия.

Няколко хиляди години изминаха от тогава, когато в тази местност ние можехме съзнателно да общуваме, с които и да са обитатели от повърхността на Земята. Има ги и тези, които живеят в тази местност и в същото време понякога идват на разходка в планината, но нито един от тях съвършено не осъзнава, какво тя от само себе си представлява. В края на краищата на нашата скъпа Аурелия и беше предоставено обяснение относно природата на нейното любимо място и нейното силно привличане към тази местност. Нейната любов и високото ниво на уважение към светостта на тази местност ни позволи да и се разкрием в по-голяма степен и да и разкрием още повече подробности за нейното отношение към нас в този свещен храм.

Есента на 2001 година Аурелия проведе в тази местност церемония на бракосъчетание, съзнателно призовавайки нашето пълно присъствие и присъствието на Царството на Светлината. Това беше първия от момента на потопяването на Лемурия случай, когато церемонията на бракосъчетанието се провеждаше във физическата октава непосредствено в това място, където в 5-то измерение е разположен Храма на Единението. За нас това беше най-радостното събитие, и ние от своя страна му оказахме най-пълната поддръжка. По времето на тази церемония аз, Анамар, напълно се слях със своята възлюбена Аурелия.
 
Тя безсъзнателно за своя външен ум се подготвяше за този чудесен опит. Следвайки своето вътрешно ръководство, тя предложи това особено място на двойка близнакови пламъци, която желаеше тя да води тяхната церемония на бракосъчетанието. Това събитие много зарадва жителите на Телос, а също така Съвета на Лемурия и съществата от Царството на Светлината. 

Буквално стотици хиляди наши хора, смесили се с милиони от невидимото царство, присъстваха на това бракосъчетание в своите ефирни тела. В известен смисъл, хубаво беше, че тя не можеше да ни види, тъй като това, отчитайки числеността на събралите се, може би щеше да я изплаши. Изглежда, че там присъстваше цялото население на Телос и Царството на Светлината на планината Шаста, приветствайки транслацията на Пламъка на Любовта към Близнаковите Пламъци от нашия Храм във физическата октава.

Само след церемонията на бракосъчетанието ние разкрихме на Аурелия повече информация за истинската природа на храма и за чудесната активация, имаща отношение за планетата по време на тази церемония. Следвайки нейният вътрешен сърдечен порив, ние бяхме изумени при вида на това, как тя осигури на нас възможност да осъществим този удивителен пробив на физическия план. Сценария, който ние толкова дълго чакахме, се разгръщаше в съвършена последователност, независимо от това, че тя не разполагаше с никакви подсказки за това, което ставаше в действителност покрай сватбената церемония. Това предизвика у всички нас усмивка.

Много от вас са се убедили, че съпружеските отношения нерядко носят разрушителен характер. Донасяйки повече стресове и разочарования, отколкото радост и дълговременно щастие. Причината за това е, че предизвикващите стрес отношения са основани на двойствеността, а не на единството на Божествената Любов. Ако отношенията не се базират на това единство, те никога няма да могат да удовлетворят сърдечната жажда, която вие така остро сте усещали.

Сега, скъпи приятели, разрешете ми да ви изнеса неголяма лекция. Като пазител на неизискващото гориво Пламък на Любовта, аз наблюдавах отношенията между вас в течение на достатъчно дълго време. 

Позволете ми да кажа на тези от вас, които търсят своята любима или любим някъде извън самия себе си, че това
 е грешен път. Вашата любима или вашия любим – те също са част от вас. Той или тя могат да бъдат въплътени във външният свят, но срещата със своя близнецов пламък може да се окаже отчасти затруднителна работа, ако вие напълно не сте готови към това посвещение. Тя не винаги съответства на вашите висши интереси, понеже опита на трето измерение не винаги предполага съвместимост на характера и духа, ако и двете страни не са достигнали идентично ниво на готовност и еволюция. Слушайте внимателно.

Отначало търсете любовта, която вие така жадувате, в самите себе си, във всяка клетчица и електрон на вашето сърце и душа. За начало се научете да развивате отношения на осъзнаване на единството в самите себе си. То чака вашето внимание. Вашия божествен партньор живее и вътре във вас. Отношенията, към които се стремите – това не е нищо друго освен отражение на вашите собствени директни отношения с вашия божествен Аз. 

Когато вие се научите да се обичате във всичките аспекти на своята личност, всичките аспекти на своята божественост, всичките аспекти на своя човешки опит – тогава тази божествена любов към собственото висше Аз ще стане управител на вашето сърце и вашия живот, и вие ще престанете да търсите нещо друго. Вие ще разберете, че сте го намерили, и повече няма да има значение, каква форма то приема. Вашето сърце напълно и съвършено ще бъде удовлетворено.

На този стадий на духовното развитие огледалото или отражението на съвършената любов към своя висш Аз, осезаемо ще се проявява във вашия живот. Това е божествен закон, който никога вас няма да подведе. Ако той не е проявен във вашия живот, това означава, че или вие не сте готови за него или вие на вътрешните планове сте предпочели да почакате. Това ще се прояви във вашия живот в съответствие с божественото разписание, и никакъв период на чакане няма да има значение, тъй като в своето сърце вие вече сте се съединили с обекта на вашите стремления и вашата любов. Понеже вие вече сте достигнали състоянието на божествената любов в своето сърце, нищо не може да ви бъде отнето, дори вашият близнаков пламък.

Позволете на мен, в името на божествената любов, да потърся своята възлюбена или възлюбен във вашият собствен Висш Аз. Това е най-бързия способ да се обедините със своя близнаков пламък. Вие нямате нужда давате обява във вестника или да посещавате клуб за запознанства. Той или тя буквално ще паднат на коленете ви – вие няма да избегнете това.

Пожелава ви да преминете всички изпитания в обятията на божествената любов! На мен ми доставя удоволствие да идвам по нощите в своя храм, където аз обучавам желаещите да се възсъединят със своя близнаков пламък. Аз не предлагам да стана сватовник, както вие наричате това занятие на своя език. Ние желаем да ви помогнем да се съедините с тази чудесна част на висшия Аз, която вие много отдавна сте напуснали. С тази вълшебна част, която ще привлече към вас вашия възлюбен или възлюбена и всичко останало, което вие желаете в своя живот. Ние няма да привличаме към вас вашата любов, ние само ще ви покажем, как самостоятелно да осъществите това. Ние ще ви научим на истинния смисъл на „Божествения Съюз”.

Днес, преди вие да заспите, помолете своите наставници да ви доведат на занятия в Храма на Единението. Там вас ще ви приемат моите колеги-учители и аз. Обещавам ви, че ние великолепно ще проведем това време. Не се безпокойте, ако вие не запомните своите пътешествия с нас. С изтъняването на завесата все повече от вас в края на краищата ще разтворят паметта за своите многочислени и възхитителни нощни приключения.

Аз – Анамар, пазител на Храма на Единението и неизползващият гориво Пламък на Безсмъртната Любов.


Бракoвете в Телос

Много от вас се интересуват от нашето отношение към романтичните връзки в Телос и от това, има ли у нас бракове и семейства, подобни на вашите на повърхността на Земята.
Понеже ние живеем много дълго, затова притежаваме огромен потенциал за създаване на семейство, за всеобщото благо щателното планиране е крайно важно. За разлика от обитателите на повърхността, в Телос на никой не се разрешава да създава семейство преди достигане на зрелост и готовност да направи толкова отговорна стъпка.
Ще кажем така: - ние не разрешаваме на децата да раждат деца, както вие правите в трето измерение.

В нашето общество съществуват два типа бракове. Първия тип – това е брак „по връзка”. Двойка, романтично привлечена един към друг, решава да сключи съюз, наричан брак „по връзка”, който изобщо не е необходимо да бъде постоянен. Те се женят и живеят заедно, за да се научат съвместно един от друг на израстване. За да изпитат живота и да се насладят един на друг в цялата пълнота. Те остават заедно, само докато и двамата са щастливи и удовлетворени от своите взаимоотношения. Такъв съюз не разглежда задълженията за съвместно преживяване до края на дните.

На двойките, състоящи се в брак „по връзка”, не се разрешава да имат деца. Възпитаването на децата не се явява основната цел на тези бракове. Тези бракове могат да продължават от няколко кратки години до сто и повече години. Контрола на раждаемостта за нас не е проблем. Раждането на дете се счита за много ценно и значително събитие за идващата в света душа, за това детето се зачева само по „покана”. 

В нашето общество няма такова явление, като нежелателна бременност. В Телос жената забременява само чрез покана и след сериозни, и щателно планирани приготовления. Само един сексуален съюз не довежда до бременност, ако не е поканена някоя конкретна душа. Нежелателните бременности, като резултат на сексуално сливане, във вашето общество са следствие на изопачена генетическа мутация. Това положение може с времето да бъде поправено, когато кодовете на вашата ДНК напълно бъдат възстановени в резултат на приемане на безусловната любов към себе си и към всички форми на живот.

В брака „по връзка” двойките могат във всеки момент да прекратят своите отношения, ненанасяйки вреда на чувствата на единия и другия, и взаимните обстоятелства. И след това да встъпят в нов, ако това пожелаят. Затова никой не запазва отношения по лъжовни причини, както това става във вашето общество. Всяка двойка в Телос е много щастлива, защото няма никакви основания да остават в брак без дълбока взаимна любов и удовлетворение един от друг. 

Такива бракове се считат за част от разнообразният опит, предлаган от живота и еволюцията. Когато двойката почувства, че се е приближила до завършване на периода на съвместния живот, партньорите благодарят един на друг за прекрасно проведеното време и продължават по-нататък. Те неизменно остават близки приятели. За това е необходимо само да подадат в Съвета на Лемурия заявление за разтрогване на брака, което винаги се удовлетворява без дори и най-малки проблеми.

За всеки от нас е съвършено немислимо да се остава в брак при отсъствие на хармония, самореализация и дълбока цел.

Втория тип брак се нарича „брак по преданост” или „свещен брак”. Само този тип брак позволява на двойката да има деца и да подава заявление за покана на нова душа в общината. Двойка състояща се в брак в продължение на няколко десетки или стотици години, може да достигне до извода, че те достатъчно добре се познават и напълно са убедени в това, че тяхната любов един към друг е безупречна, и здрава. В този случай те могат да поискат да сключат един с друг задължение до края на живота.

Понеже ние станахме безсмъртни, за нас, в нашето общество, пожизнените задължения обикновено подразбират твърде продължително време, хиляди години. За „свещен брак” няма възможност за неговото разтрогване, или това, което вие наричате развод. По тази причина, преди двойката, състояща се вече в брак по „връзка” достатъчно продължително време, да реши да сключи това, което се счита постоянен брак – те, като партньори са длъжни да са напълно уверени в предаността си един към друг. 

Те няма да се разделят дотогава, докато един от тях или двамата не се окажат готови за преход в по-високо царство на еволюция или служене. В този случай единия или двамата напускат Телос, за да преминат на нова планета или на ново ниво по собствен избор. Това се случва само след много дълъг съвместен живот и след това, когато тяхното първоначално семейство порасне с няколко поколения.

В такъв брак могат да се родят едно, две, понякога и три деца. Периода на съзряване на плода продължава само 12 седмици. Понеже двойката вече е изживяла съвместно много продължително време в брак по „връзка”, партньорите вече са достигнали всичко, което са желали да изпитат като двойка. Сега те са готови за следващата стъпка, тъй като са натрупали достатъчно зрелост и опит, за да заслужат честа и привилегията за създаване на нов тип семейство.

В нашето общество само на най-зрелите и развити се дарява привилегията да отглеждат деца, давайки живот на благородни и най-много издигнати души и увековечавайки, по този начин просветената цивилизация.

В нашето общество няма нито сираци, нито захвърлени деца или възпитавани в тежки условия, с които се налага да се сблъсква самотния родител във вашето общество. Нашият семеен живот се планира толкова щателно и мъдро, че на децата никога не им се налага да страдат от травми, свързани с това, че те са нежелани, захвърлени или се подлагат на жестоко отношение. У нас няма деца, които в борба да възпитават своите деца. Всяко дете се счита за скъпоценен дар на Бога, то е любимо и уважаемо не само от родителите, но и от цялото наше общество. Нашата цивилизация напълно си дава сметка за това, доколко е свещена ролята на възпитателя на децата, затова към нея никога не се отнасят лекомислено и не приемат тази роля без длъжната подготовка. Ние се молим за това, вие обитателите на „повърхността” да започнете в скоро време да се отнасяте към възпитанието на децата с голяма просветеност и отговорност.


Взаимоотношения и сексуалността в Телос

- Адама, моля те разкажи ни за отношенията между мъжете и жените в Телос. Как се отнасят към сексуалността
 във вашия град? Как хората в трето измерение могат да еволюционират до такова ниво на отношения?

Приветствам ви Вас, възлюбени.

За мен и моята команда е огромно удоволствие да провеждаме заедно време във вашето енергийно поле, докато вие четете нашите послания. Ние от все сърце желаем да ви предадем по-голямо разбиране на божествените закони и тяхното използване.
Нашият способ за изразяване на своя живот не е много различен от подобния във всяко друго галактическо сдружение в тази слънчева система или в тази вселена. 

Независимо че цивилизациите на другите планети могат да проявяват своя живот по по-различен начин, отколкото ние, всички ние живеем по универсалните закони, които са еднакви за всички. Изразяването на живота може малко или значително да се различава от една цивилизация към друга, но основните принципи са еднакви за всяка от тях. Вие можете да наречете това „единство на универсалното съзнание”.

В Телос нашите взаимоотношения и сексуалното изразяване отразяват съзнанието, значително превъзхождащо вашето в смисъла на еволюционната зрялост на нашето разбиране за различното използване на Любовта. Преди всичко, системата на взаимоотношения представлява „съюз” в единство, в приемане изразяването на божествената любов. Във вашето измерение в продължение на много дълго време взаимоотношенията са се основавали на двойствеността на съзнанието. В настоящето време, скъпи мои, вие ужасно сте уморени от такъв тип на взаимоотношения, които не работят и не изпълняват желанията на вашето сърце.

В своето мнозинство вашите взаимоотношения са ви причинявали болка в по-голяма или по-малка степен и мъка в сърцето. Сега вие се измъчвате от дълбока жажда за придобиване на по-мъдро разбиране на взаимоотношенията. В настоящето време много от вас се пробуждат за осъзнаване на това, че вие сте се придържали към изкривено програмиране във връзка с взаимоотношенията, и разкриват своите сърца към равновесието между мъжката и женската полярност в своето същество.

Преди всичко знайте, че всичко започва със самите вас. Вашият „значим различен” – е просто огледало, за да еволюирате и да се учите с неговата помощ. Никой не може да ви обича повече, отколкото вие можете да обичате самия себе си. Помислете върху това.

Всеки път, когато вие търсите някой, който би ви подарил любов, която вие не желаете да дадете на себе си, вие създавате потребност.

Вие не реализирате необходимото равновесие, което ще привлече към вас този тип взаимоотношения, към който вие се стремите. В този случай отношенията, които вие желаете, ще се основават на нужда, а не на единство. Приятели мои, това никога няма да проработи, във всеки случай, не достатъчно дълго. Помнете, че при неуравновесени взаимоотношения двамата партньори отразяват един към друг тази неуравновесеност на нуждата, чувствата на собственост, неоправдани очаквания, контрол, манипулации и прочее. Вие в своето трето измерение по-добре от нас знаете целия този отегчителен списък на жалби.

Винаги, когато двама представляват цялост и единство във висшия Аз, когато са балансирани техните мъжки и женски енергии, и те така обичат себе си, че не се нуждаят от някой друг, който би удовлетворил техните емоционални потребности. Те усещат себе си цялостни, щастливи и достигнали успех. Те излъчват радост от живота както с партньора, така и без него. Те не изпитват недостатъкът на любов и вътрешна пустота, което е свойствено на тези, които се нуждаят и са неуравновесени.

Когато е достигнато това равновесие, - тогава и само тогава „Аз съм” на вашето вътрешно същество ще издаде призив за поява във вашия живот на правилни взаимоотношения. И, то само в този случай, ако такова е вашето желание и вашия текущ жизнен път. Този „божествен съюз” с вашия близнецов пламък на вашето сърце може да се прояви само посредством намесата на вашият висш Аз.

Ние в Телос така уважаваме себе си, че никой от нас, никога няма да се принизи до такива отношения, които не са удовлетворителни на всички нива, по-малко от сто процента.

В нашето общество ние считаме всички за равни и уважаваме божествеността и пътя на душата на всеки. Независимо че вашето общество постепенно се изменя, и жените в настоящето време се разкриват насреща към своя женски потенциал за равностойно партньорство, все още твърде много сред вашите дами се смиряват с неравенството, а също така със словесните и физически насилия. 

Твърде много са сред вас тези, които не се чувстват достойни за любов и търпят побои, лишения и нарушаване на своята независимост и свобода. Твърде много от вас считат такива отношения за нормален начин на живот. Дори в САЩ така считат не малко хора. Това съзнание понася още по-трагични форми в някои страни на тази планета, където жените напълно са лишени от всякакви права. Вие знаете, какво аз имам предвид; вие сте чели за това във вестниците и сте виждали в телевизионните новости.

Както във всяко развито общество, мъжете и жените считат, че са двата аспекта на Бога. Жената представлява аспекта на божествената майка, а мъжа – аспекта на божествения баща. Между партньорите винаги се запазва взаимното уважение и почтителността. От това не следва, че те винаги и във всичко са съгласни, но даже при разминаване в желанията и вижданията за бъдещето те уважават гледната точка на всеки от тях и никога не се карат и не я оспорват. Те не са зациклени на своята правота или неправота, и тяхната любов един към друг изобщо не страда вследствие на различията на мненията.

Двойките са заедно толкова време, колкото желаят. Те имат достатъчно време за изразяване на любовта, грижата и благодарността един към друг както към партньори. Тъй като ние работим приблизително 20 часа в седмицата и сме волни да се разпореждаме с останалото време по собствено желание, двойките имат на свое разположение много време, за да се наслаждават на обществото на един друг в домашни условия или на многочислените публични или артистични срещи в нашето общество. При тях никога няма недостатък от време, за да се занимават творчески един с друг. Те обичат да се глезят един друг с малки знаци на внимание, нежност и привързаност. Те изразяват своята сексуалност и интимност толкова често, колкото поискат, и при това винаги в прекрасна непринудена атмосфера.

В Телос взаимоотношенията не са подложени на влиянието на физическите трудности за оцеляване и финансови проблеми, с които вие имате работа във вашето общество. Отношенията между мъжете и жените не се характеризират с такова ниво на напрегнатост, както у вас, и за това е по-лесно да се съхрани любовта и хармонията между двойките. Вследствие на нашата любов, зрялото съзнание и уважението към Земята, постоянният поток от вселената удовлетворява всички наши потребности. Вие ще достигнете до това в най-скоро бъдеще.

Ние нямаме нужда да заработваме пари, за да плащаме рента и да храним децата, да заплащаме медицински сметки и налози. Всички предмети за потребление са безплатни за всеки. Тиранията във вашия свят скоро ще свърши, предположително след десет-дванадесет години, и всичките ваши стресове значително ще се снижат.


- Разкажи ни за отношенията между младите хора и подрастващите.

Разрешават се експериментални връзки между младите хора, когато те достигат определена възраст и половите хормони стават много активни. Ние не ги принуждаваме да потискат тези естествени желания.

Когато те достигат възраст тринадесет-четиринадесет години, на тях им позволяват да експериментират със своята сексуалност под надзора на жреците. Тези мъдри учители подготвят младежите за изразяване на своята сексуалност по зрял начин и отговорно. След това им се разрешава да постъпват по свой начин и да изживяват това, на което са ги учили. Тяхната сексуалност винаги се изразява с чиста радост и с възхищение един от друг. В края на краищата тяхната юношеска потребност да експериментират с повече от един партньор се снижава, докато не премине в зрялото желание да поемат задължение. По този начин, нашите млади хора са свободни да експериментират със своята сексуалност като част от процеса на израстване.

Идва времето, когато две души, желаещи да се обединят, за да разделят общия път на душата, или просто чувстват дълбоко родство един с друг, правят избор в полза на поемане на задължение. Обикновено, отначало това е задължение заради по-голям ръст, отначало изобщо не е задължително с перспектива за постоянство. Когато две души се съединяват в брак по задължение, те уважават един друг като част от божественото цяло. Такива отношения рядко са изложени на стресове и могат да продължават от няколко години до няколко столетия.

Когато двете страни чувстват, че са достигнали до завършване на своя съвместен опит, те се разделят напълно дружески, в дух на любов и в хармония на взаимното съгласие. Те говорят един на другия: „Благодаря ти, скъпи (скъпа)! Това беше чудесна възможност да растеж заедно с теб, благодаря ти за всичко, на което се научихме съвместно. Благодаря ти за любовта и нежността, духовния ръст и мъдростта, които ние придобихме един с друг. Ние ще останем приятели до края на живота, когато всеки от нас ще тръгне по собствения си път към следващия жизнен опит и еволюция на душата”.

В Телос партньорите се отнасят един към друг с голяма любов. Ако две души, са в брак по задължение много дълго време и продължават горещо да обичат един друг даже след стотици и хиляди години съвместен живот, те обикновено се явяват близнецови пламъци. Рано или късно те подават в Съвета на Лемурия заявление за разрешаване на сключване на свещен брак.

Такива съюзи са постоянни и продължават до тогава, докато двамата партньори живеят в това измерение.


- Разкажи ни как партньорите в Телос изразяват своята сексуалност.

В известен смисъл, нашите физически тела не са толкова плътни, както вашите, и ние сме способни да се сливаме
 един с друг по доста по дълбок и интимен начин. Когато ние се съединяваме в любовен съюз, съединяват се не само нашите физически тела, но и всички наши чакри. Ние считаме акта на сексуалното сливане „съединение с божественото”, в който участват всички наши чакри, непременно изравнени в сърцето, което дава значително по-дълбок опит. Нашето сексуално изразяване се основава преди всичко на използването на огньовете на сърцето.

Вие, живеещите на повърхността, в своето сексуално изразяване използвате само двете долни чакри на творчеството и оцеляването. Когато двама истински „обичат” един друг, у вас обикновено се активира и сърдечната чакра. Ние в Телос никога не встъпваме в сексуален контакт без дълбока любов един към друг, с цел получаване на някакво предразположение с едни или други манипулативни цели.

В следствие на по-високото ниво на еволюция у нас са активирани много повече чакри, отколкото при вас. У нас напълно са активирани 12-те главни чакри. Освен това ние използваме по дванадесет подчакри на всяка от тях. Това представлява 144 чакри, използвани от нас в нашето сексуално изразяване. Когато дълбоко обичащите се един друг хора се сливат в божествената любов като божествено женско и мъжко начало, енергията на нашия съюз резонира във всялата слънчева система. Тя се усеща по целия път до Бога-Баща/Майка като знак на благодарност за тяхната любов и възможността на съюза. Това става акт на истински съюз от сърцата сливащи се с енергията на Твореца. Такова е нашето виждане за сексуалността.


Извратени сексуални практики

В продължение на дълго време ние наблюдавахме вашето сексуално изразяване от най-високите до най-ниските вибрации. Ние ви препоръчваме да преразгледате негативните сексуални последствия от сексуалните контакти, съдържащи малко взаимна любов или изобщо несъдържащи я. Още съществуват такива страни, в които на жените в много ранна възраст премахват клитора, за да гарантират отсъствие у тях на изживяване на каквото и да е сексуално удовлетворение, с което напълно се отрича наличие у жените на аспекта на богиня. В цели култури на жените е било отказано сексуално удоволствие от мъжката енергия от тези, които са манипулирали с генетиката на вашата планета.

Позволете ми да добавя още нещо. Много жени на тази планета са отхвърлили собствената сексуалност и своите енергии на богини, защото са ги подлагали на жестоко отношение, с тях са злоупотребявали, осквернявали, насилвали, потискали и безчестили. В предишните времена жените като цяло са чувствали, че те много малко са стрували зад пределите на тяхното използване като сексуални обекти, материална собственост на мъжете, служеща като средство за удовлетворяване на техните физически и емоционални потребности. Настъпи времето, когато и двата пола трябва да излекуват тези дълбоки рани.


Раждане на деца

Ние сме съвършено свободни да се наслаждаваме на своята сексуалност, не натоварвайки се с нежелана бременност или със свързаните с нея опасения. Бременността настъпва само тогава, когато душата съзнателно се поканва за еволюция в нашето общество. В този случай бременността бързо настъпва в тънкото тяло и се проявява във физическото. 

Само на двойките, свързани в свещен брак им се разрешава да имат деца. Когато двойката решава да има деца, тя се обръща към главния жрец на храма, за да обсъди своето намерение и са подаде молба за предоставянето й на тази привилегия. Само на двойките, достигнали висока духовна зрелост им се разрешава да довеждат във въплъщение нови души. Така стоят делата във всички просветлени цивилизации, когато на двойката се дава разрешение да доведе нова душа в нашата община. Това се счита за много високо призвание. 

Бъдещите родители установяват директен контакт с един или повече кандидати от царството на светлината по повод на тази особена привилегия. След като кандидата е определен, на вътрешния план се провеждат многочислени срещи на инкарниращата душа с бъдещите родители. Подготовката за зачатието заема от шест до дванадесет месеца. Внимателно се изучава пътя на душата и нейните задачи, докато всичко не бъде готово за този свещен акт.

В нашето общество е немислимо да се доведе дете във въплъщение без пълна и съвършена предварителна подготовка.

Ние напълно си даваме сметка за това, какво влияние върху нашето общество оказва раждането на нова душа. Периода за развитие на плода след зачатието продължава дванадесет седмици. Родителите временно отиват да живеят в храма, за да могат да отделят всичкото си време за подготовка за предстоящото събитие. В този период бъдещите родители не се скъпят да изразяват един на друг максимума на най-чистата любов, на която са способни като двойка. 

Те слушат музика, повишаваща техните вибрации и се отдават на съзерцаване на изтънчена красота. Членовете на корпуса от жреците на храма честват и приветстват душата, на която е съдено да стане част от нашата община. Нашите деца винаги са напълно желани. В продължение на периода на носене на плода очакващата раждане душа в пълна степен усеща любовта на родителите и на цялото общество.

Нашите новородени са малко по-големи от вашите и растат по-бързо. Растат също така тяхната мъдрост и знания. Независимо че у тях могат да възникнат някои от проблемите, характерни за децата от повърхността на Земята, особено в периода на половото съзряване, ние имаме не малко способи да им помогнем в процеса на достигане на зрелост и преодоляване на трудностите. Пътя на всяко дете винаги се признава и уважава и то получава цялата пълнота на необходимото му внимание.


- Можете ли вие да споделите с нас, живеещите в 3-то измерение за това, как да достигнем също такова състояние на съзнанието?

То се приближава, скъпи. То се приближава с повишаването на осведомеността и пробуждането на съзнанието. Четящите нашата информация разбират нейния смисъл и желаят да построят за себе си същият такъв живот. Те искат да живеят в също такова просветено общество. Настройвайки на тези принципи висшето съзнание, вие също го създавате. То ще еволюционира в най-близките години. В недалечно бъдеще все повече и повече хора ще отворят своето съзнание за информацията, която ние споделяме с вас. Когато тяхното число нарасне, вие ще видите, че ситуацията ще започне бързо да се променя.

Вие знаете, че намеренията създават реалност. Когато достатъчно количество хора желаят промени и формулират своето твърдо намерение да създадат за себе си и за цялото човечество нова реалност, това просто ще се случи. В настоящето време е важно, всеки от вас да стане посланик на любовта, мира и хармонията за себе си, за човечеството и за планетата. Важно е, вие да започнете колкото е възможно по-широко да споделяте с обкръжаващите информацията, която както вие чувствате променя вашия живот.

Мина времето, когато вие бяхте длъжни мълчаливо да стоите в своя пашкул. На всички вас е необходимо да излъчвате своята любов, своята светлина и своите знания към всички срещнати от вас на вашия път.

Колкото повече вие излъчвате своето ново разбиране, толкова повече то се разширява във вас самите и на цялата планета. Така се извършва еволюцията. Ние забелязахме значително придвижване в осъзнаването и съществено усилване на стремежа към просветлен живот сред тези от френското население, които са прочели нашите първи книги. Ние забелязахме също, че мъжете и жените започнаха да се отнасят един с друг с голямо уважение. На всеки ще му се наложи да признае своята божественост и да балансира своите полярности в единство, независимо от това, в какво тяло – мъжко или женско – те пребивават. Разбирате ли вие това? 

Когато вие изравните своите полярности и срещнете този който е изравнен(а) в себе си, вие ще започнете да изживявате нов опит на взаимоотношения, който ще ви донесе значително по-пълно удовлетворение.

Правилното знание и информация дават тази храна на душата, която довежда до преобразяване. Когато повече хора станат осъзнаващи и отворят сърцата си за тези идеи, ефекта на стотната маймуна ще достигне
 масовото съзнание. По наблюдавайте за скоковете в съзнанието и начина на живот, които ще станат сред населението на тази планета в близките няколко години.

Колкото повече са тези, които усвояват тази информация, толкова по-скоро ще протича еволюцията на човечеството към висшето съзнание. В настоящето време тези концепции на божествените закони пребивават в зачатъчно състояние в сърцата на малко хора. Вашите нови открития ще узряват и растат в зависимост от това как вие ще ги споделяте с тези, които са готови за тяхното възприемане. 

Когато достатъчно количество хора поддържат в своето сърце стремеж към подобен скок на съзнанието, не е възможно да се потисне този процес на растеж. Тъй като енергията, която в настоящето време се излива на планетата, го поддържа като никога по-рано. Всичко опира в необходимостта да се оповести спящото човечество чрез книги и учение, за да се сдобие с признаване на истините, които са били толкова дълго скрити от вас.


Адама и Анамар
Откъс от "Телос"


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .