Банер
bear.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА ДО МАГ СЕЛЕНА

1. Бонка Недева – с. Цалапица, Пловдивско

Всеки петък си купувам в-к “Врачка”, най-вече защото в него участва маг Селена, на която съм безкрайно благодарна, защото ако не беше тя, синът ми щеше да е мъртъв сега. И аз като другите нейни клиенти искам да разкажа за моя случай. Преди две години и половина реших да пиша писмо на маг Селена, защото нямах реалната възможност да отида лично при нея. Питах най-вече за здравето на децата ми, съпругът ми и естествено моето здраве. Маг Селена ми отговори пълно и изчерпателно за всеки един от нас много бързо. Тя направи поразително точна здравна диагностика до подробности на всеки един от членовете на семейството ми.

Бях притеснена най-вече за синът ми, който не се хранеше, беше много напрегнат, тревожен, неспокоен, отчаян. Странното беше, че не го болеше нищо, а изобщо не се чувстваше добре. Беше много отслабнал и не можеше да изпълнява по-натоварена физическа работа. От ден на ден крееше....

Водих го на лекари, но не му откриха нищо. Маг Селена му направи пълна здравна диагностика, като започна с черния дроб най-напред, после с жлъчката, бъбреците, храносмилателната система и нервната система. Обясни ми дори как да процедирам с личния си лекар, за да направят на сина ми необходимите изследвания. Аз й се доверих изцяло, защото с душата си усещах, че тя е един безкрайно благороден, отзивчив и състрадателен човек, дошъл на тази земя за да помага на хора като мен. Изпълних абсолютно всичко, което ми беше писала. Получих просто смайващи резултати. Най-напред изследваха черния дроб на сина ми и му откриха цироза, после се заеха с жлъчката му и лекарите видяха, че тя е огъната и има много камъни в нея. В бъбреците пък намериха няколко камъчета и в двата, на дванадесетопръстника пък лекаря намери язва. Невроложката откри, че синът ми страда от вегетативна дистония и депресия. Започнахме веднага незабавно лечение според предписаните от лекарите лекарства най-напред на черния дроб. Синът ми за два-три месеца се подобри значително. А сега, вече след две години и половина, той е в много добро състояние, след навременната намеса на лекарите, благодарение на маг Селена. Така чрез абсолютно точната здравна диагностика на маг Селена оцеля сина ми. Нека Бог да дари тази невероятно добра жена с щедро здраве и дълъг живот, за да може да помага и на други хора!

 

2. Марияна Колева – гр. София

 

Здравейте, драга редакция! Радвам се, че съществува такъв съдържателен вестник по окултизъм, който лично аз очаквам с голямо нетърпение всеки петък! Уважавам всички, които го списват, но съм удивена най-много от маг Селена. Удивена съм от нейния професионализъм в тази област, от високото й духовно ниво, от търпението, което проявява към всеки един, който е прекрачил прага на нейната приемна. Удивявам се на нейната любов към всеки един човек, който се нуждае от помощта й!

Аз отидох при нея преди шест месеца. Поводът беше един безкраен и непрекъснат телефонен терор в продължение на година и половина. Аз имах здраво семейство преди това и никога не сме имали някакви особени проблеми в отношенията си помежду ни, никога не бяхме страдали и от някакви сериозни заболявания. Но какво се случи все пак? В началото на януари, 2003 год. започнах да получавам странни съобщения по GSM-а си. Впоследствие някой ми звънеше след полунощ по телефона и ми говореше неразбираеми за мен неща, казваше ги много бързо и на някакъв чужд за мен език. По-късно в най-различно време от деня започна да ми се звъни по GSM-а и да ми се пускат някакви много силни писукащи и бръждящи подобно на развалена радиостанция звуци. След около три месеца най-напред в семейството ми се разболях аз. Започнах да обикалям от лекар на лекар, но диагноза не ми поставяха никаква. Невроложката ми каза, че не съм добре с нервите и ми предписа някакви лекарства, от които нямаше никакъв ефект. Чувствах се напълно изтощена, не можех да спя, не можех да се храня, повръщах, бях неадекватна, не можех да работя и да изпълнявам домакинските си задължения. Впоследствие същото започна да се проявява и при съпруга ми, защото и той си служеше естествено както с телефона, така и с GSM-а ми. И двама се изнервихме до безкрайност, непрекъснато очаквахме в страх и ужас да позвъни телефона и всичко да започне да се повтаря като в забавен каданс. Започнахме много често да се караме със съпруга ми. Чашата преля, когато всичкото това започна да се случва и с двете ни деца. И тъй като чета редовно вашия вестник, то аз реших да потърся помощта най-напред от маг Селена и впоследствие от нейния съпруг, маг Живин. Маг Селена с подробности ми обясни, че по телефона ми се изричат заклинания, произнасят се родови проклятия, въздействат ми психотронно, въздействат ми чрез “психологически хватки”, за да се разбие семейството ми, за да се разболеем всички и дори за да ни се затрие рода. Тук вече се намеси и маг Живин. Той изчисти всички негативни въздействия хвърлени върху цялото ми семейство и ни даде мощна защита против други поредни нападения.

Благодаря на Бога, на маг Селена и нейния съпруг маг Живин, че спасиха семейството ми! Да са живи и здрави!

 

 

3. Величка Стоянова – гр. Перник

 

Драга редакция, очарована съм от феноменалните способности и човешко разбиране, съчувствие и състрадание на маг Селена. Тези дни прочетох и книгата “Срещи с маг Селена”. Това е нещо просто изумително! Толкова мъдрост и поука блика от тази книга! Радвам се, че има такива хора, които дават една реална представа за живота на другите! Радвам се, че подобни личности се нагърбват да просветат нас, невежите, защото за жалост повечето сме такива!

Но поводът да пиша до вас не е само книгата. Преди една година аз за първи път се срещнах с маг Селена. Един ден, както бях тръгнала да върша отговорна работа свързана с моята професионална дейност, малко след обяд аз установих, че съм изгубила много важни документи. Фирмата, в която работех, изцяло зависеше от тях. Изпаднах в много голяма паника. Не знаех какво да правя. Обадих се на една моя позната, за да споделя голямата си тревога с нея, дано тя ме посъветва какво мога да направа в случая. Още повече, че тя пък беше юридическо лице. Казваше се Лидия. Тя ми каза веднага да се обадя на маг Селена, защото може да ми помогне със сигурност. Даде ми нейните координати. Аз, разбира се, на секундата се обадих на маг Селена. Тя беше вече към края на работното си време, но като й обясних за какво става дума направи едно изключение и ме прие веднага.

Озовах се скорострелно в приемната й. Седнах срещу нея, тя ме попита за трите ми имена и рожденна дата. След това я попитах дали ще си намеря документите, които изгубих днес?! Маг Селена ме погледна, притвори леко очи и ми каза:”Виждам, че стоите в един трамвай. Слизате от него. Отивате в една книжарничка и после в едно фото. Там се е наложило да чакате за нещо. До фотото има кафе-сладкарничка. Влизате там и си поръчвате на плота кафе. Там сте оставила голямата папката със служебните документи на фирмата! Персонала е прибрал папката. Веднага отивайте да си я вземете!”

Останах изумена!!! Наистина бях ходила на всичките тези места. И точно в кафе-сладкарничката намерих документите си, така, както каза маг Селена!

Благодаря на Бога, че я е създал и я е надарил с такава дарба! Благодаря от цялата си душа и на нея!

 

4. Соня Грозданова – гр. Сливен

Здравейте, драга редакция! Радвам се, че съществува такъв съдържателен вестник по окултизъм, който лично аз очаквам с голямо нетърпение всеки петък! Уважавам всички, които го списват, но съм удивена най-много от маг Селена. Удивена съм от нейния професионализъм в тази област, от високото й духовно ниво, от търпението, което проявява към всеки един, който е прекрачил прага на нейната приемна. Удивявам се на нейната любов към всеки един човек, който се нуждае от помощта й!

Аз отидох при нея преди шест месеца. Поводът беше един безкраен и непрекъснат телефонен терор в продължение на година и половина. Аз имах здраво семейство преди това и никога не сме имали някакви особени проблеми в отношенията си помежду ни, никога не бяхме страдали и от някакви сериозни заболявания. Но какво се случи все пак? В началото на януари, 2003 год. започнах да получавам странни съобщения по GSM-а си. Впоследствие някой ми звънеше след полунощ по телефона и ми говореше неразбираеми за мен неща, казваше ги много бързо и на някакъв чужд за мен език. По-късно в най-различно време от деня започна да ми се звъни по GSM-а и да ми се пускат някакви много силни писукащи и бръждящи подобно на развалена радиостанция звуци. След около три месеца най-напред в семейството ми се разболях аз. Започнах да обикалям от лекар на лекар, но диагноза не ми поставяха никаква. Невроложката ми каза, че не съм добре с нервите и ми предписа някакви лекарства, от които нямаше никакъв ефект. Чувствах се напълно изтощена, не можех да спя, не можех да се храня, повръщах, бях неадекватна, не можех да работя и да изпълнявам домакинските си задължения. Впоследствие същото започна да се проявява и при съпруга ми, защото и той си служеше естествено както с телефона, така и с GSM-а ми. И двама се изнервихме до безкрайност, непрекъснато очаквахме в страх и ужас да позвъни телефона и всичко да започне да се повтаря като в забавен каданс. Започнахме много често да се караме със съпруга ми. Чашата преля, когато всичкото това започна да се случва и с двете ни деца. И тъй като чета редовно вашия вестник, то аз реших да потърся помощта най-напред от маг Селена и впоследствие от нейния съпруг, маг Живин. Маг Селена с подробности ми обясни, че по телефона ми се изричат заклинания, произнасят се родови проклятия, въздействат ми психотронно, въздействат ми чрез “психологически хватки”, за да се разбие семейството ми, за да се разболеем всички и дори за да ни се затрие рода. Тук вече се намеси и маг Живин. Той изчисти всички негативни въздействия хвърлени върху цялото ми семейство и ни даде мощна защита против други поредни нападения.

Благодаря на Бога, на маг Селена и нейния съпруг маг Живин, че спасиха семейството ми! Нека са живи и здрави, за да помагат и на други изпаднали в беда, като мене хора!

 

5. Стела Драгнева – гр. Исперих

Драга редакция на в-к “Врачка”, искам да разкажа на читателите на този вестник за добрата и отзивчива маг Селена. Веднага искам да ви кажа, че ако не беше тя, може би аз нямаше да съм жива вече! Пиша тези редове със сълзи на очи от безкрайната ми благодарност към нея.

Започвам моя малък разказ как маг Селена ме спаси. В началото на месец октомври, 2005 година, аз й писах писмо с въпроси от различно естество. И тъй като най-много ме тревожеше здравословното ми състояние я помолих да ми направи една пълна здравна диагностика. Отговора й не се забави! Когато обаче го прочетох аз останах направо смаяна и шокирана, защото тя абсолютно точно ми беше описала всичко, свързано с моето здраве. Обаче останах учудена от факта, че ми обръщаше изрично внимание на храносмилателната система, а по-точно – на стомаха. Съветваше ме незабавно да потърся помощ от гастроентеролог, за да ми бъде направена гастроскопия. Аз наистина имах болки в стомаха, но не отдавах особено значение на това. Въпреки всичко реших най-напред да отида при гастроентеролог. При направеното изследване ми откриха, че имам хиатална херния в много тежка форма. Голяма част от стомаха ми беше излезнала над диафрагмата, като беше засегнала хранопровода и далака ми. От Сливен спешно ме изпратиха в София, където ми беше направена веднага операция. Лекарите след операцията ми казаха, че ако съм се била забавила само няколко дена, съм щяла да се разделя най-вероятно с живота си.

Радвам се, че по земята съществуват такива хора като маг Селена, които истински помагат на хора, попаднали в тежка беда!

Желая й много здраве, спокоен живот и много сили, за да продължи да помага на хората! Благодаря й още веднъж от цялото си сърце и душа, че ме спаси! Бог да я поживи!

 

6. Иванка Попандова – гр. Кюстендил

 

Здравейте, драга редакция на в-к “Врачка”! Искам да ви разкажа за моята първа среща с маг Селена. При нея отидох преди три години с много голям проблем, който ме измъчваше с години. Омъжих се на 26 год. Имах добро семейство, но със съпруга ми нямахме дълго време деца. Аз забременявах седем пъти в продължение на 12 години, но все правех спонтанни аборти. Лекарите не откриваха никаква причина за тях. Ходих при много ходжи, врачки, баячки, магьосници, но нито един от тях не можа да ми помогне с нищо. Всички казваха, че имам тежки черни магии и все разваляха ... и правеха, разбира се, само и само да задържа плода и да си родя детенце. Но ... уви!!! Нищо не се получаваше. Най-накрая една моя позната ме посъветва да отида при маг Селена в София. Обясни ми също така, че имало и една друга жена, младичка, руса на около тридесет години, която също се представяла за Селена. Каза ми, че тя много често се подвизавала във Варна и ме предупреди да не взема да се объркам и да отида при тази шарлатанка. За тази цел моята позната ми даде точните координати на маг Селена в София, като ме предупреди, че тя има белези от изгаряне по брадичката. Аз успях да се свържа с нея и един следобед тя ме прие. Взе ми само трите имена и рожденната дата, и ми каза: “Ти какво искаш! Да си родиш дете ли?” Със сълзи в очите й отговорих “да”. Маг Селена ме погледна изпитателно и рече: “ И в двата рода – и в твоя, и на мъжа ти – през две поколения назад е имало жени, които са се занимавали с направата на черни магии, правели са зловредни заклинания и са хвърляли тежки проклятия върху хората! Затова нямате деца. Няма и да имате. И над двата рода тегне зловеща кармична програма за унищожение. Но виждам, че ще отидете при магьосник, който наистина ще Ви помогне, но ще използва черна магия. Не правете това, защото ще родите дете с физически уродства, което няма да живее дълго!” Аз останах отвратена от думите на маг Селена и си тръгнах от приемната й много сърдита и обидена. Дори не й заплатих хонорара! Но само след три месеца моята свекърва отиде при един ходжа. И наистина след това аз забременях за един месец. Родих момченце със секциум. То нямаше нито пръсти, нито длани на ръцете си. Нямаше и дупенце, а главата му беше огромна и двойна. Живя само два месеца. Предсказанието на маг Селена се сбъдна от “А” до “Я”. Защо пиша това ли? За да послужи като урок на хората.

 

 

7. Асенка Морева – гр. Разград

 

Скъпа г-жо Селена, когато получих отговора Ви на моето писмо, честно казано, много-много не Ви повярвах. Обикаляла съм из цяла България, идвах дори и до София. Имах проблем с дъщеря си. Където и да отидех всички гледачки, врачки, ясновидки и магове казваха, че тя има направена магия, или пък, че има енергийно замърсяване, че има проклятие или много лошо урочасване, че е обсебена от зли духове и други подобни. Едни чистеха магиите, други баеха, трети вдигаха проклятие, четвърти лееха восък и куршуми, пети ръкомахаха с ръце. Похарчих много пари, вече нямам. Затова и реших за последно да пиша на Вас. Горещо Ви препоръчаха мои познати, които са били при Вас, и на които сте помогнала много.

Отговорът, който получих от Вас, повтарям, не ми хареса никак. Вие ми писахте, че дъщеря ми е болна от шизофрения. Посъветвахте ме да отида при добър психиатър. Издирих такъв. При прегледите и изследванията, които впоследствие бяха направени на дъщеря ми, психиатърът потвърди Вашата диагноза.

Дъщеря ми дълго време си говореше сама с незнайни и невидими зли сили, които я нападаха, заплашваха и я караха да върши много злини в къщи.

Психиатърът и изписа подходящи за нея лекарства. Тя откакто започна да ги пие стана друг човек. В дома ни вече има спокойствие и можем да разговаряме нормално с нея. Животът ни благодарение на Вашата веща помощ придоби отново смисъл.

Не мога с нищо да изразя дълбоката си благодарност към Вас, освен чрез това мое чистосърдечно писмо.

Маг Селена, благодаря Ви!

 

 

8. Мария Цанева – гр. София

 

Здравейте, уважаема редакция на в-к “Врачка”! Аз съм циганка и с “тих ужас” искам да ви разкажа за почти случайната си среща с маг Селена. Това се случи през 1989 год. Работех в една строителна бригада при строежа на един софийски хлебозавод. Бяхме в обедна почивка. Аз лично бях излязла по някаква работа навън от фургона, в който почивахме. Когато се прибрах в него, заварих просто едно стълпотворение. Някаква жена правеше предсказания поотделно на всяка присъстваща там моя колежка. Много се раздразних! Аз не вярвах в такива работи и реших да се подиграя буквално с нея. “Ееее, като си такава майсторка, я да видим какво можеш да ми кажеш на мен?!” – казах й предизвикателно. Погледът й буквално ме прониза “под лъжичката”, но се направих, че не трепвам. Жената започна да ми говори в прихлас: “Знаете ли, в скоро време, до два-три дни ще Ви се наложи да пътувате много спешно до Ваши близки. Няма да имате пари и ще решите да пътувате на автостоп. Познавам човека, който ще спре колата си, а тя е жълт “Фиат”, и ще Ви качи в нея. Казва се В. ... . Той е военен, но ще бъде в цивилни, дънкови дрехи. Голям развратник е, сама ще се убедите в това. Но въпреки всичко ще се влюбите в него! Внимавайте!!! Той има съпруга и дъщеричка от нея. Трябва да Ви кажа, че тук, в компанията присъства негова много близка, впрочем, тук е сестрата на съпругата му. Пазете се от този човек, ще имате много големи неприятности!” И изведнъж млъкна. Аз изфучах в лицето й, като казах, че това са бръщолевеници на една “побъркана”, само дето не се изхрачих в лицето й. Но след два дни получих телеграма от майка ми, че баба е тежко болна и иска да ме види. На третия ден, беше събота, тръгнах на автостоп по магистрала “Тракия”, защото нямах пари. До тук нищо не ми направи някакво по-особено впечатление, но когато пред мен спря жълт “Фиат” и оттам видях мъжа, който ми описа”онази врачка” се сетих за думите й. Когато се прибрах в София, аз побързах да й се извиня и да й се похваля. До нея стоеше седнала една моя колежка, която много, много не познавах. След като си разказах всичко на всеуслушание, “врачката” се спогледа с колежката ми и каза:”Почерка на нашия човек!” Тогава колежката ми извади една снимка от джоба си и ме попита: “Това ли е той?” Да, отговорих твърде изненадана аз. “Е, неговата съпруга е моя сестра!” Тук аз припаднах ... Когато се свестих, бях в шок, но успях да попитам:”Коя си ти, бе жено!” Чух отговор:”Това е маг Селена.” Смятам, че повече не е необходимо да говоря.

 

9. Радка Стоименова – гр. София

Драга редакция, абонирана съм за в-к”Врачка” и честно да си кажа, най-голям интерес от всичките Ви феномени за мен представлява маг Селена. Аз също се занимавам от 20 години с окултизъм. И това, което ще Ви разкажа за нея не почива на базата на халюцинациите. През 1993 год. в България имаше симпозиум на видни чуждестранни представители, които научно се занимаваха с изследвания на окултни феномени като маг Селена. Срещата беше на много високо ниво. Аз познавах много бегло маг Селена. Причината да се сблъскам с нея беше самата Асоциация “Феномени”. На въпросния симпозиум я “видях” във фоаето на залата. Беше видимо притеснена. Попитах я с какво мога да й помогна? Тя ми отговори усмихната: “Раде, няма да можеш да ми помогнеш с нищо за проблема, който ме тревожи. Аз мисля, че документите с окултната информация, които изчезнаха по много мистериозен начин от къщи, ще се върнат отново по същия начин. Но се тревожа, че ще изгубя много време до тогава!” После си допихме кафето и си седнахме отново по местата в залата, а симпозиума продължи. От тази ми среща с маг Селена измина почти цяла година. Отново се срещнахме съвсем случайно пред вратите на Асоциация “Феномени”. Аз от едното голо любопитство я придърпах настрани и я попитах дали са се “появили онези документи”?! Тя ме погледна много изненадана и объркана, и каза: “Ама ти откъде знаеш за тях?!” Че нали на симпозиума си говорихме за тях с тебе?! – на свой ред останах изненадана. Маг Селена тогава седна и ми обясни, че е имала огромното желание да присъства на този симпозиум, но е била възпрепятствана да дойде. За сметка на това през цялото време, докато траял симпозиума, тя непрекъснато си представяла, че присъства там. И аз наистина я видях с очите си, и разговарях с нея! Искам да Ви обясня, че в окултизма това явление са нарича “несъзнателна материализация”, което е изключително рядко наблюдавано явление. Това е, което исках да Ви разкажа за маг Селена. И вярвайте, тя наистина е един необикновен човек!

 

10. Галя Димитрова – гр. Белово

 

Здравейте, уважаема редакция на в-к “Врачка”! Дълго време мислех дали да разкажа всичкото това, което ще Ви пиша за маг Селена, защото е твърде лично все пак, но ... в края на краищата се осмелих. Познавам маг Селена още от 1984 год. Повода за да се запозная с нея беше моя син. От него разбрах, че тя има невероятната способност да предсказва абсолютно точно предстоящи събития за даден човек. Първия път, когато се обърнах към нея за подобна услуга, признавам си, го направих само от едното голо любопитство, просто защото бях решила да се позабавлявам и да убия скуката в часовете на самотата си. И въпреки всичко тогава маг Селена предсказа с много голяма точност, даже в детайли, какво ще се случи с мен в близко бъдеще. Бяха изминали само три месеца от първите й предсказания, когато ми се наложи да потърся за втори път помощта й, но вече не за да се забавлявам. Бях много притеснена за живота и съдбата на двамата ми сина и най-вече за по-големия, който беше военен. Нещата при него не вървяха изобщо в нито една сфера – брака му беше в критично състояние, нямаше жилище, в което да живеят със снаха ми и детенцето им, имаше проблеми и в работата си. Маг Селена ми каза следното за него: “Твоят син е много порочен и развратен. Освен това злоупотребява в големи количества с алкохола. Всичкото това ще му “изяде главата”! Той е абсолютно безотговорен и е пълен егоист. В предстоящите две години ще създаде извънбрачна връзка с най-голямата приятелка на съпругата си. С любовницата си ще постъпи много жестоко, ще стигне в низостта си до чак до там, че ще постави живота й на “карта”. Има голяма вероятност поради негова вина любовницата му да загине. Сина ти ще се пропие окончателно и безвъзвратно, ще деградира тотално. В края на втората година от този момент нататък заради леконравна жена ще вдигне пистолет срещу командира си и ще се опита да го простреля. Дотук ще бъде с военната му кариера! Съпругата му ще се разведе с него, защото ще и “писне” от развратните му и похотливи набези. Повече не желая да говоря за сина ти!” Аз се поразтревожиш, но реших, че картината, която маг Селена ми описа няма да бъде чак толкова апокалиптична. Изминаха въпросните две години. И за моя жалост маг Селена и този път се оказа права. Думите й се сбъднаха до последната буква. Смятам, че повече не е нужно да говоря. Само ще добавя: ако наистина имате нужда от помощ, ще ви посъветвам да се възползвате от дарбата на маг Селена! Просто там е истината.

 

11. Георги Танев – гр. Ямбол

Здравейте, драга редакция! Аз съм от Ямбол и ми беше трудничко да отида при маг Селена, защото тя приема само и единствено в София. Но затова пък имах реалната възможност да й пиша писмо, в което търсех отговори на мои дадени въпроси. Те предимно бяха свързани със семейството ми и по-скоро с моята съпруга. От две години насам тя се разболя, стана друг човек, промени поведението си, държеше се с нас агресивно и враждебно! Дори се стигаше до там, че буйстваше – чупеше, разхвърляше из къщи къде каквото може, посягаше да бие дори децата. Говореше си с някого и казваше, че вижда много лоши духове да се разхождат из къщи. Жена ми в момента е на 45 год. През всичкото време на тези две години ние ходихме да търсим помощ къде ли не – при ходжи, баячки, врачки, магесници и какви ли не щеш магове, търсехме помощ дори от различни свещеници. Всички казваха, че жена ми имала магия за смърт, че била обсебена, че била във властта на злите демони и какви ли не щете още брътвежи .... . Но за жалост нищо от това, което правеха или прилагаха като въздействие върху жена ми, не се оказа ефективно, никой с нищо не можа да й помогне. Просто вече бях съвсем отчаян и на ръба на катастрофата, когато прочетох за маг Селена във в-к “Врачка”. Реших да опитам за последно при нея. Свързах се по телефона, тя ми обясни какви са условията за да й напиша писмо. Направих всичко както трябваше. Маг Селена ми отговори много бързо. Тя много точно описа състоянието на жена ми и й направи поразителна здравна диагностика. Пишеше ми, че жена ми е влезнала в климакса и поради тази причина има сериозно психическо отклонение. Ставаше въпрос за шизофрения. Посъветва ме да отида при психиатър и ендокринолог, за да може да бъде по-успешно лекувана жена ми. Психиатъра потвърди диагнозата на маг Селена, а ендокринолога установи наистина, че жена ми е влезнала в малко по-ранен климакс. Започнахме незабавно лечение. Сега жена ми е в добра кондиция и добро здраве, благодарение на маг Селена. Прекланям се пред уменията й, благодаря й за неоценимата помощ и нека Бог да я пази!

 

12. Росина Виденова – гр. Пловдив

 

Здравейте, драга редакция на в-к “Врачка”! Познавам маг Селена от преди девет години. Сега вече мога да разкажа за причината, която ме заведе при нея. Имах здраво семейство и прекрасни взаимоотношения със съпруга си, но това, уви, трая само две години време. През тези две години се роди сина ни и вниманието ми, разбира се, беше насочено повечето за отглеждането на детето ни. Съпругът ми работеше на доста престижно място в града и около него повечето имаше жени, отколкото мъже. След втората година на брака ни той започна да се държи странно в къщи. Обръщаше много малко внимание на сина ни, спазваше някаква етикеция в поведението си спрямо мене, стана дистантен и хладен, рязък и раздразнителен. Колкото по-мило се държах с него, толкова по-лошо ставаше. Започна да закъснява вечерно време, а по-късно и да отсъства по няколко дни и вечери от къщи, без да ми дава обяснение къде ходи и какво прави. Започнах да дочувам най-различни слухове, че скитал по казината, придружаван от различни млади “дами”. Виждали го и по хотелите с подобни. Най-после един ден аз го “заклещих” и го принудих да си признае за всичко. Той ми обеща, че ще се постарае да се оправи, но това така и не стана! По това време научих за маг Селена. Свързах се с нея и отидох на лична среща в кабинета й. Исках да знам какво щеше да става с мен и съпруга ми напред във времето.

Маг Селена дълго мълча, когато й зададох този въпрос. Най-накрая ме погледна със сините си очи и ми каза: “ Вашият съпруг Ви изневерява под път и над път, и Вие знаете за това много добре. Със сигурност мога да Ви кажа, че няма да се разведете с него, нито пък той ще предприеме нещо подобно. За жалост обаче няма да спре и да скита по най-различни жени. Здравето Ви ще се разклати доста, ще стигнете до психиатър дори. Но това за Вас няма да е страшното, защото ще се разминете само с една депресия, която ще бъде овладяна впоследствие. Ама на него лошо му се пише!” И млъкна. Аз много настойчиво я попитах какво ще се случи с него, защото го обичах страшно много. А маг Селена отвърна: “ Ще видите сама след три години! Кармата ще го застигне и той ще си плати за всичко лошо, което е причинил на Вас и детенцето Ви.”

Две години и половина след срещата ми с маг Селена съпруга ми се разболя. Диагнозата беше рак на простатата. След още няколко месеца той напусна този свят в дълбоки разкаяния за греховете си. Аз наистина изпаднах в тежка депресия и стигнах до психиатър, но след активно лечение с антидепресанти се съвзех. Сега вече имам второ семейство, т.е. втори съпруг, и чакам да родя второто си дете.

Исках само да Ви разкажа колко точно вижда в бъдещето маг Селена! Прекланям се пред дарбата й! Нека да е жива и здрава, и да продължава да помага все така на хората!

 
 
13. Юлия Сидерова, гр. Белене
 

Драга г-жо Селена,

Използвам възможността да Ви пиша и изкажа своята благодарност, тъй като съм от далеч и не мога да дойда в момента при Вас.

Преди шест години за първи път бях на посещение при Вас. А последната ми среща с Вас беше само преди една година. Тревогата ми беше много голяма, когато Ви потърсих. Имаше много хора пред вратата Ви, но аз проявих търпение и изчаках да се отвори възможност да влезна при Вас. Приехте ме много радушно и с усмивка на устата, което ме накара да се поотпусна и да заговоря направо за нещастието си.

Единственото нещо, което поискахте да Ви кажа бяха имената и рожденната дата на сина ми, който беше изчезнал един ден от дома ни без каквото и да е предупреждение. След дълго и мъчително чакане той да се завърне отново при нас, смазана от мъката, аз реших да тръгна по ясновидки, врачки и гледачки. Изходих много път из България, дадох много пари, но всички бяха категорични, че синът ми е мъртъв. Последната жена при която ходих, размахваше някакъв странен апарат в ръцете си, който апарат прокара над снимката на сина ми и каза, че той регистрирал мъртвото му поле и отдавна не бил между живите. И всички останали казваха, че е убит и че трупът му е хвърлен много надълбоко във вода. Честно да Ви кажа, колкото повече ходех и всички ми говореха едно и също, толкова повече аз не вярвах на никого. Но исках все пак да разбера къде се крие истината!

Един ден наши познати споделиха, че са идвали при Вас и са останали много доволни. Посъветваха ме да Ви посетя и ми дадоха Вашите координати. Така и постъпих.

Вие ми казахте, че синът ми е жив и здрав. Намира се в Италия и ще го видим едва след шест месеца. Работи, никой не го тревожи, нито тормози, взема прилична заплата и е доволен от себе си. Казахте също така, че ни е много сърдит за някои неща, които е искал от нас, а ние не сме успели да му дадем. Затова щял да ни накаже по този начин като не ни се обажда къде е, как е и какво прави.

Не, че ми стана по-леко от Вашите думи, но не знам защо Ви вярвах. Така зачаках дните и нощите да се нижат цели шест месеца.

Скоро синът ми се прибра отново в къщи. Поспестил някой лев и вече благоразположен към нас. Радостта ми е голяма и затова реших да Ви напиша това писмо като изкажа безкрайната си благодарност към Вас. Може да не сте най-великата в света, ама пък сте най-истинската! Да сте жива и здрава и все така да помагате на хората в нужда, като мен. Бог да Ви поживи!

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .